504
Nyiregyhazi SG-esek topikkja
-
np -
amugy valaki tud valami hirt a pályárol?? én ma akarok menni!!!:D -
sorry elirtam,:S, igazad van, fél 7 ig tart, és fél 7 után 2 percel történt:S, bocsi -
fél7kor küldtek ki midenkit, mert az utolsó season 7-9ig van -
Ben C #220 Jo de érted ez a véletlen műve.. mi van ha 2 perccel hamarabb szakad? szopás -
de holnap már jó lesz a pályA:P , amugy ott voltam amikor beszakadt, és 2 percel azután történt miután 7 kor kiküldtek mindenkit.. -
ez nem hozza meg a kedvem ahhoz hogy elmenjek oda D: -
bobey #217 A legtöbb balesetből tanulnak az emberek és elővigyázatosabbak.
Remélem most is így lesz. -
Ben C #216 jah, szerencsére pont egy szünetben történt.. elég gáz lesz ilyen tudatban korcsolyázni ezek után :O -
bobey #215 Helló honfiak! Mit szóltok ahoz, hogy összerogyott a műjégpálya tetőszerkezete?
Még jó, hogy nem sérült meg senki. Legalábbis így tudom. -
_Vegeta_ #214 hát.. :D -
ilyen nincs hogy nem lehet megbeszélni egy időpontot.. van egy évben 365 nap vagy mennyi, ne már hogy egy nap sincs amikor mindenki ráér pár órára:\ -
igen igen ivászat joak (Y)(Y) -
BlackWolf #211 olyan nincs ami mindenkinek jo de innen sg-rol nyiregyhaziakbol ismerek vagy 5-6 embert akiket akkor lehet osszecsoditeni amikor nemakarja az ember :) szal mi megszervezzuk teszem fel es jon aki tud szal annyira nem nehez onnan mar csak elhivatotsag kerdese -
_Vegeta_ #210 Tudod mien ez a "ami mindenkinek jo" resz. :)) -
Ben C #209 szeritnem nem. nyár körül lebeszélünk egy dátumot ami mindenkinek jo, valami helyen, ami mindenkinek jo, és csá :D nem vagyunk olyan sokat hogy problémákat okozna az időpont :) -
_Vegeta_ #208 Eleg kornulmenyes volta szervezkedni. -
Ben C #207 -
BlackWolf #206 na tiszteletem .. énis errefele lakom valahol a város peremén :) ahogy benc írta lentebb tényleg össze lehetne hozni valami találkát ki mit kiván bowling ivászat vagy valami :P de azon kivül ,hogy lehetne különösebb próbálkozás még nemtörtént -
_Vegeta_ #205 Nem teged akartalak ezzel szapulni, csak ezt a take-elest olyan szanalmasnak tartom. Háhá! Enyem a 100. 1000. bumm naés? Olyan ertelmetlen az egesz. :) -
Ben C #204 Tiszteletben tartom a véleményed. -
_Vegeta_ #203 Ez a tékelés olyan szanalmas szvsz. :) -
Ben C #202 tekkk. -
_Vegeta_ #201 Kecseg foiskola akkoris. :D -
Nehogy azt hidd, hogy utána jobb lesz :) -
_Vegeta_ #199 Csak 2x voltam eddig, de a baj az h orara se jarok/tam. -
Lacika 79 #198 pazmek! há' micsinálsz? minden nap buli, meg HC, meg ilyesmi? -
_Vegeta_ #197 Nem ugy all a helyzet perpill. :D -
Csak addig nem rulzik, amig el nem vegzed :) -
_Vegeta_ #195 De a foiskola nem rulzik sajnos. :( -
Hmm, lehet, kicsit késve vettem észre a topikot, mindenesetre beköszönök.
Üdv mindenkinek!
Nyíregyháza rulzik!
bye
Rip -
_Vegeta_ #193 Jah, kevesen vagyunk. :\ -
isi #192 nyá -
Lacika 79 #191 jah -
kicsit csend van itt... -
Ben C #189 szerinted? :D -
Én meg Nyírcsaholyban!:) -
Sztem jó hely,jobb mint a Debreceni,én is inkább moziba járok,meg ha vmi gönc kell magamra.... Ben C te is nyíregyi vagy? -
_Vegeta_ #186 Amiota megepult voltam vagy 5xbenne. Akkor is moziba mentem starwarst nezni. :D
Raadasul szinte majdnem elotte lakom. :> -
Ben C #185 mér lenne. -.-