Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
A masik uj szerzemeny dario srna(28)remelem ez a ket oregur meg elgurigazik az nb1ben 😊
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
sok sikert a feljutásokhoz, én a cordobával kezdtem, fel is jutottam elsõ évben.
hajrá!!!!
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Német összest normálon+magyar nb/2+angol+francia+portugál+spanyol+olasz elsõ osztályok alapon
normál adatbázis
összes pléja portugál német magyar
20227!
elsõ meccsemen norvégiában 19. percben bíró kiállította digardot , de nyertünk 4-0ra
de ki nem allhatom amikor 4-5evig nevelgetek egy csapatot,televan valogatottal es jon valahonnan egy sehonnai bitang ember 5os technikaval meg 8as befejezessel es hint 3-at a 'valogatottamnak' csak mert a gepem megunta a nyero szeriam :S
vagy amikor egymas utan 6-8 meccsen az ellenfel kapusa a legjobb.
hat szal fukk
ilyenkor asszm jobb kimenni levegozni
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
mióta nem állítok semmit : fát lehet hasogatni a hátamon😊
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
de ha a maximumot akarom kihozni beloluk,vagy total uj csapatot kezdek el,akkor neha 10-15percenkent 'kell' valtoztatnom
/vagy csak szeretek p@csolni vele,nemtom 😊 /
max ha érdekel szívesen feltöltöm taktikom
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
van amikor 89 percig balfaszoskodnak , de u.azzala taktikkal 90. perc után 2õt rúgnak
eza disznómakk patch
az az eset amikor te 30 helyzetet hagysz ki,az ellenfel pedig berugja az 1etlen lehetoseget.
na olyankor mindenki fejetlenul tamad,felnyilazva karomkodva nekiesek a masik csapatnak
altalaban kapok is meg 1-2 golt mert siman lekontraznak 😊
en sima 4-4-2ot jatszom,a szelso kozeppalyasok picit felnyilazva
(Debrecen,4.ev)
letamadas kozepes,tamadas kozepes,gyors kevert passzos jatek,szelesseg teljesen maximalis.(foleg akkor ha valaki 3 vedovel vagy 3csatarral all fel ellenem)
szelso kozeppalyasok:gyakran felfutnak,futas labdaval,keresztlabda,teruletvedekezes
ez az ellenfeltol fuggoen valtozhat
pl az Old Traffordon vedekezes,kontratamadasok,szelso vedok,kozeppalyasok sem futnak fel olyan gyakran
ha hatranyban vagyok,altalaban akkor sem fejetlenul rohanok elore,inkabb probalok minnel tobb labdat szerezni kozeppalyan es a letamadast eroltetni-kemeny szerelesekkel karoltve.a kozeppalya kozepen van altalaban 1 nagyon technikas srac aki osztogatja a labdakat(nem jatekmester),es 1 labdaszerzo aki kevesbe a technika de inkabb a kemeny szerelesek hive.
ha vezetsz 2-3gollal akkor az ellenfel altalaban feltamad es olyankor picit lehet visszabb allni es megint a kontrakra jatszani
pl elol hagyni 1 magas csatart,es beallitani neki h tartsa meg a labdakat,es osztogassa a masodik hullamban erkezo kozeppalyasoknak
persze ez igy leirva nem er semmit,kell hozza egy csomo olyan jatekos aki:
-remelhetoleg beszeli ugyanazt a nyelvet
-jo formaban vannak
lassuk csak mi kellhet meg...
jaigen a legfontosabb :
diszno mazli neha
egyelore ennyi