Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dartonita
kemeny.
es hogy tartod meg oket?
vagy mar a stadion is 50ezres?

Lehet hogy vak vagyok de a sortitoutsin csak válogatott facepackek vannak😞

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

R10
na amint végzek a rendszer újraélesztésével felrakom a gamet és kezdek egyet a Barcelonaval... tudom mindenki hurrog h semmi kihívás nem lesz benne, de még nem próbáltam ki õket hosszabb távon

Torres kösz az infót 😄

!!!Hajrá Brazília!!!

zaki
Csak élve hazaérjenek... 😄

zaki
Na, õ az a pléja, akirõl beszéltem. 1ik kedvencem... 😊

dartonita
😞

en most kezdem a 2010es evemet,de mar igy is szanaszet akadozik
spanyol,angol,olasz,francia es magyar bajnoksag mellett 1giga ram es 2500mhz keves :/

ez az egyetlen gondom a gameval,mas nem

Ars3nal
olaszoknál kár hogy nincs tarcsi bajnokság...igy összeállítottam nekik boszniai,andorrai,azerbajdzsáni túrát😄

Köszi

zaki
Jaja, rosszul... 😄

zaki
Pár perc... 😊

dartonita
omfg 😄

mennyit swap-el a geped egy-egy bajnoki indulasnal?ora/masfel? 😊)

sosem nyomtam meg 5-6evnel tobbet

fernando torres
igaz rosszul látom hogy ez Euro??

zaki

😊

Magic Boy
Nálam minden edzés nagyonkemény fokozatu még az általam összállított ifi is!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

dartonita
nalam total atlagos,nemnyulkaltam az intenzitashoz

igaz h minden edzo 1fele dolgot tanit/edz

bar teny h fosok attol is h egy intenziv edzesnel sokkal hamarabb serulnek az aranylabuak

Magic Boy
OFF
Van itt olyan aki regelwe van az iwiw-en és megtenné, hogy meghív?
Privátban várom a választ, ha van ilyen, hogy ne offoljuk szét afórumot!
ON

Ars3nal
keménynél több sérülés de jobban fejlõdnek

Tojesz
Nagyon kemény<#hehe>

Én keményre szoktam állítani, mert ha nagyon kemény, akkor igen gyakran edésen is sérülnek a pleyák, ami nem nagyon jó...

A terhelés

Edzésnél mi a jobb ha kemény vagy átlagos?

zaki
Azt is onnan szereztem... 😊

zaki
Mindjárt mutatok pár képet... 😄

dartonita
a 29 tenyleg brute :S

viszont magyar bajnoksagban egy ido utan nemigen tudod elkolteni.70-150millio eurokat gorgetsz lassan magad elott,es evrol evre tobbszorose lesz.
asszm ilyenkorra kinotted a ligat

mostmar nekem is jolesne vmi kulfoldi ajanlat,lehet ezekutan mar nem utasitanam el mindet 😊

Pl.. Kerlon stb. amik nem olyan kis képek amik alapból a játékban vannak.

zaki
Melyikre gondolsz? Általában a sortitoutsi.net-rõl szerzem be ezeket a dolgokat. <#awink>

Mor3llo
Én Nigel De Jongért kaptam fél évre 14 milliót<#integet2>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

zaki
Nálam úgy jött össze ez a 29 milliós üzlet, hogy épp a legjobb játékosom volt, akit kölcsön akart kérni a Benfica, azért vágtam rá egy irreálisan magas összeget, azt a 29 milkát, akkorát néztem, mikor elfogadták az ajánlatom... 😄

Most már annyi zsém van a Lokinál, hogy a pénz nem számít... 😄

De a 2. év elején Halmosit 5millióért adtam kölcsön évre a Betisnek, akkor jól jött az a pénz... 😊

Zaki honnan szerezted a nagy alakú facepacket?Ez csak ahoz a skinhez lehet?És a logoidat?

dartonita
erre en par napja jottem ra(shame on me)

bejelentkezett vki kolcsonbe talan epp kisliy-ert.de ugy h mittomen fizet 50k eurot,es ha bevalik akkor ev vegen 250-et
.hatmondom ajoanyad.epp par masik brazilt is probalgattam,de mondom 'oke 7m euro,de semmi vegleges atigazolasi dij,ev vegen jon vissza a srac hozzam'
es baz csodalkoztam,de siman elfogadtak.
azota ajax,at.madrid,manchester utd,sot meg brazil es argentin klubok is siman csengetnek 8-10m eurokat fel/egy ev kolcsonjatekert.
best 😊

Ja, de jobban szeretem a hosszas csapatépítést, mint azt, hogy azon múlik az azévi siker, hogy a Juve éppen kinek adja a tartalékjait...
zaki
Jaja, nekem az volt a csúcs, mikor a jobbszélsõmet fél évre 29m euróért vitte el a Benfica... 😄

dartonita
hjah es kolcsonadassal felelmetesen meglehet gazdagodni

magyar klubtol (most csak ez a peldam eleg friss) pl nemritkan 5-10m euroert visznek el egy evre nagyobb klubok kolcsonbe sracokat.
marpedig eleg sok brazil,argentin noname playert lehet osszeszedni es aztan kibasok penzert kolcsonbe adni oket
evente 10-20m euro bevetel csak ebbol lehet 😊

Ars3nal
xD

fsgh
megprobálkozom az asc Potenzával olaszC2/C-bõl.p

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Ars3nal
akkor kölcsönözz te is szanaszét ne rinyálj...

Húúú, én elkezdtem egy olasz game-t a Siena-val, úgyhogy a program kénytelen lesz visszaállítani a népszerûségét nálam, ha nem akar a polc mélyére kerülni... Szörnyû volt. Nem bírom az olasz szabályokat: Lazion, mindenki összevissza kölcsönözve, Lazio, co-ownership, Lazio, szezononként egy külföldit lehet hozni, Lazio, stb... Szerencsére csak az aktuális skintõl undorodtam meg, kár érte, szép volt (Aurora).
Tudtok ajánlani egyéb skineket? Turnstyle-on kívûl... Lehetõleg olyat, ahol focis témájú a háttér.
Ars3nal
ez az Iversen állat elõzõ meccsen mesterhármas most is 2õt lõtt...és ingyen volt😊

Ars3nal
<#eljen>

sza23
Üdv mindenkinek!
Nem is gondoltam volna, hogy ennyire beválik.

fernando torres
sose volt.
csak támadó és védekezõ részleg.

Forza Italia
Helló! Egy kérdésem lenne. Nem lehet valahogy megoldani, hogy angliában is 7 csere legyen és ne 5.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Magic Boy
Középpályásedzésed hogy-hogy nincs?<#wow2>

fernando torres
Ars3nal
nincs ligában csak barikat lehet ellenük nyomni😄

fsgh
mert?😮

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Ars3nal
<#hehe><#hehe><#hehe>

Ars3nal
azzal nemlehet

Mor3llo
Hna, ha megunnám a Lyonnal, akkor azt hiszem kezdek 1et az Alemania Aachen-nal 😉

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

9csöves9
elkövettem egy iskolás hibát mexikóban😄

nem néztem meg hogy van e játékos korlátozás,én vettem egy rakat argentín és brazil játékost...aztán kiderült hogy csak 6 külföldi lehet,és maradt egy komplett csapatom amit nem nevezhettem a bajnokságra<#idiota>

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

fsgh
lehet kezdek egy ujjat:SS mondjuk azzal a harcseszter junájtiddal😛 (hogy is kell leírni pontosan?)