Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gondolom igen!!! Mert ha veszel egy akármilyen nemzetiségû ifi játékost magyarországra azt is sajátnevelésûnek fogja venni a profiszerzõdése után
ok 😊

esetleg valaki a #77574-re???

b4rc4
😄😄😄: na nevegyél omolyan...nemtom már mit írok😊

😄DDDD mivel kitörölted amit elõszõr írtál ezért nem szólok, gondoltam még frissítek 1et mielõtt válaszolok az update-ed elõtt 😊

b4rc4
meelgtõl irni se tudok😄DD

annyira azér nem vagyunk jól, fáj a fejem 😄DDD

b4rc4
Hi és grat all! nagyon jól vagytok😊

simán hozod... ha nem akkor ne is gyere ide többet 😄DD

ha van egy játkos a játék elején, szabadon igazolható és a játékos történelmében nem szerepel egy klub se csak ha leigazolom akkor a Ferencváros egyedûl, akkor az a játékos sajátnevelésûnek számít?

fsgh
Anglia az ellenfél a döntõben:S egy csoportból indultunk akkor 2-2 lett..

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

nem rossz... Grat

fsgh
baxameg majdnem kiatam a kezembõl a meccset:S

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
ok majd az igazolási idõszak után...😊 mellesleg nemkaptam pézt szval nem sokmindent tudok elkölteni😄DD

Grat Max és Ftorres.

Nah, pihentetem az MTK-t ugyh elkezdtem egyet a Charltonnal. A keret felét eladtam és ujjakat vettem helyettük általában záradékkal ha drága volt... Ochoát is nulláért hoztam de 12 milla 50 mérkõzés után
A keretem:
Max08
A kép magáért beszél 😄😄😄

soma22
beszarás😄

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

akkor gondolom alap, hogy a feljutásért harcolsz ?!

up: dobhatnál 1 képet a keretrõl 😊

fsgh
eeeezzaazzzz!!!anyám de szoros volt😊 Vucinic eddig 4 meccsen 7gót lõtt!!!!😮

fsgh
thx😊 mondjuk olyan pléják vannak ott akikel csodálom hogy utolsok lettek...Pl:Collen,Tavano...mind1..

Hajrá sok sikert!

fsgh
Na 2008 nyara van ugye és felvettek az Empolihoz(ost estek ki a seria-aból..)😊))

fsgh
Max sok sikert a leedshez😊

Max08
Nah,Svensson a hónap játékosa!Juhujjj!!!

Max08
Újrakezdtem a Leeds-el,már tapasztaltabb vagyok edzések terén is,hála nektek!😄!És úgy látszik,pénzügyileg is rendbe jövök lassan!

Max08

fsgh
Ez az elsõ meccsem az eb-n😊

Iceman89
na lépek, további jó játékot!

Iceman

McFrost
:AS:A:😄::😄😄DDDDDDDDDDDDDD
Indexen ki is a fõnök , Guba?
:AASDDDDDDDDDDDDDDDDDd

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Iceman89
nem szoktam csalni a vissztöltésekkel... annak tényleg nincs értelme, én csak azt nem értem hogy majdnem BL es lettem tavaly, most meg épp hogy nem vagyok benne a kiesõk között frankó 14. helyen vok...
És igazoltam pár jó játékost, szval még a csapatnak erõsödni is kellett volna

Iceman

fsgh
grat all

stressztûrés,persze csal a gép,néha visszatöltöm a meccset,csak orbitális csalás esetén
tûrnöd kell a viszontagságokat
Iceman89
Komolyan mondom még 2 meccsen nem tudok nyerni és leírtom ezt a szart a géprõl... néha nagyon fel tud idegesíteni

Iceman

Iceman89
és akkor erre mit mondtok? ez hogyjöhetett össze ugyanazzal a taktikával csak nem UEFA meccsen hanem Premier ligán.. LOooooooooL

Iceman

Na jo de ha 4et rendelek hozza,akiknek kb 18as a tul az gáz e?nem hinném h baj ha 1 helyett 4 bomba edzõ edzi öket.nem hinném h probléma.irj h hogy látod a dolgot,bõvebben is kifejtheted.köszi
Iceman89
na ezt nevezem jó játéknak... végre Earnshaw mutatott is vmit 😊

Iceman

Iceman89
na asszem jó lesz ez a taktika 😄

Iceman

Iceman89

Iceman

Hi all!Mai legnagyobb meccsem eddig:

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

Iceman89
Csapat instrukcióknak mit szoktatok beállítani? szerintetek hogy kell?

Iceman

Ars3nal
na léptem focizni😛
bye all

Ars3nal
nyáron valószinû jön az eddigiek mellé ingyen Sommeil is,kell a tapasztalat a védõk közé😊

Ars3nal
ez is megvan tartalékosan is😊

Iceman89
oh köszi

Iceman

Meg engem is amióta managarezek mindigis csak egy dolog motivál meg az boldogít a legjobban ha kinevelhetek olyan fiatalt akibõl csodagyerek lesz<#vigyor3> ezért is öregeket szinte alig veszek vagy csak kiegészítõ embernek és 27-28 év felett már nem is szeretem a játékosokat benne<#vigyor2> persze a védõknél még jóó az idõsebb mert rutinos😛 De sajnos magyar csodagyereket még sohasem sikerült nevelnem😞
Ars3nal
thx
látott már valaki ilyet hogy a kapus az ellenfél legnagyobb pléjája és hogy megkérdi mit kezdek vele?😄

örülök hogy egyetértünk<#eljen>

20227!

Ars3nal
rámész hogy free utána meg be kell írni a betûket meg számokat nagybetûkkel amik a kis képen vannak és download from mirror berlin

big grat!

20227!

ezt azért gondold át jobban,sztem.Gondoltad volna 2 éve hogy a görögök megnyerik az ebét?? Az sem volt reális.Vagy emlékezz vissza azokra az idõkre amikor a Vác lett bajnok,vagy estleg a Dunaferr..Vagy az idei szezonban a béelben remekül szereplõ szlovák bajnokra gondolj..Szóval néha történnek fura dolgok,persze azt nem mondom hogy 4 év az reális idõ,de ha belegondolok abba,hogy az mtk fiataljai felnõnek és olyan menedzselést kapnak irl,mint amit mi nyujtunk a játékban,6-8 év alatt behozható lenne bármelyik europa elitje...persze irdatlan mennyiségü pénz kellene hozzá.. Vagy mit szólnál ahhoz,ha Abramovics eladná a Cselszkit,és megvenné az emtékát?<#vigyor1>

20227!