Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Stuttgarttal vagy a Hamburggal szeretném elkezdeni 😛
Ugye senki sincs egyikkel se?
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
olyan taktikot összütöttem , hogy hihetetlne meccsente min. 20 kapuralövés 😄DD
Bajnokságot vezetem simán , spanyol kupában döntõt jáccok k , BLbõl viszont kiestem Inter ellen.
otthon 2-3 , idegenben 2-2
Kicsit pihen az albino kezdtem egyet a San Joseval kell egy kis változatosság😊))
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Jó kis szezonkezdés 😄😄DDDDD
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Mai elsõ meccsem nem is indult olyan rosszul, aztán sajna 2. félidõre elfáradtak a játékosaim, és nem igazán villogtak 😛
De végül a 4-3 meglett 😊
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
anno Edgar Davids szorakozott igy velem, 70ezer euros heti fizetesevel nem volt konnyu elpasszolni pedig minden nap adtam neki vmilyen buntit 😄

valaki nem tudja h lehet-e a 2006-ba is úgy mint a 2004-be h én játszom le a meccset?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Holnap bekell menni a suliba, ezért meek is jó8t bye all és Grat 😄
nekem ez az elsõ idényem még., igyexem feljutni.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Heló szia remélem hogy vagy
én meg most 2.vagyok a pompey-el a ManU mögött(4ponttal) 10.forduló után (1meccsel kevesebbem van mint a többieknek)
2007/2008-as szezon
cél.: min.: Bl selejtezõs hely, de legjobban most az egyenes ágon a csoportba jutó 1-2helynek örûlnék az elsõ az olyan elérhetetlennek tûnik!
csak megosztottam valakivel mert csak😊
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!