Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Iceman89
ezt nem egészen értem... mit csináljak azzal amit behoz?

Iceman

Ars3nal
a bajnokság végeredménye,még az FA Trófea döntõ van hátra

Ars3nal
hát csak valóságban nincs FM scout😊

Ars3nal
hát próbáld meg úgy hogy nincs FMscout és kiveszed a valódi játékosokat belõle akkor netrõl sincs infod pléjákat illetõen úgy már valósághû

Végül is igazad lehet... 4-5 év az azért sok idõ valóban... ha lenne itt egy gyökeres változás, pl. olyan amilyet mi csinálunk a játékban, akkor lehet, hogy 5 év múlva már valóban UEFA és BL szintn is komoly sikereket érhetnénk el.
Ars3nal
1 elég mindhez plusz egy balf.sz edzõ az összesre

háát végülis az igaz, h nem teljesen valósághú,mert minden csapatból lehet sztárkklubot csinálni benne 4-5 év alatt... mert a magyarbajnokságba is egy fél vagy 1 év után már elmennek olyan jó játékosok h kitûnnek a magyar mezõnybõl... így ha 1 év után Cardenast,A.Sánchezt,Vecchiot,Machacónt meg Kisliyt megveszem akkor már egyértelmûen én vok az egyeduralkodó magyarországon.... védõket meg akárhol lehet találni akik nagyon jók... mert pl.: nekem is 5 éve a kezdõben van egy lengyel védõ
Ars3nal
én ezeket használom bár most hatodosztályra kicsit átalakítottam pár dolgot
taktik

HI' edzõkérdés?milant viszem,most szerzõdtettem sok jot.azt irod az a jo ha 1edzésfeladathoz csak1 edzõt rendelsz,akinek a legmagasabb az adott tul.DE ha több edzõnek is magas az adott tul akkor hozzárendeljek többet is?kb 3,4 ember 1 feladathoz.Jo e igy vagy nem?csak1et rendeljek???HELP thanx
Ars3nal
dehogynem persze magyar játékosokkal nem lehetne,normális edzõ+faxa pléják,eladások abból jön a pénz felfejleszted edzõközpontokat ilyesmi akkor lazán, de mivel Magyarországon ilyen Kisteleki és hozzá hasonló barmok irányítják az egészet lassan annyit fog érni az NB1 mint a San Marino-i bajnokság

Iceman89
Bocsi a sok kérdésért, de megint van vmi amit nem értek... kb 10 meccs óta nem tudunk gyõzni... elõzõ szezonba 5. lettem, és Earnshaw tök jól teljesített, meg a többiek. Mit ronthatok el? Milyen taktikát szoktatok ti beállítani? tempó, kreatív szabadság stb. ?

Iceman

Dehogy kezdõzlek le... még véletlenül sem Veled van baj, hanem a játék valósághûsége így nem az igazi.
Ez sajnos nem jó hír, mert a program valósághû mivolta ez által erõteljesen sérül... a valóságban hiába tudnád te, hogy milyen szuper Dél -Amerikai játékosok vannak. 4 év alatt a jelenlegi magyar bajnokságból indulva nem lehetne BL-t nyerni az tuti...
2009ben nyertem BL-t elõször... és nem ezen van a hangsúly, és csak fm scoutozok... és mielõtt még le "kezdõznétek" már 3 éve csak managerezek a CM4el és az FM2005el kezdtem amikben mindent megnyertem... és az FM 2006 is a megjelenése óta játszok!!
GTheo
Na válogatottal kezdtem 😛
Hajráá Argentína 😉

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Ars3nal
használt FMscoutot azzal reális nagyonis

nem õ az egyedüli aki ennyi idõ alatt bl-t nyer egy magyar csapattal

És hogy a túróban tudtál te 2010 -ben már BL címet védeni az MTK -val???
Mindent normálban nyomsz, vagy használsz cheat -eket? Vagy az editorban csináltál némi változtatást?
Magyar csapattal 4 szezon alatt BL-t nyerni az nagyon durva és ha alapban nyomtad, akkor a game realitását erõteljesen 0-ra csökenti...
Ars3nal
aerobic-erõnléti
labdavezetés,lövés-technika

Max08
Jaja,és sem vágom ezeket meg!Pl:az aerobikhoz,a labdavezetéshez,a lövéshez milyen tulajdonságok kellenek?Én is bocsi az idegesítõ kérdésekért 😄😄😄!!!

