Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Váltsd át a skint másikra. Lépj ki, és kettes pont. És utána rakd vissza a régi skint.
2. Törölj le mindent a cache könyvtárból, csak az a 0 byte-os file maradjon, aminek hirtelen nem jut eszembe a neve.
Angliában nekem is gondok voltak a mezekkel. És nemcsak nekem. De bármit csináltam nem lett jó. Vagy csak egy ideig.
2. Törölj le mindent a cache könyvtárból, csak az a 0 byte-os file maradjon, aminek hirtelen nem jut eszembe a neve.
Angliában nekem is gondok voltak a mezekkel. És nemcsak nekem. De bármit csináltam nem lett jó. Vagy csak egy ideig.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
hali és grat all😊
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
tölts le inenn egy mez csomagot: www.sortitoutsi.net
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
ok de emlékszem h valaki megoldotta,valami2006 guru kéne h segitsen
74412 fontos segitsetek,a játékélményem forog veszélyben
help
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
hi'2013 van eddig napolival nyertem mindent,végre kaptam1szerzõdést az ARSENAL hoz.az csak a gondom,h az otthoni mez helyett egy gagyi mezt jelenit meg,HHEELLPP hogyan orvosoljam,probáltam átnevezni,azt sem találom h a gagyi mez melyik könyvtárban van???LÉGYSZI SEGITSETEK,NAGYON FONTOS LENNE thanx
nem nem tecik...csak megjegyeztem hogy azért ,hogy néz ki ,hogy egy spanyol klubban van kb 4spanyol:S abbol 3csere.
azon vagyok am jött ruben most azért nem fogom lecserélni a fél keretet mert neked nem tetszik.sorry
ezt át kellett volna variálnod 2 tkp-ra , felnyilazva az 1 csatár mellé , szvsz
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
pffff:S de 1 jó hír😊😛 Iniesta felépült 1 hét mulva és 2 gólt és rugott mindössze 50%-s kondícióban😄😄😄
Hail!
Jók vagytok!
Jók vagytok!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Sziasztok
Grat mindenkinek
Grat mindenkinek
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
volt mar olyan meccsetek hogy az elso percben pirosat kapott az ellenfel jatekosa?😊