SG: Nyíregyháza Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rezsofiz
minagyvót csak 5ször estem el vagy 6szor (H) gecokák mán meek elõre mint állat (H)

sazl : c

rezsofiz
jah😄D
MÉSZKIFELE %5.ddddd

nekem tetszett .
"Mészkifele!" 😊

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

zsomborm
jó volt ma a kori nem Zoli? 😄

rezsofiz
csõû

<#wave>

Hedgehunter
Szeva nyiregy....<#wave>
rezsofiz
😄d

én sem 😄, nem is azért mondtam 😊

rezsofiz
nem leszek pap -.-

jaja 😊
jó pap is holtig tanul <#wink>

De utalom a tanulas szot. 😊
Nameg a jelenteset! 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

tanulni kell picit...
tigeroo
meg a szalkai gimi :o)
Hello! 😊

Kozerdeku kozlemeny!
Kecseg nyiregyhazi foiskola! 😄

<#integet2>

Mindenki csak a saját hibáiból képes tanulni, pedig a máséból olcsóbb!

hello <#wave>

rezsofiz
hy

Helló nyiregyiek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <#integet2><#integet2><#integet2>

báttyó02
boldog ujévet nyiregynek is 😮))

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Boldog új évet mindenkinek! <#wave>

Boldog Új Évet Mindenkinek! 😊

rezsofiz
Boldog újévet mindenkinek

rezsofiz
jan.1 ünnepnap 😛 nem lesz nyitva

zsomborm
amikor irtam nemláttam a hozzászolásodat Benci! :|
de holnap szerintem megyünk(vasárnap) amugy 2-töl 9 ig van nyitva, ma elmentünk, 2 re, fél kettöig volt nyitva..😄, és hétfön is megyünk 2, fél5 nemtom, engenm egyenlöre nemengedtek el😛

Ugyértettem hogy mentem vona veletek ha szolsz -.-

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

zsomborm
igen nyitva volt, voltál? mer én voltam ott és nemugy nézett ki, zárva volt és nemvolt rajta ponyva..

Kikkel? Megyek énis -.-

rezsofiz
ma már nyitva van a pálya, lehet menni.

rezsofiz
np

zsomborm
amugy valaki tud valami hirt a pályárol?? én ma akarok menni!!!😄

zsomborm
sorry elirtam,:S, igazad van, fél 7 ig tart, és fél 7 után 2 percel történt:S, bocsi

rezsofiz
fél7kor küldtek ki midenkit, mert az utolsó season 7-9ig van

Jo de érted ez a véletlen mûve.. mi van ha 2 perccel hamarabb szakad? szopás

zsomborm
de holnap már jó lesz a pályA😛 , amugy ott voltam amikor beszakadt, és 2 percel azután történt miután 7 kor kiküldtek mindenkit..

rezsofiz
ez nem hozza meg a kedvem ahhoz hogy elmenjek oda D:

A legtöbb balesetbõl tanulnak az emberek és elõvigyázatosabbak.
Remélem most is így lesz.

jah, szerencsére pont egy szünetben történt.. elég gáz lesz ilyen tudatban korcsolyázni ezek után 😮

Helló honfiak! Mit szóltok ahoz, hogy összerogyott a mûjégpálya tetõszerkezete?
Még jó, hogy nem sérült meg senki. Legalábbis így tudom.

hát.. 😄

rezsofiz
ilyen nincs hogy nem lehet megbeszélni egy idõpontot.. van egy évben 365 nap vagy mennyi, ne már hogy egy nap sincs amikor mindenki ráér pár órára:\

rezsofiz
igen igen ivászat joak (Y)(Y)

olyan nincs ami mindenkinek jo de innen sg-rol nyiregyhaziakbol ismerek vagy 5-6 embert akiket akkor lehet osszecsoditeni amikor nemakarja az ember 😊 szal mi megszervezzuk teszem fel es jon aki tud szal annyira nem nehez onnan mar csak elhivatotsag kerdese

Tudod mien ez a "ami mindenkinek jo" resz. 😊)

szeritnem nem. nyár körül lebeszélünk egy dátumot ami mindenkinek jo, valami helyen, ami mindenkinek jo, és csá 😄 nem vagyunk olyan sokat hogy problémákat okozna az idõpont 😊

Eleg kornulmenyes volta szervezkedni.

<#eljen>

na tiszteletem .. énis errefele lakom valahol a város peremén 😊 ahogy benc írta lentebb tényleg össze lehetne hozni valami találkát ki mit kiván bowling ivászat vagy valami 😛 de azon kivül ,hogy lehetne különösebb próbálkozás még nemtörtént <#help>

Nem teged akartalak ezzel szapulni, csak ezt a take-elest olyan szanalmasnak tartom. Háhá! Enyem a 100. 1000. bumm naés? Olyan ertelmetlen az egesz. 😊