Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem van 2 kk és egy vkp és õk hárman ált meccsenkéént rúgnak egyett ( sivok , obodo , muntari , meg még vki 😄 )
Javult a védelmed a változásoknak köszönhetõen?
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek
Korben Dallas, csak egy egyszerű taxisofőr...
Szerintem is 4 védõvel kéne játszania, vennie kéne egy normálisabb VKP-t Zanetti helyett(Talán még Assucao is jobb lenne), kéne játszatnia egy KKP-t a Assucao helyén(Fabregas) és Lehmann helyett vennie kéne egy normális kapust!
Szerintem, ha lecserélné a VKP-t, Fabregas-t kezedtné Assucao helyén és venne egy normálisabb kapust Lehmann helyett akkor sokkal kevesebb gólt kapna akkor is, ha ragaszkodik a 3 védõs taktikához!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
vagy ha 3védõs akkor inkább hasznájj 3belsõ védõt és középre
a szélsõ középpályásokat meg nyilazd vissza
egy éjszaka alaatt 296 új üzi 😄DDD grat mindenkinek
kicsit felhúzott most a játék, Kahnnk már ez az 5. meccse hogy 30-40 méterrõl kap gólokat...Makaay meg kihagyja a ziccereit
valószínû...
Az az érzésem hogy nem akarja a játék hogy nyerje<#boxer>#boxer>kmost szakadt meg a ligában a kb. 30 meccses veretlenségi sorozatom
na ez uj,ilyet meg nem lattam
egy fura esetem nekem is volt,mikor a loki elso 2eveben nemigen tudtam nagy nevet igazolni,de az elnokseg folyamatosan ragta a fulemet hogy a klub hagyomanyaihoz melto nagynevu playa-t igazoljak maa'.jovan mondom,MAJD.
erre az elnok! bejelentkezett vmi sokszoros valogatott szar-ert ,es sajat hataskoreben le is igazolta-nekem meg csak a hirek jottek h megegyeztek,etc.
evek utan is tud ujat nyujtani ez a gem😊
a kezdõm a kapus kivételével mind az én játékosom, ukrajnában 3-1-re gázoltam
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
rég jártam erre. úgyhogy itt egy érdekes kép:
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)