Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
durva debütálás a generált védekezõ középpályásomtól -.-

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
nagyobb klubboktól probálok elhozni 33-34 éves kiégett sztárokat aprópénzért😛 remélem eljönnek😛 bár kevés az esély rá...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
és az a nemsokára mikor lesz?😛
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Most mondták a sportklubbon, hogy nemsokára bemutatnak egy ígéretes tehetséget, Lebogang Mokoenát...
CSAK a Fradi
nah mára ennyi...
leigazoltam Leandrot 1mila euro záradékért és Csernyánszkit 110e-ért, Varga Zoli elment 1.2 milláért + 50% köv. eladásból CSKA Moszkvába
téli felkészülés: Gyõr-Basel 4-0, Gyõr-Lokomotiv 0-1, Gyõr-CSKA Moszkva 3-2, Gyõr-Panathinaikos 0-0, Gyõr-Austria Wien 4-3, Gyõr-CSKA Sofia 2-0
és itt a tabella
leigazoltam Leandrot 1mila euro záradékért és Csernyánszkit 110e-ért, Varga Zoli elment 1.2 milláért + 50% köv. eladásból CSKA Moszkvába
téli felkészülés: Gyõr-Basel 4-0, Gyõr-Lokomotiv 0-1, Gyõr-CSKA Moszkva 3-2, Gyõr-Panathinaikos 0-0, Gyõr-Austria Wien 4-3, Gyõr-CSKA Sofia 2-0
és itt a tabella
ha megnézed editorba be van téve melyik pléja melyik klubot szereti/utálja... meg van olyan tulajdonságuk hogy loyality
Hát akkor gondokozz kicsit...😊
Lehet hogy veled még soha nem fordult elõ, de én már olyat is megértem, hogy egy szar afrikai klubból nem akar eljönni a 22 éves játékos 100szorors fizetésért, mert azt mondja hogy nem tudná elhagyni szeretett klubját...
szóval 😉
Lehet hogy veled még soha nem fordult elõ, de én már olyat is megértem, hogy egy szar afrikai klubból nem akar eljönni a 22 éves játékos 100szorors fizetésért, mert azt mondja hogy nem tudná elhagyni szeretett klubját...
szóval 😉
CSAK a Fradi
Soha nem volt még olyan h azt írja ki h nehezen tudná elhagyni a klubbot azért nem jön hozzád?Nekem már ovlt párszor ien...Anno BL gyõztes sevillába nem akar jönni sneijder...
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
szerinted az Fm-be van emberi ézése egy játékosnak?
Jó ajánlatott teszel egy jó klubbal akkoris aláír ha soha egy pewrcet nem játszik pedig az a klubban fogant, született, játszott.
Jó ajánlatott teszel egy jó klubbal akkoris aláír ha soha egy pewrcet nem játszik pedig az a klubban fogant, született, játszott.
Divatcsapatok OLÉ!
Debrecennél kicsit durva az anyagi helyzetem, 2019-ben 350millió körül adtam el játékosokat, köztük egy csodagyereket 58m-ért a barcának, 50-ért a szerb válogatott 1ik kulcsemberét a Betisnek, 40-ért a jobbbekkemet a Chelseanek, stb... 😊
Persze mind részletben, különben a feléért sem tudtam volna eladni õket.
Persze mind részletben, különben a feléért sem tudtam volna eladni õket.
Llorentenek csak 155 körüli a pot abilityje, meg sem vettem, pedig 15-ért megszerezhettem volna...
Nagyon zsír, grat. Jövõ héten valszeg megint jövök a 7végén, hozok majd pár képet. Nem akart jönni Torres a Realba, kifizettem volna az 54m eurós vételárát simán... 😞
Jött viszont Fred (22 pénzért), télen megvettem, ahhoz képest 2. lett a góllövõlistán 26 góllal, úgy, hogy 8-ból 4 tizit kihagyott... :o
Jött viszont Fred (22 pénzért), télen megvettem, ahhoz képest 2. lett a góllövõlistán 26 góllal, úgy, hogy 8-ból 4 tizit kihagyott... :o
attól nem fogom tudni mi aza tcm
hihetetlen faszmakker eza gém.összszámopltam , eddig 7 meccs alatt volt az ellennek 13 kaput eltaláló lövése , ebbõl kaptam 6 gólt
hihetetlen faszmakker eza gém.összszámopltam , eddig 7 meccs alatt volt az ellennek 13 kaput eltaláló lövése , ebbõl kaptam 6 gólt
tcm? <#confused>#confused>
ugyan nem az de az ötlet sztem nem elvetendõ! sõt jólenne! de sajna nincs ilyen 😞
Avanti Crociati!
reklám szerzõdéseket lehet kötni az fm 2006-ban?
Hala MAdrid! ----- Rest In Peace Puskás Ferenc!! És Persze DAVID BECKHAM
Hát minden csapatnál máshogy reagálnak a stadion bõvítésre, tapasztalataim szerint. Werder Bremennél mondták, hogy ok, bõvítik a stadiont, erre az ellenzék nem engedte. Lokinál minden évben bõvítik a stadiont, de csak 1250 hellyel egy idõ után. 2020-ra 32750 férõhelyes a pálya. Amúgy meg ahány ezerrel bõvítik a pályát, annyi millióba fog kerülni kb, szerintem.
hy mindenki! alles manager hatalmas grat<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>! Üdv újra itt Zaki!
Ha már magyar hetek vannak az esgén akkor én is kezdek 1et vasárnap csak még nemtom kivel.
Ha már magyar hetek vannak az esgén akkor én is kezdek 1et vasárnap csak még nemtom kivel.
Heló szia remélem hogy vagy
ejj bocsi a bénázásért, hogy linekelem ugy be a képet hogy közvetlenül látszon ne csak link legyen?
" a ferencváros játékosa , kisliy naygon boldogtalan , mert lecserélték az elõzõ meccsen. 😄 a *** *** *** , gyánó is lõtt 3at😊