Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

órapöcökvisszahúzórugótörlõkendõtisztítófolyadék

zorrobomber
Bízom a jó csoportköri szereplésben, bár az eddigi években kevés babér termett nekem (3 pontot egyszer sem szereztem) most a Basel, az Olympiakos és a Milan ellen lehet keresnivalóm, titkon bízom a Milan mögötti 2. helyben, de a 3.-al se lennék elégedetlen 😊

zorrobomber
Debrecennel bejutottam a bl-be, elsõ meccsen loki-liverpool 1-1
második meccsen sikerült 2-1re nyerni
Így nézett ki a kezdõcsapatom:
Kotenko - Cagua, Bodor, Hubnik, Lunder, Bodnár - Kruglov, Guarín, Pischulichi, Kiss - Moreira
Mind2 gólt Moreira lõtte

Azt hogy tudtad elérni, hogy ilyen sokkal bõvítsék a stadiont. Nekem volt olyan, hogy nb2-es csapattal indultam, volt 14 millio fontom a 4 évben, de csak 1500-al bõvítettek. Amúgy 3000-es volt, szóval mint halottnak a beöntés. Ja és 3. évben azért nem bõvítettek, mert a helyi ellenzék megvétózta a terveket. <#gun>

Terminátor14
Gyerekek, az én képeim senkinek sem látszódnak?

CSAK a Fradi

zaki
Ja, és zsír az új banner... <#eljen>

zaki
Loptam. <#vigyor1>

Alexis Sánchezt pl 14.5 milliáért adtam el a Rennesnek, meg csomó játékost el tudtam adni 3-4 milkáért.

fsgh
kabbe😛 honnan vanennyid?😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

zaki
Internet. <#vigyor1>

mien neted lesz? 😄

zaki

Még csak a 3. évben járok, ahhoz képest elég jól állok anyagilag... <#buck>

Kb 10 milla volt a stadionbõvítás, 9900 hellyel bõvítették azt hiszem a stadiont, már nem emléxem pontosan.

😄 vél. priskin helyett küldtem be végén xD

zaki
Aztaqrva, ilyet még nem láttam... 😄

Minek jött fel fejelni? 😄

zaki
Priskin is nálam van, nem rossz, bár a 2. évben eléggé lájtosan nyomta a bajnokságban, csak 8 gólig jutott, de a kupákban legalább lõtte a gólokat rendesen. Most nem tudok képet mutatni a keretrõl, csak 1-2-t nyomtam fel egy kis floppyra, mivel itt nincs FM... 😞

Majd a jövõ héten is jövök a 7végén, akkor mutatok majd képet. <#vigyor>

udvarácz fejes 😄DDDDDDDDDDDDDDDD

khm Zaki Tomás Priskin nincs? Amúgy hali és grat. Milyen játékosaid vannak még?

zaki
Nagy grat! Én a 2. évben bejutottam a BL-be, Sportingot vertem ki a 3. selejtezõkörben, hatalmas meglepetésre, és mákkal továbbjutottam egy Juventus, Benfica,CSKA Moszkva csoportból, aztán a 16 között azt hiszem a PSG-t vertem ki, a 8 között meg eléggé nagy balszerencsével estem ki a ST Etienne ellen... Most eléggé beégtem idén, Liverpooltól itthon kikaptam 3-1-re, Olympiakos oda-vissza vert, viszont a Bayernt meg én vertem oda-vissza, nem is akárhogy, van is róla képem... 😛

Jó, 1. meccsen egy kicsit mákom volt, 2. meccsen viszont a fél csapat a válogatottnál volt (Guarin, Arenas, Machacon, Otalvaro, Cardenas), és így vertem sz@rrá õket... 😛

Most a Liverpool már továbbjutott, 3 6 pontos csapat van, és megyek Angliába az utolsó meccsemre... Jelenleg 2. vagyok a csoportban, remélem legalább az UEFA kupába tudom folytatni... Ja, és a 6-2-es meccs után kikaptam 4-1-re a Diósgyõrtõl, vicces... 😛 Az volt a legnagyobb vereségem, azelõtt 2-0 volt, az is csak a Juve ellen.

jbal
grat.jó játékot és netet😄
annyi üzit visszaolvasni?hát grat😄DDDD

fsgh
grat mindenhez😊) ja épitkeztem is😉 második évben már bejutottam az uefa kupa csoportkörbe a Fener ellen de errõl lejjebb van kép is😉

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

zaki
Lajost 3 pénzért adtam el kp-ban a Baselnek a játék elején, Balogh-ot 1.5-ért, meg Bajevszkit is, abból meg már lehet(ett) építkezni... 😄

zaki
Sziasztok, grat mindenkinek. 1-2 hónapon belül lesz újra netem, csak most felmondtuk a tré onlájnt, mert már kicsit sok volt. Addig kezdtem egy új játékot a Reallal, 3 év alatt 3 bajnoki cím, 2 spanyol kupa, 1 BL, 3 spanyol szuper kupa, 1 európai szuper kupa, 1 klub vb, a keretet teljesen kicseréltem, majd mutatok képeket is. Volt pl egy 19-0 a klub vb-n, nálam ez eddig a rekord... 😊

Fradival lenyomtam 2 évet: 2 bajnoki cím, 2 magyar kupa, 50 milliós keret igazolásokra, 37 millió az egyenlegen, és már volt egy majdnem 10 ezres stadionbõvítés is, majd arról is nyomok be képeket valamikor.

