504
Nyiregyhazi SG-esek topikkja
-
Lacika 79 #144 van még més vénember is rajtam kívül? :P -
Ben C #143 Tékelni merészeltek!!!!1 -
_Vegeta_ #142 Serelmet? -
Ben C #141 Lehetne szervezni egy közös bowlingozást,igy a Nyíregyi SGsek, mondjuk igen nagy generációs különbségek vannak, de nem sülhet ki belőle szerintem semmi különösebben rossz. :D -
Ben C #140 Aha.
Sosem mndtam hogy akármi köze lenne Nyíregyházához, csak ezzel toroltam meg a topik becsületén esett sérelmet. :D -
_Vegeta_ #139 HC - Hallgatoi Centrum - A foiskolasok helye.
Amugy a kurvaanyados kep nem eppen nyiregyhazi. :D -
Ben C #138 Nálam nyárig a szórakozás minden este egy óra futás örökösföld körül -.- -
Ben C #137 Szabana egy kis ködoszlatást kérnem, hogy mi ez a HC? Sohasem hallottam még erről. -
nagyon ary:DDDDDDDDDDDDDDDD -
Ben C #135 Utólag is elnézést mindekitől, ekkroa ordenáré pofátlanságot kötelezőnek éreztem megtorolni, mégis kisvároskám topikjában történt :) -
Ben C #134 -
_Vegeta_ #133 Lehetseges, ebben nem vagyok bittos. :)
Szoval a vig(h)ado jo hely. :) -
Na azt akartam én is írni, nem tudom miért a "café" szó ugrott be:D
Még arra is emlékeztem, hogy valami név van benne, de nem tudtam, hogy mi.Vagy nem Víghadónak hívják?(A tulaj Vígh Akárkicsoda, vagy mi) -
:))) -
_Vegeta_ #130 VIGADO. Ez a neve. :D -
_Vegeta_ #129 Igy gondoltam enis. Hodolatom. 
-
Jó reggelt! :) -
:))))
Nos, mindkettőtöknek írtam!! :)))) Annak, aki ismer :) -
_Vegeta_ #126 Igen pont azert gondoltam h a szoveg 1ikfele rad vonatkozik a masik fele ram. :D
Majd ha jon muveszno elmondja. :> -
joreggelt -
Lacika 79 #124 az egy dolog, de mint látod, nekem címezte, de ezen ne vesszünk össze :P -
_Vegeta_ #123 A hcrol en beszeltem nem te.
-
Lacika 79 #122 nekem -
_Vegeta_ #121 Nem. A neve meg mindig nem jut az eszembe. Arany fácán? nemtom majd eszembejut beirom :) -
_Vegeta_ #120 Most ezt nekem irtad vagy kinek? -
Lacika 79 #119 hm, ha kb. 1 éve még ott voltál, akkor lehetséges. voltam arra párszor, sok szép lány van arrafelé :D
amúgymeg Júliától Highlanderig bejártam mindent, amit lehetett :D -
Atlantis? Dolgoztam ott :) -
Lacika 79 #117 :P
majd ha eszembe jut, akkor leírom. talán valami szórakozóhelyen, vagy a fene tudja.
HC? Háát, kinek mi jön be. aki már "nyugodtabb" bulikra vágyik, annak nem igazán való, aki meg...... annak ott a helye :D
-
:)
Köcce!! :))
Nos...hát nem tudom, hogy az itteniek közül kinek honnan vagyok ismerős vagy vmi, de akinek eszébe jut az elmondhatná :)
Nos...HC...én még egyszer sem voltam...jó bulik szoktak lenni? -
mellette na -
Valami ...café van ott melette, nem? -
az a Gajdos kocsma :D -
_Vegeta_ #112 Nemtalalt. Direkt nem mondtam, mert gondoltam a bekebirora gondolsz majd(meg elfelejtettem a nevet:D).
Ottvan a beke mellett es karaokezni is lehet es nagyon jofej a srac. :> -
a Békebíró? -
_Vegeta_ #110 A birosaggal szemben van egy jo hangulatu kocsma. ;) -
mostmár tudom hogy miért voltál ismerös... -
Én a jó hangulatu kocsmákat szeretem:) -
_Vegeta_ #107 Szeretettel latunk itt is. :)
Hcba majd csutortokon megyek, mert ma rengeteg oram volt. :>
Keptaros kepeidet megneztem enis, de sajna elobe meg nem lattalak.

isi: A gumiba tékelj ne itt.
-
Lacika 79 #106 
Szia!
Ehh, így már világos a dolog, hogy honnan vagy ismerős. A fórumozók fényképei topicban már rá akartam kérdezni, hogy esetleg nem láthattalak-e valahol, de gondoltam biztos hülyeség. :D -
isi #105 nemérdemlek büntit.
csak ték volt.
nem járok még bulizgatni a muterék nem hagynak pedig már hát izé volt ivászat nálam...:P