Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kezdtem egy újat a kis kedvencemmel(elég sokat voltam már velük!
Az átigazolási végén majd dobok egy képet a keretröl!
Elõre is grat all!
Megyek humni úgyhogy jó8 all!<#wave>#wave>
Az átigazolási végén majd dobok egy képet a keretröl!
Elõre is grat all!
Megyek humni úgyhogy jó8 all!<#wave>#wave>
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
szólok hogy Fabio Aurelio neve régebben felmerült Barca igazolásként,és sose tudni. /életben/
A gyúromnak 17-es a fizikoterápiája!
Az móndjuk igaz, hogy az edzésem Nagyon kemény és a gyúróm hírneve is kétes dehát ez van!
Az móndjuk igaz, hogy az edzésem Nagyon kemény és a gyúróm hírneve is kétes dehát ez van!
na szeritned mivel kezdtem?😛 nem edzésen sérülnek le a pléják...Hanem egyes keci csapatok kecseg bal hátvédjei irtják õket..😊
Ja-ja ha mindenki egésséges a csapatomban azt a napot megünepeljük(nemsûrün van ilyen).
nálam van csak ezek szeretik kiállíttatni magukat<#beka3>#beka3><#beka3>#beka3><#beka3>#beka3>
nekem Newcastle ellen ugy lett 4-3 vereség hogy 2 kiállításom volt Shearer 2-t lõtt emeléssel,és 88.percbe visszavonták gólomat
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hogy rohadna el ez a tetû játék basszameg!!!!!! verek midnenkit a kerettel erre a kecseg Valencia menedzsere kiad 1 nyilatkoztato hogy emgvernek.. erre a hülye bíró bfúj nekik 3 szabit amibõl természetesen a kcsöög balhátvéd 3gólt lõ .erre egyenlítek nagy nehezen..és persze velószínû,hogy félpályáról gólt rug 1 kis nyomorék tetû...na meg persze Messit lerugják..Bellettit...
ahoj szasztok
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
most itt vannak?
nem vagy elérhetõ
please vegyél fel msn-re mert azt csinálom de nem jó
[email protected] az msn címem valaki vegyen fel please aki eltudja magyarázni hogy hogy lehetek szerver elõre is köszönöm
valaki írja már le hogy én hogy tudok szerver lenni?
grat!!!!(2barcas a keretbe😄DDDD) na jó elnézzük mert 2010be vagy😄<#hehe>#hehe><#eplus2>#eplus2><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
és hogy lehet szervert csinálni:?