Iceman89
kössz... csak nem vágok 1-2 dolgot még 😊 bocsi az idegesítõ kérdésekért 😊

Iceman

technikai

Iceman89
és a rögzített helyezésekhez melyik tulajdonság kell?

Iceman

Ars3nal
oda simán,meg 5*osakat pénzért lehet általában

Iceman89
köszi... de elég a 4* os? Westbromba gondolom 😄

Iceman

Bakker javithatatlan hiba miatt elromlott az MTK-s mentésem!!! pedig 2010 nyáron jártam és tripláztam mivel megvédtem a BL címet is és erre meg elromlik....😞 pedig még ingyen leigazoltam 31 évesen Mutut meg vidicet is 28 évesen😞 Most kezdthetem ujra 2010 márciusától....
Ars3nal
portugáloknál van pár ami nem a legkönnyebb😊
Belenenses,Amadora stb

mivel elsõ osztályut akar, onnan minden könnyebb

Ars3nal
Portsmouth túl könnyû😊
thx

Portsmouth 😄

azoknak kb. annyi pénzük van mint a cselzinek 😊

fsgh
Porszmusz😛 (nem tom hogy kell írni)
Arsenal grat a feljutáshoz

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Ars3nal
Bielefeld,Bolton,Middlesborough

Max08
Köszi a seígtséget!!!

Ars3nal
áj láv disz gém^^

GTheo
Plz gyorsan ajánljatok csapatot, ahol ismerhetem azért a playákat, profi csapat, van némi pénze, elsõ osztály, ha lehet nagyobb bajnokságok(angol,spanyol,német, olaszt utálom😄).

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Ars3nal
keresés->személyzet->szûrõk ott alkalmazva beállítod hogy nem és már csak a kívánt tulajdonságokat rakod minden edzõnek elég egy 15ös 4 csillaghoz
sorba elõször kapusedzés 15 keresel utána fitness 15...stb

Ars3nal
thx

Iceman89
milyen edzõket igazoltál? Ill szerinted kiket érdemes igazolni???

Iceman

Sysfox
Grat! <#worship><#worship><#worship>

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Ars3nal
10 fordulóval vége elõtt sikerült megnyerni bajnokságot

Sysfox
Amikor szerzõdtetsz új edzõt, automatikusan mind a 9 feladatot csinálja. Úgy állítsd be, hogy minden feladatot egy edzõ végezzen. Pl. akinek a legmagasabb a 'támadás edzés' tulajdonsága, az feleljen a támadásért. Ez az értéke legalább 18 legyen, de minimum 16. Akkor 4-5 csillagos lesz az edzés.

Sysfox
Üdv! <#wave>

Max08
Az edzõknél be kell állítani valamit,vagy azok végzik a munkájukat?Nálam 2*edzések vannak!Nem tudom,miért,pedig leigazoltam azokat akiket Zaki is!Aki tud,segítsen!😄!Lehet hogy én vagyok a béna 😄!

😄DDDD tenkyúú

Iceman89
Szép jó napot mindenkinek!!!

Iceman

gabber_saviola
bazz, kiment a fejembõl 😛
megcsinálom persze -.-

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

csokító 😊

lokó? 😛

gabber_saviola
igen és csoki mindenkinek

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
jah és iszonyat joak vagytok 😛

Sysfox
Csoki Gabber! <#wave>