Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Divatcsapatok OLÉ!
Divatcsapatok OLÉ!
nah izzítottam a gémet
Sevilla-Cadiz 1-0
Werder Bremen-Sevilla 3-2
Avanti Crociati!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Kezdtem egyet a Man Utd-el.
Igazolásaim: Lucarelli , Mutarelli , Andy Johnson , Gerardo Torrado,
ez van eddig
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
van két faxa kapusom tarcsiba de õk is non-eusok:S majd jövõre BLbe
Avanti Crociati!
Heló szia remélem hogy vagy

majd utánanézek akkor, ez paint-es volt.
ja izé ez spam
a csapatom
Lupatelli-Bonera,Cardone,P.Cannavaro,Pasquale-Grella,Simplicio-Marchionni,Morfeo,Bresciano-Corradi
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
csak röviden
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
(végre hazaértem 😊)
Grat mindenkinek, és neked is Fyrex a házigazdai joghoz 😊
-Elõször is köszönöm a lehetõséget és a bizalmat, hogy támogattatok ebben.
-Célom, hogy egy jó hangulatot, és szervezett manager társaságot hozzunk létre itt újra.
-Azonban tudvalevõ, hogy ehhez én egyedül nem vagyok elég, nektek is akarnotok kell a rendet és jókedvet.
Szabályokról
-800*600 pixelnél, illetve 500Knál nagyobb képek automatikusan törölve lesznek.
(fórumszéthúzás és ugye vannak még modemesek is, ne kelljen perceket várni mire betölti az 800k-s képeket)
-A képeket mindenképpen JPG formátumban mentsétek el, semmiképp sem BMPben. (ezekbõl eddig sem volt probléma reméljük most sem lesz)
-Az off hozzászólások automatikusan törlésre kerülnek témától függetlenül, kellemes beszélhetõ téma esetén ezek át lesznek másolva az offtopik részlegbe,
ugyanis ott is szeretnék egy jó hangulatot kialakítani, ahol elbeszélgetünk egy két adott témáról.
-A spam hozzászólások szintén szó nélküli törlésre kerülnek (egyedül a köszönés, gratuláció kivétel).
-Példa a spamre: XY(15:00): ezaz félidõben vezetünk 1-0ra, XY(15:03): a fenébe kiegyenlítettek, XY(15:05): áááhh döntetlen lett a vége és megsérült YX, XY(15:08): kép a meccsrõl...
-A flémkeltõ hozzászólások azonnali törlést eredményeznek, ennek is az offtopikban van helye, de ezeket term. nem másolom majd át, viszont ha a fõtopikban lesz ennek folytatása az büntetõpontot eredményez mindkét/esetleg több félnek.
-Mindig várjuk meg a dolgok a következményét és arról tegyünk képet ill megjegyzést, tehát végeredményrõl (következmény pl h írjuk a meccs végeredményénél h valaki megsérült, és egy percre rá hogy hány hónapra...).
-Ne kéregessünk játékosokat (mondjatok már pls ide oda játékosokat), nem véletlen van a gém keresõje, és az FM Scout.
-Természetesen véleményt lehet kérni a játékosokról, de kizárólag úgy hogy képet mellékelünk a pléja értékeirõl.
-MIELÕTT KÉRDEZEL HASZNÁLD A KERESÕT ÉS OLVASD VÉGIG A FAQ-T!!!
Egyéb
-Amennyiben a szabályokat sikerül betartani, várható "hét menedzsere" választás, illetve "dicsõség terme", ahova bekerülnek a legszebb eredmények.
-A mai napon még ide várom a kérdéseket, óhajokat-sóhajokat, ezután már csak privát üzenetben emlegessétek a rokonaimat stb 😊))
Avanti Crociati!
de ha már ittvok akkor
rövid idõn belül kétszer is megb@sztuk a merda-t ehe ehe eeeee (amásik eredmény a kistopikban van)