Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mondjatok nekem alsobb osztályú csapatokat olyanokat amiknek jó játékosaik vannak és viszonylag van pénzük.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Tudnátok mondani egy pár jó edzõt fõként lövésre és pont rúgásokra?
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek
van egy olyan program hogy FMSaveCleaner
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Köszi 😊)
Csak 2 dolog zavar: lassan kiöregszenek még azok is, akik ma IRL fiatal sztárok (Rooney, F.Torres, C.Ronaldo stb), szóval mire igazi nagycsapathoz kerülnék (2015-16ra szerintem), addigra már csupa ismeretlen lesz....
A másik meg: baromira belassul a gigászi savegame miatt a játék 😞 pedig a gépem nem rossz, de akkor is!
DB
Csak 2 dolog zavar: lassan kiöregszenek még azok is, akik ma IRL fiatal sztárok (Rooney, F.Torres, C.Ronaldo stb), szóval mire igazi nagycsapathoz kerülnék (2015-16ra szerintem), addigra már csupa ismeretlen lesz....
A másik meg: baromira belassul a gigászi savegame miatt a játék 😞 pedig a gépem nem rossz, de akkor is!
DB
A ti kung-futok nem erős!
grat
visszatölteni innen szerintem senki sem szokott de könyörgöm mayagrok vagyunk !!!
" szövkapitányi poszt " 😄
visszatölteni innen szerintem senki sem szokott de könyörgöm mayagrok vagyunk !!!
" szövkapitányi poszt " 😄
<#worship>#worship><#taps>#taps><#taps>#taps>
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Hehe, elkezdtem egy játékot a Paks-sal (egyetlen Tolna megyei csapat...)
Fél év után elhívott a Diósgyõr. Na velük feljutottam, majd kiestem, majd visszajutottam, majd a következõ szezonban úton voltam a bajnoki cím felé - ekkor bejelentkezett a Fradi.
Ok, fradista lettem. Megnyertem velük 2.5 szezon alatt mindent.
Ekkor jött a Notts Forest. Elsõ szezon - feljutottam velük. A fizetésem itt 4700 EUR/hét. 2. szezon legeleje - ajánlat a Xerez-tõl, 29,000 (!!!) EuR-os havi fizu. Tyû, nagy dilemma, a NottsForesttel egészen jó bandát raktam össze, a játékosok imádnak, van pár óriási tehetség, akikbõl kettõ alá is ír év elején, 36ezer Eurós fizut tudok már adni hetente, a transfer büdzsét meg feltolják 19 millióra... szóval a határ a csillagos ég.
Egy hét gondolkodási idõt kérek a Xereztõl, megadják.
Következõ nap: Paraguay felajánlja nekem a szövkapitányi posztot.. 😊)))))
Persze elfogadtam, ezek után a Xerez vissza is vonta az ajánlatot... de akkor is, nem rossz karrier - 2012-re 😊
DB
Fél év után elhívott a Diósgyõr. Na velük feljutottam, majd kiestem, majd visszajutottam, majd a következõ szezonban úton voltam a bajnoki cím felé - ekkor bejelentkezett a Fradi.
Ok, fradista lettem. Megnyertem velük 2.5 szezon alatt mindent.
Ekkor jött a Notts Forest. Elsõ szezon - feljutottam velük. A fizetésem itt 4700 EUR/hét. 2. szezon legeleje - ajánlat a Xerez-tõl, 29,000 (!!!) EuR-os havi fizu. Tyû, nagy dilemma, a NottsForesttel egészen jó bandát raktam össze, a játékosok imádnak, van pár óriási tehetség, akikbõl kettõ alá is ír év elején, 36ezer Eurós fizut tudok már adni hetente, a transfer büdzsét meg feltolják 19 millióra... szóval a határ a csillagos ég.
Egy hét gondolkodási idõt kérek a Xereztõl, megadják.
Következõ nap: Paraguay felajánlja nekem a szövkapitányi posztot.. 😊)))))
Persze elfogadtam, ezek után a Xerez vissza is vonta az ajánlatot... de akkor is, nem rossz karrier - 2012-re 😊
DB
A ti kung-futok nem erős!
van egy u.ilyen idõs svéd csaátrom is , õ is alap Udineses csak vhol kölcsönben van
õt vettem kölcsön 200e fontért vmi GIF Sudvalltól , és leigazoltam rá pár hónapra.
Fiatal és szépen fejlõdik (Kisiliy-nek kb 10es értékei vannak , és inter meg juve verseng érte 😮 )

Fiatal és szépen fejlõdik (Kisiliy-nek kb 10es értékei vannak , és inter meg juve verseng érte 😮 )

jha sorry asszittam másik topikban vok xD
<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>...ide
meik lokó a jobb ?😄DD
amguy 1 idõ után már bármeik csapattal képes vagy bármire...ha emgelsz a "nagy rutinod" a játékkal kapcsolatban lám: Zaki,Gabber,Franc0,Fr0st,Ars3nal,Capello stb...😊
Ezért jó nekem, mert én még semmit sem nyertem, így izgalmas a játék...<#idiota>#idiota>
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Hát elég gyengus ez a mezõny... 😄
1 évet lezavarok itt, megnyerek mindent, majd továbbállok... 😄
1 évet lezavarok itt, megnyerek mindent, majd továbbállok... 😄
betinho klassz kis playa'
nalam elso evben golkiraly lett /loki/
majdnem megvolt a gol/meccs atlaga
nalam elso evben golkiraly lett /loki/
majdnem megvolt a gol/meccs atlaga
ép ez ne makarom eladni. Már elutasítottam érte egy 19.5Ms ajánlatot -.-
bazmeg van egy kapusom azt is lerúgják egy hónapra. 17 éves kapussal naygszerû lesz , európai kupaszereplésnek búcsút mondhatok ahogy elnézem :|||
mentem fela városba , majd este re
mentem fela városba , majd este re