Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszi... az a kár h kövi meccsen meg kikaptam a Zaragozától... de nem baj... azé már csak bennmaradok 😊
Iceman
De msot mi van? Fyrex mostkomolyan nem értem. A piszkálodós szöveget meg azért irtam mert multkor volt a nézeteltérés.
Tényleg butaságot irt.
Tényleg butaságot irt.
Divatcsapatok OLÉ!
errõl még nem hallottam,pedig olvastam már ezt azt.amugy ne velem szivózz már megint,hanem irj választ aki kérdezett,ha ilyen okos vagy már megint.nem kéne ez a nagyképüség!régen nem ez volt
ok, sztem a fölösleges embereket próbáld eladni, ne ültess olyanokat padra akikért sok pénzt kapnál
Avanti Crociati!
úgy is van viera védekezõ középpályás és obi mikel támadó csak nem írja ki nálam csak úgy hogy kpk
Honnan votl ennyi pénzed? már boccs hogy megkérezem. isszonyuan szurja szemem.
Igazolni nem kell. Mivel látom editor 4ever!!!
Igazolni nem kell. Mivel látom editor 4ever!!!
Divatcsapatok OLÉ!
hár furcsa kezdõcsapat, sok fölösleges embert igazoltál
posztra megint nem figyeltél, Viera VKP, Obi Mikel TKP K
posztra megint nem figyeltél, Viera VKP, Obi Mikel TKP K
Avanti Crociati!
ez egy hiba!
Ne mbalfasság. HIBA!!!!!!!!! Egy külön dolog kell hozzzzzzzáá.
Legalább ne beszélj ostobaságott.
(nem piszkálásból)
Ne mbalfasság. HIBA!!!!!!!!! Egy külön dolog kell hozzzzzzzáá.
Legalább ne beszélj ostobaságott.
(nem piszkálásból)
Divatcsapatok OLÉ!
Tessék itt a keret szeretnék bajnokságot nyerni
na lássuk a keretet
a pénznemet beállitod jobb alul elfogattatod és annyi!nem kéne 3 patch,csak a leguljabb!lehet a skinnel is gáz!de 1 biztos nagy gáz nincs valami figyelmetlenség lesz valami fatális mellénézés.szedd össze magad!azért nem válaszoltak,mert ez nem kérdés csak valami balfa..ság!és ne vergõdj segitünk ha értelmes problémád merül fel.ezt meg kell oldanod,senki nem tudja a választ erre.rajtad mulik h beállitsd h mi van a gépeddel azt te tudod,kb olyan ez a kérdés h hogy töltsd be a mentést.sok sikert
a válaszom anyi, hogy van alul egy keresõ. beírod, hogy automatikus mentés, és voalá ott a megoldás. Ezért nem válaszoltam rá.
Divatcsapatok OLÉ!
véleményeket szivesen meghallgatjuk az kistopikban, és tedd fel a kérdést ott talál nagyobb esély a válaszra..
Avanti Crociati!
Fantasztikus egy fórum, mindenki csak a magáét fújja, de a valódi lényeg, hogy megosszuk egymással a tapasztalatokat illetve segítsünk a másiknak az itt nem mûködik. Legalább 3-szor tettem fel egy kérdést, de még annyit sem írt vissza senki, hogy nem tudom vagy valami hasonló...
Csalódtam bennetek...
Csalódtam bennetek...
Na itt vagyok nem veszekedni jöttem csak megmutatni a juventus keretem és tanácsokat kérni hogy kiket igazoljak még?
asszem 1 hét pihire menni fogsz, ezt kérlek fejezd itt be...
grat mindenkinek, FSGH-nak a kinevezéshez ^^
grat mindenkinek, FSGH-nak a kinevezéshez ^^
Avanti Crociati!
hI! ha beszurom a faceket uj game estén látszik csak v a mentésben is benne lessz?mert változó tapasztalatokka birok?plusz alap fradista képek 2005 ös keretre?köszi
Csõ srácok! Megszületett az 1. Facepackem, amit a mostanában itt oly népszerû Ferencváros csapatának játékosait ábrázolja nagyméretû(140X180as) felbontásban.
