Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Valahogy a mesterseges intelligencia nem eleg jo a jatekban, legalabbis en siman verek minden AI vezerelte csapatot, de ahogy latom ti is igy vagytok ezzel.
En abbahagytam a jatekot pont a fent emlitett ok miatt, remelem hogy a FM2007-ben tobb kihivas lesz.
Addig is sok sikert mindenkinek!
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Hozzám 12milláért jött 😉
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Te tudod.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
amugy meg Cambiassoval ez lején mingyá hosszabbítani kell elengedési zaradák nélkül mert megtámadják a csapatok
a faxom tele van Cambiassonak kicsi volt az elengedsi záradéka és el kellett fogadnom érte egy 20milaa fontos ajánlatot😞((( ajánlttam neki szerzõdést...remélem az enyémet fogadja el és nem megy el😞
arsenal érdekesen tolod a csapattal szvsz sokkal jobb pléjákat is vehettél volna abból a 35 millaból akik egyrészt fiatalabbak több évre jók másrészt meg sokkal tehetségesebbek és jobbak mind akiket igazoltál 😊 mindjá mutatok neked egy képet a a 2011es keretemrõl
ui: Reyest nagy hiba volt eladni mivel egyik legjobb játékos a csapatban mind csatár mind tkpb poszton
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
én DMC-kkel tolom általában középsõ középpályán /Colsa,Luccin/, és teljesen beválnak.
ugyanígy jó Fabregas, de még Agüero is
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014