Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthew Prosac
<#wow2> az szép..
uccsó 2 percben engedtél nekik két szánalom-gólt? csakhogy ne pityeregjenek.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Ars3nal
thx

b4rc4
<#violent><#violent><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Magic Boy
Grat!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

na senki nem tudja hogy hogy lehet játszani neten haverommal akarok😄

Ars3nal
idegenbeli 2-0 után nem gondoltam volna...😄

b4rc4
ja😊

GTheo
Ezek közül Mottát adtam el a Sevillának, fabregas,mascherano és iniesta mögött volt a sorba...A többiek pihentek csak mert hát már továbbjutottam a csoportból ;]

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

GTheo
Abba sem adtam el õket, fõleg Xavit nemfogom, egész fiatal, éa kurv@ jóóó, Deco is, csak annyira nem fiatal már.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

b4rc4
oks... na de milett Xaviek sorsa?😛 kiknek adtad el?:S

b4rc4
oka köszi😉

GTheo
Láttam láttam, látszik h barca drukker vagy(akárcsak én).
Nekem volt még egy régebbi mentésem is csak reinstall winfos tönkrevágta nemtommé, oda szinte alig vettem playát csak tehetséget, de most inkább a nagyobb fiatal sztárokra, tehetségekre törexem. ;]

Matthew Prosac
amúgy én 2015ben vagyok, Genro a Juvénél, Kerlon a Villarealnál, de Kerlon jobban pusztít statisztikailag. szal talán egy kicsivel Kerlont tartom jobb ötletnek.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

b4rc4
de tõled is hova tûntek a barcasok?<#ijedt><#ijedt>2006ban jársz és xavi,Puyo,Motta,MarquezRonaldinho,Valdes, holvannak?

Matthew Prosac
szerintem egy Genro Kerlon csatárduó

b4rc4
temega #74684 -t😉

GTheo
Nálam genro 131/181 Kerlon meg vmennyi/170.
És nézd meg a Barca-Celtic meccs screenjét ;]
Genro ;]

fernando torres
Kerlon.

b4rc4
szerintetek meik éri meg jobban? Fernando Genro vs. Kerlon?😛😄

b4rc4
grat

fernando torres
köszi srácok.
semmit elõször felrúgta Bordonr aztán meg visszahúzta Bajramovicot.

neten hogy tudok játszani a haverommal?

GTheo
Grat ;]
mitcsinált a csúnya Fredbácsi?😄

Magic Boy
Grat!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

fernando torres
hööööö

Ars3nal
visszajöttem😛
grat all
jöhet nemsoká PSV elleni meccs

GTheo
Nekem: Werder,Monaco,Brugge.
Werder van vissza márcsak eddig 100%

b4rc4
jah

Nekem a bl csoportom😛anathinaikos lille sparta prága innen simán tovább kell menni

b4rc4
😄 énmeg fosok a csoportomtol:S:S:S Juve ,Werder,Monaco:S😄

fernando torres
fosok mer Stoichkov fel hívta a figyelmem Kuranyira <#eplus2><#buck><#ravasz1>

b4rc4
<#mf2>azt a fránya..😄

fernando torres
hali all,nah betölöm a gémet és lenyomom azt a fránya bl döntõt 😄DDD

Matthew Prosac
A csatársztárom, a szurkolók és édesanyûák kedvence. Mindent tud a labdával <#vigyor>

fsgh
CSAKIS Frostnak😛 http://free.srv.hu/s/g/sgtagok/pictures/pix_1151349073.jpg

így meg szar a miõség:S mind1...(de ha nagyítasz rajta 1et akkor nem😛)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

soma22
megb@sz az ideg:
levante a 2. beszologattunk egymásnak, elõtte kb 6 meccs óta ontottuk a golokat.erre jön ez a meccs. rugtak 5 öt onnan kezdtünk feljönni 3 cserével a félidõben. feljöttünk 5-3 ra erre lerugtak 4 plejámat.....
áj láv disz gém...
ettõl függetlenül 4 ponttal elõttük vagyok még.
hasselbaink 35 éves, a spanyol 2. osztályban 32 gollal vezeti a gollövötabellát😄de jön priskin is.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

b4rc4
tessék ha midnenki egésséges és nincs eltiltva:

McFrost
7-et kivágnék😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

fsgh
azért el lehet olvasni😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

McFrost
fu bazmeg alig lehet látni

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

b4rc4
ja tom.. a gép néha magától átrakja a pléjákat más psoztra...volt oylan h meccs közbe felrakta Puyolt csatárnak..😄PErsze Gio balszél MArquez középen.Gabri azért jáccik mert belletti elvan tiltva.Motta helyére meg nemveszek pléját mert régóta szolgálja a csapatot..gondolom tudod.figy sztem meg nemnagyon vagyok verhetõ széleken...kaptam 4meccs alatt 3gólt abból 2 büntetõ volt -.-Motta pedig angyon jó😉és nemfogom eladni azért mert ,hogy 1 jó kis sztárt vásárolhatok a helyére..majd ha kirögeszenek a Barcasok akkor jöhetnek a többiek...

fsgh
Grat😊 nem semmi😊
Frost:Nyomom magam😊😄

fsgh
na itt az említett keret😊sztem jó😊majd a védelmet kell fiatalítan ha visszavonultak a "királyok"😛

Matthew Prosac
Ha a csoportok kisorsolásánál valaki ilyen végeredményt súg a fülembe, azt kinevetem és megkeresem az elgurult gyógyszerét...

McFrost
jól van Jimbó nyomd magad😄DDDD

fsgh
Gratula all nagyon jók vagytok😊
mindjárt vagizok én is...(beteszem a keretem😊)))

GTheo
Marquez balhátvéd?Gio középen?sztem fordítva ^^
Gabri(N) Belletti,Oleguer jobb.
Ajánlom Del Hornot, 10milla körül elengedik, Belletti a gameben jó jobbhátvéd, késõbb Rafinha jólesz nálam oda, Motta helyére szerezz be vkit ;]
jól lõ Motta de az nem elég, szvsz Mascherano vagy Fabregas ;]
Kül egészjó csak szerintem téged a széleken nagyon meglehet verni 😄
Én az Argentínokkal is vagyok és elsõ meccsen nemvolt se szélsõ Kpm se szélsõTkpm, és szélen támadott az ellen és csak a szélsõ védõ nem elég ott, sztem.

McFrost
pfúúúúúú , nem tom és kiléptem , de már évek óta itt van..
ha szólsz holnap megmutatom

b4rc4
mennyi volt??

McFrost
a jó Babel: