Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most 10. vok 3pontra van elõttem a 7. az 1. meg 9-re (8meccs után kb)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
ja és grat all😊
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
tom
viszont van mikor az ember csak azert kapcsolja be a gepet hogy tenyleg kikapcsoljon es ne 2-3percenkent kelljen a csapat osszeallitasat-taktikajat b@zeralni,azert h eredmenyes is legyen
a magyar ligaban raszansz 1-2evet es ha nemvagy teljesen hulye a jatekhoz,akkor ugyis mindenhol gyozelmi eselyekkel lepsz palyara
es egy faraszto nap utan nekem ez eleg most 😊
viszont van mikor az ember csak azert kapcsolja be a gepet hogy tenyleg kikapcsoljon es ne 2-3percenkent kelljen a csapat osszeallitasat-taktikajat b@zeralni,azert h eredmenyes is legyen
a magyar ligaban raszansz 1-2evet es ha nemvagy teljesen hulye a jatekhoz,akkor ugyis mindenhol gyozelmi eselyekkel lepsz palyara
es egy faraszto nap utan nekem ez eleg most 😊
bazz de nehéz lesz feljutni a Bristollal:S örülök ha majd a 7. helyet elérem..és akkor még nem tuti a feljutás...
én már nem is játszok többet sztem magyar ligába😄
angol hatodosztályba jobbak jöttek el mint oda😄
angol hatodosztályba jobbak jöttek el mint oda😄
videk rox.
amugy mind1.akarmelyik klubot valasztod,par ev kitarto 'munkaja' utan meghatarozo csapatot lehet csinalni barmelyikbol.
idovel viszont frusztralni fog h a lehetseges sztarok 'visszalepesnek erzik karrierjukben a magyar ligat'.na ilyenkor kell atigazolni vmi nivosabb helyre 😊
amugy mind1.akarmelyik klubot valasztod,par ev kitarto 'munkaja' utan meghatarozo csapatot lehet csinalni barmelyikbol.
idovel viszont frusztralni fog h a lehetseges sztarok 'visszalepesnek erzik karrierjukben a magyar ligat'.na ilyenkor kell atigazolni vmi nivosabb helyre 😊
hat par evet most nyomtam a lokival,meg lokalpatriotizmusom miatt a pmfc-vel szoktam igen
de a roman es izraeli ligat leszamitva sztem mar kiprobaltam mindegyiket 😊
de a roman es izraeli ligat leszamitva sztem mar kiprobaltam mindegyiket 😊
én nem mondtam hogy szar
istenkirály pléja volt nálam Amadorában
sokat fejlõdött miota megvettem ennyit nem szokott...
istenkirály pléja volt nálam Amadorában
sokat fejlõdött miota megvettem ennyit nem szokott...
öregíteni kéne picit a csapatot mert picit rutintalanok vagyunk...:S 0-10.percig kaõptunk eddig 11ból 6golt😞 a védelmen kellene öregiteni kcisit..😛
Vladimir Koman a magyar u17 egyik legjobbja,es azthiszem nem mellesleg a Samp igazolt focistaja :S
vagy csak eleg nekik a langyos hugyban azni evtizedek ota,kozhelyeket pufogtatni,es igy is 25x annyit keresni mint barmelyikunk valaha fog
namind1,legalabb PC-n megtisztitjuk a magyarfocit 😊
na majd meg Koman-rol kerexepen 1 kepet ha nemgond
namind1,legalabb PC-n megtisztitjuk a magyarfocit 😊
na majd meg Koman-rol kerexepen 1 kepet ha nemgond
elolvassa a fórumot a Bozsik aztán vadul elkezd játszani majd honosít pár pléjert<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
de telleg reális az adatbázis és szörnyû kimondani de az EA-s játékoké is...
de telleg reális az adatbázis és szörnyû kimondani de az EA-s játékoké is...
hat marpedig aki evek ota jatszik cm-el,fm-el erdemes megnezni hogy hol tartanak azok az anno 16-18eves gyerekek akiket a jatekban is mindig leigazoltunk
tevez,robinho,robben,van persie,etc
szoval az adatbazis igen realis.
