Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én most tudom, hogy ez nem egy olyan nagy teljesítmény (mondjuk mindjárt az elsõ évben), már régen játszottam ennyire izgalmas és parás meccset...de nagyon örülök
a csoportom: Real Betis, Middlesbrough, Stuttgart, Zürich :S

a csoportom: Real Betis, Middlesbrough, Stuttgart, Zürich :S

:ASDAS?DAS😄AS?D:as,D?AS??DAS?Dsadddd
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
😄DDDDDDD
Zsolti a béka. :😄DDDDDDDD
<#beka3>#beka3><#beka2>#beka2><#beka3>#beka3><#beka2>#beka2><#beka3>#beka3><#beka2>#beka2><#beka3>#beka3><#beka2>#beka2><#beka3>#beka3><#beka2>#beka2>
Zsolti a béka. :😄DDDDDDDD
<#beka3>#beka3><#beka2>#beka2><#beka3>#beka3><#beka2>#beka2><#beka3>#beka3><#beka2>#beka2><#beka3>#beka3><#beka2>#beka2><#beka3>#beka3><#beka2>#beka2>
<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>

<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#ravasz1>#ravasz1>
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Most vonult vissza, leszerzõdtettem manager asszisztensnek Mourinho mellé... <#vigyor1>#vigyor1>

<#taps>#taps><#taps>#taps>
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Folytatom a játékot majd biztos, de nem most. Még lenyomok most egy hetet, aztán megyek aludni.
Döntõ elõtt hívtak az olaszok szövetségi kapitánynak, gondolkodás nélkül elutasítottam õket... 😛
<#eljen>#eljen><#vigyor2>#vigyor2>
Idegenben, 10 emberrel végigjátsztva az Usa ellen ez nem rossz eredmény, és milyen jól játszottunk... 😄

mind1 de megdumáltuk hogy ide gyûnek a zinfok is😛meg képek meg minden szval ide raktam😊))
Porcellisnek csinaltam olyan edzést hogy nincs benne semmi😄 "újdonsült csatárom kettõt vágott rögtön majd lerúgták...

az már nem hivatalos ez a Football manager topic vagys ide jöhet minden😉