Innen tölthetitek is:link
A kitömörítés után a mappát ide másoljátok be: C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2006\data\graphics\pictures\players\
Várok minden építö jellegû kritikát! 😊
Innen tölthetitek is:link
A kitömörítés után a mappát ide másoljátok be: C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2006\data\graphics\pictures\players\
Várok minden építö jellegû kritikát! 😊
Hala Madrid!
Bazzeg Selfisch!!!!!!ezt--->#80930 mi a faxért nem az offtopikba???
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
szeretném kikérni a tanácsotokat...
Marcinho 3,8 v. Valdivia 4 v. Danny 2.5 v Insúa 1.3
lehet h pár generált játékos, de ha vkit ismertek, az nagy segítség lenne...
van 4.3 millám tehát akár 2-t is választhatok, de nem tok dönteni, mindegyik 160-170 közötti pottal rendelkezik 😊
Marcinho 3,8 v. Valdivia 4 v. Danny 2.5 v Insúa 1.3
lehet h pár generált játékos, de ha vkit ismertek, az nagy segítség lenne...
van 4.3 millám tehát akár 2-t is választhatok, de nem tok dönteni, mindegyik 160-170 közötti pottal rendelkezik 😊
Iceman
ehh, lerúgták Baumgartnert,Leandrot,Priskint,Olaszt,Stefanovicot+balszélsõm, Kanta lesz a csatár Basel ellen😄
Nem akarok jós lenni, de neked is lesz annyi szerintem, ha így folytatod...<#hehe>#hehe>
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
nempaj , neked attól még 3 büntid van 😄
nem tudom kit igazoljak... volt 9 millám, megvettem espositot 4 ért meg még pár fiatalt 1m ért.. maradt 4... kerlont csak 5 ért adják Rocatto meg talán 4 ért...
Iceman
Köszönöm, hogy ilyen segítõkészek vagytok...
nem fogadtam el😛PP kell õ az esetleges bl csoportba kerüléshez😊hiába a pénz ha úgysem jön drága pléja....
Más: Illés visszavonult és az Mtk menedzsere lett😮OO😄DDD
Más: Illés visszavonult és az Mtk menedzsere lett😮OO😄DDD
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
lol fogadd el te állat... 10 milla az sok pénz... én meg meg se veszem Kisliy-t mert olyan gyér...
Iceman
Náléatok volt már olyan, hogy elszedtek valakit a géptöl úgy, hogy a szerzõdése lejártával csatlakozik erre nemjátszatják pedig magasan legjobb a posztján?
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Nem tud nekem segíteni senki?
#80910 hozzászólás...
Ti hogy játszotok hogy nem állítódik vissza az automatikus mentés napira?
#80910 hozzászólás...
Ti hogy játszotok hogy nem állítódik vissza az automatikus mentés napira?
ha még európai kupában vagy ne fogadd el de ha nem akkor mehet magyar bajnokságban nem fontos annyira
tuti kapsz a feljutásért...
kisliy-ért jött egy 10 milla fontos kölcsön ajánlat az Anderlechtõl:S nem tudom mit csináljak...õ a legjobb csatárom...
kisliy-ért jött egy 10 milla fontos kölcsön ajánlat az Anderlechtõl:S nem tudom mit csináljak...õ a legjobb csatárom...
vki nem tudja h kapok pénzt azért mert 2. osztályba bajnok lettem, meg a feljutásért? vagy csak örüljek annak h mosmár a Barcáékkal fogok játszani? 😄
Iceman
😄 van ilyen... az elején voltam 10. is, szval cscak a 27 veretlenségi sorozat húzott így fel 😊 de végül bajnok lettem 😄
Iceman