Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GTheo
Jóestét Capello ;]
Nézed az olasz meccset?

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Fabio Capello
Akkor térj vissza, és hagyd a tisztességes FMezõket jáccani 😄DDD

Fabio Capello
Jó estét mindenki... Látom a hangulat már megvan, de egy kicsit vissza kéne venni... Ne ezzel zúzzuk szét a topigot 😄DD

Pisti1026
Más mondta azt hogy egy "kalap szar a Fifa Manager" és én csak megmondtam a véleményemet!!!És nem én kezdtem! Csak azt mondtam hogy visszatérek a Fifa Managerhez és erre mondták azt!!!

I’m Forever Blowing Bubbles...

DONGUBA
Itt mindenki csiter amig nem bizonyosodik be az ellenkezoje vagy mindenki artatlan amig be nem bizonyosodik a bunossege😄DDDDDDDDDDDDDDD

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

<#vigyor1><#gunyos1><#vigyor1>

nah...😄

DONGUBA
Kuss csiterek😊)))))))))))

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Ezt most jól megkaptam!

Figy, ha nem tetszik a játék akkor ne itt reklámozd a másikat mer az így meg ugyjobb fõleg ebben a topigban, ha nem teszik szó nélkül 2kattintással arrébb vágodsz!
mingyár jön az FM bközép oszt lesz-csesz😄

DONGUBA
nincs lehetetlen csak tehetetlen😊

Pisti1026
Majd én eldöntöm hogy megyek e vagy nem ne te döntsd már el nekem oké!!!

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

olympus
hy All!
kell a faxnak csicsas kaki!😄DDD
jó ez a gombfoci nézet jó ez az egész. Nem kell nekem semmi😄DD

Divatcsapatok OLÉ!

Mondok neked valamit! Húzzá má innen!

😄DDDDD

soma22
én nem örülnék neki😊
de nem vitázok azon kinek mi tetszik.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Pisti1026
Mondok nektek valamit!! Szerintem az lenne a legjobb ha egyberaknák a két játékot!!!

Magic Boy
Egyetértünk!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

soma22
szerintem a te kis idézeted pont megfelelõ ere az esetre...😊

Magic Boy
Ha nem lenne neked nehéz akkor nem akarnál más játékkal játszani!
Részemröl a téma lezárva!

Hegeace
Üdv managerek Grat mindenkinek! Szerintem az Fm mellet esélye sincs a fifa managernek. Toltam vele egy darabig de meguntam h egy ismertebb klubbhoz mindenki eljön de a valóságba ronaldinho sose hagyná ott a barcát és szar a játékosok keresésének megoldása is szentem. Nah mind1 egy képet hoztam mára. Asszem én vok a MU mumusa.

Heló szia remélem hogy vagy

Pisti1026
Egyáltalán nem nehéz nekem a Football Manager sõt van olyan könnyû mint a Fifa Manager!

soma22
anno mikor elkezdtem a managerekkel játszani 2 game volt a kezemben:
cm 00-01, és a tcm 2005.
felraktam mindkét játékot, és kezdtem a frissebbel gondolván biztos jobb, reálisabb.
nem sokáig játszottam vele, tul sok volt nekem benne az állitgatás, a felesleges eladási cuccok, stb. betettem a cm-et és 2 évig játszottam vele.az reális volt, átláthato, játszhato, nem tudtam abbahagyni. tcm ben fradival nyertem mindent kb 1.5 honap játék után, nem volt kihivás.
egy szoval a cm/fm sorozat nálam sokkal jobban bevált mint bármelyik más manager, rendkivül várom az ujat, a saját csapat alapitás miatt
mert mint tudjátok a kihivásokat szeretem.😊

Pisti1026
Visszatérve egyáltalán nem könnyû bl-t nyrni!! Én a Lincolnnal 2 év alatt 2 osztály léptem fel és már 5 évem a 2 osztálybatõltöm és még azt se mondhatom hogy tapasztalatlan vagyok mert már október ota ezzzel a játékkal játszok! Csak egy kicsit játszottam a Football Managerrel!!

Magic Boy
A Fifa Manager 06 fórum-ban felrakott képek(olvass vissza pár oldalt, ha nemhiszed) nem erröl tanuskodnak!
Ha nemlehetne megverni Angol 6. osztályu csapattal a PL-est a kupában akkor nemlenne reális a játék, mert az életben is elõfordult már párszor, hogy a kiscsapat x-elt vagy megverte a nagyot!
Olvasgasd a Fifa Manager 06 fórumot és játsz azzal a játékkal, ha az életszerü FM túl nehéz neked!

attól hogy te balf@sz vagy nem kell leoltani a game-t

menj a másik tozyikba

Magic Boy
A TCM-ben én a Leigh RMI-vel nyertem meg mindent úgy, hogy az elsõ évben az ifiböl felhoztam 8 embert, abbol 5 kezdõ volt és nem igazoltam senkit és utána is csak évente 1-2 embert! Ekkor Zaki szólt, hogy próbáljam ki az CM-et és rájöttem, hogy vannak reális managgerjátékok is így a CM/FM sorozatnál maradtam!
A Fifa Manager/TCM sorozatbol csak a személyes rész hiányzik egy kicsit!

Pisti1026
Etessél mást ilyen hülyeségekkel!!!!! És még lehet szopatni mindenkit a FM06-ban aakor te mit csinálsz a Chelsea-val!! Még hogy könnyû a TCM!! ÉP az hogy egy 4 osztályú csapattal nem lehet megverni a Chelseat!!! Örülhetsz hogy 2-vel megúszod!!!!

