Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ketlem.
azert ennyire nem 1xru.
ezek a sracok is akkor ernek igazan sokat,ha jatszanak(meghozza jol),es fejlodnek
szoval csak azert ne legyen 45 jatekosod hogy gazdag legy
legyen minden posztra 2ember,plusz a kiegeszito fiatalok~
ha jol szerepelsz,igy is ugy is szetszednek ev vegen 😊
azert ennyire nem 1xru.
ezek a sracok is akkor ernek igazan sokat,ha jatszanak(meghozza jol),es fejlodnek
szoval csak azert ne legyen 45 jatekosod hogy gazdag legy
legyen minden posztra 2ember,plusz a kiegeszito fiatalok~
ha jol szerepelsz,igy is ugy is szetszednek ev vegen 😊
Srácok van esély kiscsapattal úgy pénztszerezni, hogy leigazolsz mindinkit aki áláír és van benne ráció utána a gyengébbeket átadólistára rakod?
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Hát ez izgi volt... :S
Fred 7 meccsen 14 gólos a BL-ben, és még csak most jön a negyeddöntõ... 😊
Fred 7 meccsen 14 gólos a BL-ben, és még csak most jön a negyeddöntõ... 😊
Nem tudom. Alap játékban a Man Utd igazolja le, de az új peccsben nem megy Manchesterben. Norvégiában ynomja, játék elején meg lehet venni, én 1.2m euróért vásároltam meg.
Õ az akit leigazolt a chelsea igazából ugye?
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek
Helder Barbosáról mi a véleményetek? Most itt nyomja nálam a B-ben a 3. osztályban, eléggé szépen fejlõdik, lehet, hogy jövõre felhozom a felnõtt csapatba.
Eto'o,Deco sértõdött -- elõbbi bayern,utóbbi middlesbrough
Marquez gynege volt sajnos - Atletico.
Giuly meg sérült volt állandóan
Marquez gynege volt sajnos - Atletico.
Giuly meg sérült volt állandóan
cristiano ronaldo mennyiért jött?
sztem én nem tom majd megvenni mert annyi zsém nem lesz :S
sztem én nem tom majd megvenni mert annyi zsém nem lesz :S
!!!Hajrá Brazília!!!
szerintem maradok 4-4-2-nél széleket és irányítót feltolom,essient pedig visszább.
2szélsõvédõ felnyilavza.2vkp marad simán 3tkp közül a 2kszélsõ felnyilavza és az 1szem csatár..
Én most a felállásra gondolok?
arra meg sosem mondtak igent
es hiaba vagyok a fizetesi keret kb felenel,egyszeruen nem hagyja hogy annyi penzt adjak nekik amennyit akarok :/
jo pelda volt erre valami tobbszoros valogatott jatekos,aki ugyan 30on felul volt,de sokat segithetett volna
erre az elnokseg engedelyezett kb 2500euro/het fizetest
jo hogy fel europa korberohog igy 😞
(nem is lenne akkora baj,ha ezzel parhuzamosan pl ne adhatnek valami total noname jatekosnak akar 30-40ezret hetente)
es hiaba vagyok a fizetesi keret kb felenel,egyszeruen nem hagyja hogy annyi penzt adjak nekik amennyit akarok :/
jo pelda volt erre valami tobbszoros valogatott jatekos,aki ugyan 30on felul volt,de sokat segithetett volna
erre az elnokseg engedelyezett kb 2500euro/het fizetest
jo hogy fel europa korberohog igy 😞
(nem is lenne akkora baj,ha ezzel parhuzamosan pl ne adhatnek valami total noname jatekosnak akar 30-40ezret hetente)
Ti milyen taktikával játszanátok a chelseavel?
kérj extra forrást fizetésekre
aaaa nem egyszeru pedig
Nedved vezetett le nalam.igaz csak par hetem volt a visszavonulasaig,de addig is szivesebben neztem a (kisse mar lelassult 36evesen)jatekat mint a fiatal titanoket 😊
pedig direkt keresem oket merugye a rutin meg az evek.
1 kerdes motoszkal bennem:ha bejelentkezel 1 jatekosert,es hiaba van 3497234279 millio penzed,szerzodesben az elnokseg neha csupan 1-2k /het penzt enged adni,holott csupan ezen mulna a szerzodes.
az oke,hogy hangot adnak a velemenyuknek,meg hogy szerintuk mennyire nem eri meg szerzodtetni,de azert hadd en dontsem mar el h a fizetesi keretet kinek szanom...
szoval ez zavar kisse:S
Nedved vezetett le nalam.igaz csak par hetem volt a visszavonulasaig,de addig is szivesebben neztem a (kisse mar lelassult 36evesen)jatekat mint a fiatal titanoket 😊
pedig direkt keresem oket merugye a rutin meg az evek.
1 kerdes motoszkal bennem:ha bejelentkezel 1 jatekosert,es hiaba van 3497234279 millio penzed,szerzodesben az elnokseg neha csupan 1-2k /het penzt enged adni,holott csupan ezen mulna a szerzodes.
az oke,hogy hangot adnak a velemenyuknek,meg hogy szerintuk mennyire nem eri meg szerzodtetni,de azert hadd en dontsem mar el h a fizetesi keretet kinek szanom...
szoval ez zavar kisse:S
😊
a real fiókcsapata, gutival, borjával😊)))
lehetek büszke?😊

a real fiókcsapata, gutival, borjával😊)))
lehetek büszke?😊
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Nekem sikerült pár veteránt leigazolni a Lokiba, pl Dudek, Zé Roberto, Dida és Emerson is nálam vezetett le... 😊