Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te mien taktikkal játszol a barcában?
Én nekem a második idény eleje ez, még mindig a 4-3-3 VV-Belletti,Puyol,Kompany,Del Horno-Mascherano(vkp),Deco,Xavi-Ronaldinho,Eto'o,C.Ronaldo kezdõvel Messi,fabregas,iniesta,iaquinta,crespo,marquez, stb padozik majd küldök keretképet
Én nekem a második idény eleje ez, még mindig a 4-3-3 VV-Belletti,Puyol,Kompany,Del Horno-Mascherano(vkp),Deco,Xavi-Ronaldinho,Eto'o,C.Ronaldo kezdõvel Messi,fabregas,iniesta,iaquinta,crespo,marquez, stb padozik majd küldök keretképet
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Milan
végülis nyertem rajta tiz millát mert fele kölnnek ment de el kellett adni mert -14be voltam
végülis nyertem rajta tiz millát mert fele kölnnek ment de el kellett adni mert -14be voltam
Reeeee Alllll!!!
Visszajöttem Korfuról folytatom nemsokára a Barcás mentésemet, csak most goo meccsetnézni ;]
Visszajöttem Korfuról folytatom nemsokára a Barcás mentésemet, csak most goo meccsetnézni ;]
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Bakker,de szeretem ezt a játékot!Az ellenféltõl kiállítanak 2 embert!Felküldök mindenkit,hogy támadjunk!Erre kihuzzák döntetlennel!Következõ mérkõzés valamelyikén:kiállítottak tõlem egy játékost,és teljesen összeomlottunk,kikaptam 6:0-ra!Gyerekek,hol az igazság????????<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Vége a szezonnak. elõzõ évemhez képest rontott a csapat. Viszont idén Spanyol kupát nyertünk és Uefa kupa döntõt játszottunk, igaz ott kikaptunk 2-1-re. Remélem jövõre bajnokságot nyerünk.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
padalino, nekem bevált.amugymeg meglepõ "sztárjelöltek" voltak a b csapatomban, amiota játszanak meglepõen jobb vagyok.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Hát jelenleg így állok. Remélem a sûrû mezõny nem a káromra fog válni
Ja, meg a védelmem egy kalap szar. Nem tud vki jó középhátvédet ajánlani, aki eljön a másodosztályba iis?

Ja, meg a védelmem egy kalap szar. Nem tud vki jó középhátvédet ajánlani, aki eljön a másodosztályba iis?

Hala Madrid!
Akkor passz. Nem tom mi lehet.
es egy uj fej is 😊)
na mentem valahova ahol van tv.
hajra inglend,viva maxi rodriguez
jo szorakozast boyz
na mentem valahova ahol van tv.
hajra inglend,viva maxi rodriguez
jo szorakozast boyz
Nem váltottál mostanában skint? Mert nálam akkor volt ilyen.
megprobálom köszi.
cordobával 4. vagyok a másodosztályban, sajna volt egy sérüléshullám, és sok meccset csatár nélkül kellett tolnom.
még nincs veszve semmi, sztem meglehet a feljutás még.
te?
cordobával 4. vagyok a másodosztályban, sajna volt egy sérüléshullám, és sok meccset csatár nélkül kellett tolnom.
még nincs veszve semmi, sztem meglehet a feljutás még.
te?
hiába kattintok arra pl hogy bátoritom öket, mindegyiknél a csapat felirat marad.
eddig nem igy volt.
eddig nem igy volt.
VÁltsd vissza a nyelvet angolra magyarról. Nekem akkor megjavult
Hogy állsz a Cordobával?
Hogy állsz a Cordobával?
Hala Madrid!
hat lasd be hogy ritkan latni olyan labdarugot vilagversenyen akinek olyan vastag a combja mint az en vadlim 😄
az a srac egy elo karikatura,pont ezert tisztelem valahol hogy valogatott szintig eljutott.
el sem tudom kepzelni mennyi zrikat kaphat(ott)
az a srac egy elo karikatura,pont ezert tisztelem valahol hogy valogatott szintig eljutott.
el sem tudom kepzelni mennyi zrikat kaphat(ott)
sziasztok!
olyan hibával találkoztatok már hogy a félidei és meccs végén adott beszolásokat hiába választom ki nem változik...tudja valaki a megoldást?
olyan hibával találkoztatok már hogy a félidei és meccs végén adott beszolásokat hiába választom ki nem változik...tudja valaki a megoldást?