Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)
alakítottál rajta vagy abszolút semmit?
de ezekbõl 1et se raktam be😊
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Grat, de máskor csak akkor hencegj, ha komoly csapat ellen vagy jó!
Nekem tetszik, de lenne 2 kérdésem:
1. Törvényszerü, hogy sok lapot kapnak a játékosaid(3 sárgát kaptunk)?
2. rúg más is gólt vagy csak a csatár(mindahárom gólt a csatárom rúgta)?
Tele van a játék alacsony osztályu gyenge csapatokkal csak keresni kell!
Na már most a probléma az h június eleje van, de még mindig félprofi a csapat<#idiota>#idiota> ,ezért nem igazán akarnak jönni a játékosok. Ezzel a nyomorék védelemmel pedig még a feljutás is nehéz volt, nemhogy még bennmaradni. Ti mit tennétek a helyemben?
Hala Madrid!

Valaki segítsen! Feltettem az fm2006-ot, rátettem a beta 2-es magyarítást, amit a www.fmhungary.tk-n találtam, és van egy olyan hibajelenségem, hogy a pénznem mindig visszaugrik valami thai akármire. Továbbá azt sem igazán veszi figyelembe, amit a beállításoknál megadok, pl, hogy mentsen-e automatikusan vagy sem. A kérdésem az lenne, hogy ez most a magyarítás hibája, vagy annak a hibája, hogy nem teljesen gyári a cucc. (Már megrendeltem az eredit, de még nem ért ide) Köszi <#worship>#worship>
Heló szia remélem hogy vagy
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8