ha ez a kisliy (de mondhatnek itt tobb nevet is) ekkora * lesz,akkor miert nem ulnek ott a magyar NB1 prominens vezetoi valami zsiros szerzodessel a zsebukben,vagy csak neznek meg tenyleg mit tud...
nemtudom,de neha ugytunik hogy ezen a forumon tobb a fociban kompetens ember mint az egesz magyar labdarugasban :/
nah melo picit 😊
tevez,robinho,robben,van persie,etc
szoval az adatbazis igen realis.
ha ez a kisliy (de mondhatnek itt tobb nevet is) ekkora * lesz,akkor miert nem ulnek ott a magyar NB1 prominens vezetoi valami zsiros szerzodessel a zsebukben,vagy csak neznek meg tenyleg mit tud...
nemtudom,de neha ugytunik hogy ezen a forumon tobb a fociban kompetens ember mint az egesz magyar labdarugasban :/
nah melo picit 😊
jo,hat en tokreg peccseltem.
lehet h azota kiskutya lett a kislij is
de ez a nemetkrisztianos,koman-os update kimondottan felcsigazott most
lehet h ujat kell kezdenem :S
lehet h azota kiskutya lett a kislij is
de ez a nemetkrisztianos,koman-os update kimondottan felcsigazott most
lehet h ujat kell kezdenem :S
Turnstyle III
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
mindig az elso igazolasom ha tehetem
guarín is csak utana jon 😊
szoval nekem naTykedvenc,Kapot akarmikor kenterbe veri
de tegnaptol Nené es Reever is az /hozzateszem ismet az NB1-rol van szo😛/
guarín is csak utana jon 😊
szoval nekem naTykedvenc,Kapot akarmikor kenterbe veri
de tegnaptol Nené es Reever is az /hozzateszem ismet az NB1-rol van szo😛/
bazz elõbb mivolt eza zene???
Sziasztok!
Nekem Kisliy a kedvencem nagyon bejött ráadásul még légiósnak se számít Ukrajnában pedig nincs ukrán állampolgársága, de biztos a szovjet szolidaritás...
[/img]
Nekem Kisliy a kedvencem nagyon bejött ráadásul még légiósnak se számít Ukrajnában pedig nincs ukrán állampolgársága, de biztos a szovjet szolidaritás...
[/img]
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
ketlem h van a vilagon olyan klub ahova egy 2-3evig folyamatosan edzo(es ritkan megserulo)kisliy ne ferne be 😊
legalabbis az en adatbazisom szt.
most a serie a-ban 30meccsen rugott 22golt,8koruli atlagot produkal
szoval azthiszem az 1ik cheat player meg is van a szemelyeben 😊
namind1,jatszatok ez csak eszembe jutott.melohelyen is neha fm-en jar az agyam
legalabbis az en adatbazisom szt.
most a serie a-ban 30meccsen rugott 22golt,8koruli atlagot produkal
szoval azthiszem az 1ik cheat player meg is van a szemelyeben 😊
namind1,jatszatok ez csak eszembe jutott.melohelyen is neha fm-en jar az agyam
ucsó mondat voot meghatározó..😄DDDDD NB1be....egy spanyol 1.ligába anynria nemválnának be szvsz.
Fuaaa ezt a nevet ne is mondd...
2ev alatt felistent csinaltam belole,es mar volt egy felig alairt szerzodese a barca-val (9m euro+50% next transfer fee),erre bejelentkezik a bologna es persze oda irt ala (on free transfer)
szoval ra nemvagyok tul buszke😊
de amugy felelmetes a kisliy-betinho csatarduo Nb1-ben<#ravasz1>#ravasz1>
2ev alatt felistent csinaltam belole,es mar volt egy felig alairt szerzodese a barca-val (9m euro+50% next transfer fee),erre bejelentkezik a bologna es persze oda irt ala (on free transfer)
szoval ra nemvagyok tul buszke😊
de amugy felelmetes a kisliy-betinho csatarduo Nb1-ben<#ravasz1>#ravasz1>