Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
mijaza vauxhall motors(vmi angol legalsóbbosztály gondolom )
Azt írja nem tölthetõ vissza. 5letek?
Én kivertem a BL-bõl a Werdert, egy idegenbeli 1:1-es döntetlennel, és egy hazai 2:0-ás sikerrel.És most naon 'boldog' vaok, mert mint már 2éve folyamatosan, kifogtam a ManUtd-t...kíváncsi leszek, eddig mindig kivertem Õket, de mindig nagyon kevésen múllott :S
a bíró nem szereti kirakatcsapatokat<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
inter 8 kapuralövés 7 gól 😄
nem gondoltam volna hogy Hasselbaink 34 évesen ilyen pleja.
eddig sokadik edzõmeccs és asszem a 2. mesterhármasát vágja.
jo kis év elé nézek a b ligában cordobával, még talán egybõl feljutok???
mindenesetre jo kis keret van(az alapokbol természetesen😄)1-2 kiegészitõ pleja kellett, mert volt hogy adott poszton egy plejám volt.
IDén a gólgyártást Kezman vette át tõle😄DD