SG: Nyíregyháza Connection
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte B760M-D3HP | Intel Core i7 14700 @5,4GHz | CM MasterAir MA612 | Gigabyte RTX4070 12GB | 32GB Fury Beast DDR5 5600MHz | 1+2TB Fury Renegade M.2 SSD | CM MWE Gold V2 850W | CM Masterbox MB400L
Bár ez a topik nem annyira él ahogy látom, de attól megkérdezem.
Tud esetleg valaki Nyíregyen bármilyen munkát?
Jogsim, érettségim van, meg még tanulok, de ha úgy van a sulit is ott hagynám valameddig. Köszi
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
program
Ha jól látom szombaton még lesznek jó programok, viszont tegnap volt az utolsó vetítés sajnos. :(
Mert valamelyik nap voltam bent vásárolni, de sietnem kellett és nem volt idõm utána nézni, viszont hallottam, hogy mennek ilyen vetítések mostanában. Köszi! :)
hoy ehh
látogass el!
SAMSUNG NP900X4C-A0A - i7-3517U, 15.6HD+, 512GB, 8GB, Win8 Galaxy SIII-I9300 Sex Rock and Roll

SAMSUNG NP900X4C-A0A - i7-3517U, 15.6HD+, 512GB, 8GB, Win8 Galaxy SIII-I9300 Sex Rock and Roll
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
TDU Nick: [HUN]Dutyimadar AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processzor 5400+ 2.81GHz, 2,00 GB RAM GeForce 9600GT 512 MB Ram
TDU Nick: [HUN]Dutyimadar AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processzor 5400+ 2.81GHz, 2,00 GB RAM GeForce 9600GT 512 MB Ram
Engem nem zavar, tõlem áshattok árkot is, meg csinálhattok még ugratót, csak figyeljétek a közeget mert ha jönnek, élesbe megy a cross :))
hoy ehh
Személyi azért legyen nállatok, mert láttam már ott igazoltatást, mivel magánterület ;) :)
Segitsetek nekem, kezdo motoros vagyok, szinte minden nap jarok ki estenkent a simai uti loterre, de nem egy tul nepszeru hely, foleg nem hetkoznapokon.
Hogy lehetne feldobni a helyet? Igaz eleg poros, meg a kornyezetvedelem miatt nem igazan lehet hozzanyulni, de van 3 palya, es sztem elvezheto.
Esetleg nincs Nyíregyháza kozeleben amator enduro-s csapat, akikkel gyakorolhatnek?
hoy ehh
Nyíregyházán kerül sor az Erste Bajnokság hatodik helyi döntõjére, az eredeti kiíráshoz képest 1 héttel elhalasztva, május 30-án a Városi Sportstadionban reggel 9 órai kezdettel. A tornára nevezni még lehet, helyi és környékbeli csapatok részvételét várják a szervezõk.
Az összesen közel kétmillió forintos összdíjazású országos amatõr labdarúgó torna Nyíregyházára érkezik május 30-án. Az OLLÉ Programiroda az Erste Bank támogatásával országosan tíz településen rendezi meg a tavaszi Erste Bajnoki küzdelmeket. A legjobbak már ezeken a tornákon is szép összegekkel gyarapíthatják a csapatkasszát. A helyi bajnokok 75 ezer forintot vihetnek haza. Nevezni még lehet a www.erstebajnoksag.hu weboldalon keresztül. A nagydöntõre június 13-14-én kerül sor Budapesten, ahol a helyi döntõk gyõztesei mérkõznek a kétszázezer forintos fõdíjért. A torna célja, hogy tovább népszerûsítse hazánkban az amatõr labdarúgást.
További információ:
Tóth Krisztina
One on One Kommunikáció
Mobil: +36-70-434-17-93
Tel: 06/1/279-1230
Fax: 06/1/279-1229
www.oneonone.hu
Republic koncert 5 év után Nyíregyházán
Ha valami vélemény is lenne róla megköszönném.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
metal