Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
thx!
Elkölteni nem tudom mert nem sokan jönnének😛

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

olympus
Gratu!
Az egyenleged is szép. De költsed el😄DDD

Divatcsapatok OLÉ!

fsgh
húúú ez is megvan^^

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
így állok anyagilag^^

És elsõ meccsem a Magyarokkal^^Fradisták lõtték a gólokat😉

fsgh
nem mák csak a támadóim jobbak mint a védelmük/kapusuk...

Ars3nal
grat

11 kapura / 7 gól nayg mák , de grat 😄DD
én most igazolgatok , még van egy hetme , ilyen 30 fõs keretem lesz. nem nagy ez egy kicsit? :|

fsgh

óriási grat 😊

Ars3nal
CSKA is erõs:S de talán meglesz

fsgh
OG?????

Arsenal: thx😊 3. leszel?:S

Ars3nal
grat, Metz:o wtf

Gyõr-Milan 0-2 Lyon-Gyõr 3-1

OG

fsgh
😊)) neked nehéz csoportod van😞 de azért hajrá😉
Remélem én azért meg tudom csípni a második helyet a Real mögött vagy ha azt nem akkor 3.

fsgh
MEGVAAAANNNNNNN!!!!!!csoportom:Real Madrid,Celtic,Metz!!!!!

Ars3nal
jön a Milan, teltház lesz 27000 nézõvel remélem😛

Magic Boy
Hali és grat all!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

fsgh
még csak egy félidõn át teszteltem😛 és akkor lõttem egy gólt de nem kaptam...majd óvatosan probálgatom nb1-es meccseken😛

Sysfox
Nos...elég érdekes...<#hehe>

De ha beválik, akkor biztos jó!

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

szoltan
nem kapsz túl sok gólt?

Hala Madrid!

fsgh
Sztetek milyen felállás?😊) Diamond attacking v2 az alapja...

Sysfox
Tabellát dobsz? Thx.

Szép eredmény!

fsgh
thx😊))

Iceman😮Grat hanyadik vagy?😊

Iceman89

Iceman

Iceman89
de szar 😄 bûntetõvel X eltünk 😄DDD XDDD XDD

Iceman

Sysfox
Grat! <#worship>

fsgh
Jihhaa😊) erre nem számítottam😊

elnézést!!mostantól minden ok!privibe rendeztem mindent!most lépek.JÓ gamet mindenkinek!és jobb forumot mostantól!PEACE
Ki vezeti ezt a szart?most már elegem van régen büntipont járt egy rossz szóért.most mindent lehet?a boss t le kéne váltani
fernando torres
nem volt ez mindig így...<#szomoru1>

Iceman89
elég nagy gólt lõt az egyik csatárom 😊 KB a piros vonal mentén süvített a labda a bal sarok felé 😊 25 métert írtak, de szép csavar volt benne 😊 ez volt az egyenlítõ gól, de 2-1 re a végén sikerült nyerni is 😊

Iceman

olympus
háát igen irod hogy:"FM kérdések és válaszok ONLY!!!!megértetted!"
Ezután 9 percre rá!:"köszi és nagyon igazad van!egyszerüen rádkötnek pedig kicsit régebben járok ide,nem sokáig.ezek a virtuális nagymenõk tiszta beteg kutyák.de örülök h vannak normálisok is"
Stabil ember vagy. Magadat hazudtolod.<#eljen>

Divatcsapatok OLÉ!

igaz
köszi és nagyon igazad van!egyszerüen rádkötnek pedig kicsit régebben járok ide,nem sokáig.ezek a virtuális nagymenõk tiszta beteg kutyák.de örülök h vannak normálisok is
és akkor mi van ez FM fórum te meg nézeteltérésezel.beteg vagy?kissebségis fsz.tiszta beteg vagy gondok vannak a magánéletedbe!ne piszkálodj,normális legyél.nem igaz h nem veszed észre h mindenkinek tele van a f...a veled.nem szeretném ha ez lenne a téma.tartsd be a protokolt.miattad lesz szar a fórum.FM kérdések és válaszok ONLY!!!!megértetted!
fsgh
figy lehet h csal lehet h nem de ha mindenképp óráka akarsz errõl vitatkoni akkor KISTOPIC!thx😊
Szoltan:Majd ha házigazda lesz majd törölge és rend lesz😉
ja és hoy ne legyen off továbbjutottam...kövi ellenfél a Club Burge:S

szoltan
mindenképpen benne lesznek, csak ha játék közben rakod bele öket, akkor restartold az fmet. A képek a 6.0.3as patch keretéhez készült, sztem menniel kell a többivel is.
Nevetséges amit néhányan ebben a fórumban müvelnek, Fyrex add fel, soha nem lesz itt rend!

Hala Madrid!

ok csak nem tudom hogy milyen taktik lenne a jóóó ehez a csapathoz

Fyrex
értem én

patch, nem magyarosítás

senki nem mondta h nincs az

ON

Avanti Crociati!

olympus
Jó mivel én nem láttam soha másfajta magyarosítást ezért néztem mint hülyegyerek.
Egyetlen magyarosítást lehet letölteni a FAQ-ból. Értelemszerûen azért mondtam. Mivel tévedtem boccs.
De a többi akkor is szúrja a szemem és szólásszabadság van...

Divatcsapatok OLÉ!

Fyrex
próbálj mondatközi írásjeleket használni biztos volt már róla szó a suliba, tagoltabb és érthetõbb lesz amit írsz

egyébként erõs a keret csak nem juvés 😉

Avanti Crociati!

fsgh
nem bukta-.- pecs nélkül ilyen nekem is ilyen volt a legelején pecs nélkül(ha nem a pecs az oka akkor rosszul emlékszem...)

Fyrex
nálam is, de ez nem volt mindíg így, ezért nem kell beszólni

VK és V K nem ugyanaz

Avanti Crociati!

eladtam ibrahimovicot 11billió forintért és onnan volt annyi pénzem +messi morientes belleti a b csapatokba volt és olcsón jöttek a többi játékos meg nem olyan drága nem is tudom használni az editort

olympus
Nálam igy irjak a Védekezõ középpályást.

Divatcsapatok OLÉ!

Fyrex
az van h gyakran leszólsz másokat amiért offolnak vagy butaságokat kérdeznek/beszélnek, és közben teis ezt csinálod akaratlanul

volt lehetõség házigazdának jelentkezni

Avanti Crociati!

az ilyen alakok miatt nem látogatják az oldalt
sok felesleges pleja.. kalou , morientes satöbbi
és hol van zlatan ?

Hegeace
Hali skacok! Grat mindenkinek!
Áj láv dis gém rovat:

Heló szia remélem hogy vagy

Fyrex
VK - Védekezõ Középpályás

kérlek te se beszélj olyat amit nem tudsz..

Avanti Crociati!