Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nézed az olasz meccset?
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
I’m Forever Blowing Bubbles...
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
nah...😄
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Figy, ha nem tetszik a játék akkor ne itt reklámozd a másikat mer az így meg ugyjobb fõleg ebben a topigban, ha nem teszik szó nélkül 2kattintással arrébb vágodsz!
mingyár jön az FM bközép oszt lesz-csesz😄
kell a faxnak csicsas kaki!😄DDD
jó ez a gombfoci nézet jó ez az egész. Nem kell nekem semmi😄DD
Divatcsapatok OLÉ!
😄DDDDD
de nem vitázok azon kinek mi tetszik.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Részemröl a téma lezárva!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Heló szia remélem hogy vagy
cm 00-01, és a tcm 2005.
felraktam mindkét játékot, és kezdtem a frissebbel gondolván biztos jobb, reálisabb.
nem sokáig játszottam vele, tul sok volt nekem benne az állitgatás, a felesleges eladási cuccok, stb. betettem a cm-et és 2 évig játszottam vele.az reális volt, átláthato, játszhato, nem tudtam abbahagyni. tcm ben fradival nyertem mindent kb 1.5 honap játék után, nem volt kihivás.
egy szoval a cm/fm sorozat nálam sokkal jobban bevált mint bármelyik más manager, rendkivül várom az ujat, a saját csapat alapitás miatt
mert mint tudjátok a kihivásokat szeretem.😊
Ha nemlehetne megverni Angol 6. osztályu csapattal a PL-est a kupában akkor nemlenne reális a játék, mert az életben is elõfordult már párszor, hogy a kiscsapat x-elt vagy megverte a nagyot!
Olvasgasd a Fifa Manager 06 fórumot és játsz azzal a játékkal, ha az életszerü FM túl nehéz neked!
menj a másik tozyikba
pá
A Fifa Manager/TCM sorozatbol csak a személyes rész hiányzik egy kicsit!
jó8 all
A Football Manager 06 a taktikára és a játékosok képességeire épít!
A Football Manager 06 jó taktikával akár a Forest Green Rovers is verheti a Chelsea-t(direkt mondok olyan példát ami nemtörténhet meg).
A Fifa Manager06 Évenként egy osztályt léptem és elsõ évemben megnyertem a BL-t(elõzõ évben Angol 2. osztályu kupagyõztesként az UEFA kupát)na ez az ami a Football Manager 06-ban lehetetlen!
Én anno óriási TCM-es voltam(2004) de elkezdtem FMezni és jóval jobb 😛
Meg még akkr, fulhammel oan volt h egyik meccsen kikapok 8-0ra következõt 4-0ra nyerem, ez reális?!?!?!
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
magyar kupa és bajnokság elég nagy lóf@sz(de persze nem könnyû)
Fifa Manager06: Football Manager 06:
Adatbázis tûrhetõ Adatbázis kiválló
Managerrész közepes Managerrész kiválló
Körítés kiváló Körítés kiváló
Egyéb dolgok Egyéb dolgok
(PL:managger magánélet) Kiváló (PL:managger magánélet) gyenge(de nem is (Egy managger játéjban szerintem hiányzik!)
Felesleges az ilyen)
A Fifa Manager06-ban egy kicsapattal Bl-t lehet nyerni símán(Én Angól 3. osztályu kiesõjelöltel tettem megg 5 év alatt(a 6. évben megvédtem)míg a Football Manager 06-ban már ezt sokkal nehezebb(ez is mutatja, hogy mennyire reális a játék)megcsinálni!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
30playám van most kb. de van az 35 is =]
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Fifa Manager egy kalap szar elõdjével a TCMel együtt szvsz
243000 átigazolási keret xD
megvan Priskin,Rajczi,Leandro,Tisza
Az elééégjóóó, ajánljatok ennyiért kb vmi ütõs csatárt aki jönne, bojinovot most vitte ez a pool :'(