Ars3nal
na én lépek nincs kedvem EA sportsos szarról vitázni csinálják csak a Fifát azt kész de ne akarjanak managert
jó8 all

Ars3nal
nem volt újrainditás csak felajánlottam nekik fejenként 150e eurot és elvertük MU-t döntõben

Pisti1026
Bocsi de ezt nem nagyon tudom elhinni!!!! De sz nem a TCM2005 hanem a Fifa Mnanager 06 és itt egyáltalán nem lehet FA kupát nyerni pláne nem egy 4 osztályúval! Úgy estleg hogy vagy százszor újraindítod!!!

Magic Boy
Ha láttad az igazolásait is akkor látod, hogy reális!
A Football Manager 06 a taktikára és a játékosok képességeire épít!
A Football Manager 06 jó taktikával akár a Forest Green Rovers is verheti a Chelsea-t(direkt mondok olyan példát ami nemtörténhet meg).
A Fifa Manager06 Évenként egy osztályt léptem és elsõ évemben megnyertem a BL-t(elõzõ évben Angol 2. osztályu kupagyõztesként az UEFA kupát)na ez az ami a Football Manager 06-ban lehetetlen!

aham😄

GTheo
Sokkal reálisabb az FM ;]]]
Én anno óriási TCM-es voltam(2004) de elkezdtem FMezni és jóval jobb 😛
Meg még akkr, fulhammel oan volt h egyik meccsen kikapok 8-0ra következõt 4-0ra nyerem, ez reális?!?!?!

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Ars3nal
nem játszok EA-s szarral TCM 2005 óta,Oxforddal elsõ évben negyedosztály gyõzelem+FA kupa gyõzelem és ligakupa elõdöntõ,második év bajnokság,ligakupa,UEFA negyeddöntõ és hasonlóan elsõ osztályig aztán abbahagytam

Ars3nal
egyszerûen csak ász vagyok<#banplz><#banplz><#banplz>
magyar kupa és bajnokság elég nagy lóf@sz(de persze nem könnyû)

Pisti1026
Hát nem éppen így van!! Még hogy könnyen lehet bl-t nyerni!!Mert az reális hogy a 6 osztályból minden évben 1 osztályt feljössz.pl 2 osztályig!Ezt nem neked mondom!!! Láttam én már olyanokat hogy csak na ebbe a fórumba! Budafokkal kupátnyerni a másodosztályba 1 szezonba<------ez neked nehéz!!!

Magic Boy
Tessék összehasonlítás(játszottam mindkettõvel:
Fifa Manager06: Football Manager 06:
Adatbázis tûrhetõ Adatbázis kiválló
Managerrész közepes Managerrész kiválló
Körítés kiváló Körítés kiváló
Egyéb dolgok Egyéb dolgok
(PL:managger magánélet) Kiváló (PL:managger magánélet) gyenge(de nem is (Egy managger játéjban szerintem hiányzik!)
Felesleges az ilyen)

A Fifa Manager06-ban egy kicsapattal Bl-t lehet nyerni símán(Én Angól 3. osztályu kiesõjelöltel tettem megg 5 év alatt(a 6. évben megvédtem)míg a Football Manager 06-ban már ezt sokkal nehezebb(ez is mutatja, hogy mennyire reális a játék)megcsinálni!

GTheo
Cresponak minek kell munkavállalási h ha eddig is Angliába a Cselszkinél ovlt?Csak megadják neki, lenne végre egy klasszi playám <#eplus2>

fsgh
aha vágom akkor véleményed szerint egy 3,7-es proci 2gb rammal geforce 7600gt-vel az összes országot bejelölve és minden maxon elviszi mondjuk 2010-ig?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Pisti1026
nem könnyebb egyáltalán, játszottál már egyáltalán vele? Semmivel se rosszebb mint a másik!Adatbázis tûrhetõ+3d és nem gombfoci! ( Grát nehogy megemlítsd mindenbe lehet hibázni)

Ars3nal
sztem nem grafika teszi a játékot meg az hogy minél könnyebb annál jobb

GTheo
Megjöttek a nyári igazolások, augusztusban küldök képet a keretrõl, Crespo lehet jön ingye' 😛
30playám van most kb. de van az 35 is =]

Pisti1026
Egyáltalán nem szar és létszives indokóld meg én se mondtam azt hogy csak úgy szer a Football Manager!

gabber_saviola
ezt a beálíítást minden fullon 2014-ben már nem bírta ez a gép : #2172

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Ars3nal
ez nem csalás hanem pl megnézted Ausztrál Japán meccset ott is hasonló volt...
Fifa Manager egy kalap szar elõdjével a TCMel együtt szvsz

Pisti1026
A....életbe már elegem van ebbõl a játéból akkorákat tud csalni mint állat! A 80 pecbe 2-0-ra vezetek és a 92 percbe már 3-2 oda!!! Ennyit errõl, nem is értem ti hogy bírjátok ezt ideggel!! Az utólsó gamet játszottam ma!! Újra Fifa Manager06!!

b4rc4
csíííter😄DDD

Ars3nal
Cadízzal kezdtem egyet meg betetetem magam Szamoa válogatotthoz is
243000 átigazolási keret xD
megvan Priskin,Rajczi,Leandro,Tisza

Pisti1026
ezt nem csak neked mondom!

Pisti1026
Legyél vmi kisebb klubbal pl: Angol 4-3 osztály, ez az igazi kihívás!!A Reállal meg ilyen klubbokal nics értelem lenni úgy is mindent megnyersz!

GTheo
11.75 Millió Eurót kaptam á.k.-nak <#wow1><#wow1><#wow1>
Az elééégjóóó, ajánljatok ennyiért kb vmi ütõs csatárt aki jönne, bojinovot most vitte ez a pool :'(

McFrost
treviso-reggina

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8