Lokival is folytattam egy kicsit a játékot, most volt a 2020-as EB, simán megnyertem a szerbekkel, szal már mindent megnyertem velük (is).

Most itt vagyok fater melóhelyén, hajnalig enyém a gép, kár, hogy nincs FM, addig visszaolvasom az a pár ezer üzit, amit 2 hét alatt beszpemmeltetek... 😄

jbal
Jovánczai<#worship>

GTheo
Bazz véletlen letöröltem az fm2006ot 😄
Addig 2005el játszok, Fradi mennyire jó még benne, Vagner,Huszti,Gyepes,Sasu,Vukmir,Kapic,Sowunmi,Kiss, stb
Majd vmikor letöltöm csak most nincs kedvem reggelni wanadoora...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

fsgh
thx😊 azóta a csoportkörben körbevert mindenki😛 szval mind1😛 Pool 6-0-ra...

Sysfox
Grat! Szép eredmény! <#worship>

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

fsgh
Sálkétõl 1-0ra szabadból😞 mivel Liverpooltól nem tudok pontot csípni kiestem...

fsgh
Dinamo bucuresti-tõl kikaptam 3-2-re😞 így nem lesz továbbjutás....

fsgh
Hali😊 hááát jó lenne😊

GRAT!😊 de gondolom egyik szemed sír...^^

Terminátor14
Szépjónapot mindenkinek! 😊

Imi grat, abból a csopotból tovább is mész remélem 😉

Közben nálam végre megtört a jég, a 08-09-es szezonban, a bl-csoportkörben, a inter elleni visszavágón:

Az egész meccsen mi voltunk fölényben, mint látható végig vezettünk is, úgyhogy teljesen megérdemelt gyõzelem 😊

Innentõl nem szeretnék megállni, 1 meccs van még, amin a PSV ellen elég a döntetlen a továbbjutáshoz. Remélem most már sikerül vmi maradandót alkotni 😊

CSAK a Fradi

saviola83
akinek megvan forredglory régi újpestes taktikja az légyszi kldje már el

fsgh
BEJUTOTTAM A CSOPRTKÖRBEEE!!!!!😊))))))(Csaoportom: Liverpool,Shalke,Austria Wien,Dinamo bucuresti...)

Ars3nal
na léptem byez

fsgh
ettõl a játéktól az is kitelik^^ de akkor mérges leszek😛

Ars3nal
grat, csak aztán hazai pályán nemám 6-5re nyersz^^

fsgh
Húúúúú de jó meccs volt😛 ez az eredmény ígéretes lehet a visszavágóra😊

fsgh
Reggelt all😊

Foxi nagyon király vagy^^
Hegeace:Grat😊 onnan szép gólt lõnni^^Adriano anno nekem s lõtt onnan😊

Hegeace
Mutu, a kokainbáró megvillantotta tudását és iszonytosan nagy gólt vert

Heló szia remélem hogy vagy

Ars3nal
reggelt all

nagy grat, idén is bajnok leszel

Hegeace
Jó reggelt! Grat mindenkinek! Csak így tovább Sysfox szép eredmények <#eljen>!

Heló szia remélem hogy vagy

Sysfox
Bazzani most már 5/8! <#wow2>

Sysfox
Megvan a legnagyobb rivális elleni gyõzelem...
<#hehe><#hehe><#hehe>

Sysfox
Könnyû volt...Bazzani jól nyomja a bajnokságban: 4 meccs, 7 gól...

Sysfox
Hm...Homok került a gépezetbe. Pedig körbelövöldöztük a Schalke kapuját...

Sysfox
Szép jó reggelt!
A második félidõt elaludtuk, de az elsõben nagyon odatettük magunkat.

b4rc4
hi, és grat all.<#wink>

Fyrex
Sevilla-Barcelona 2-2

"...döntetlen lett, bár a Sevilla magasan jobb volt" :>

Avanti Crociati!

fsgh
hello és hello Csesza

Ujrakezdem a Fradival...több apasztalattal😊

Atesz89
Hali és grat Fsgh és Arsenal!!!!

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

ehhhhh ujra magyarhonban 😊

1557 uj üzenet 😄 sry most nem olvasok vissza de biztos jók vagytok grat

fsgh
Grat😊)