Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 2. évben idegenben 2-1-es vereség hazai pályán 2-0-ás gyõzelem.Alexis Sánchez nálam is itt van 😊
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Hali és Grat all^^ Fyrex aztán rendet tenni😄
BAzz nagyon nincs szerencsém a sérüléek tönkretesznek!3ponttal vagyok lemaradva az elsõtõl... ilyen kerettel elég nehéz jól játszani:Sráadásul mindenki hetekre dõlt ki:S:S:S:S

BAzz nagyon nincs szerencsém a sérüléek tönkretesznek!3ponttal vagyok lemaradva az elsõtõl... ilyen kerettel elég nehéz jól játszani:Sráadásul mindenki hetekre dõlt ki:S:S:S:S

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
jó , meik évben ? 😊 nálam ZTE kiesett 1. évben 😄DDDDDDd
alexis sanchez t kölcsönvette anderlecht 1 évre , remélem oskat fejlõdik. priskint - kisliyt - pukanychot is vinnék , de õket nem adom 😊
na megyek ebédelni , utána letolom a nagy meccset
alexis sanchez t kölcsönvette anderlecht 1 évre , remélem oskat fejlõdik. priskint - kisliyt - pukanychot is vinnék , de õket nem adom 😊
na megyek ebédelni , utána letolom a nagy meccset
Hali és Grat all!!!Fyrex grat a házigazdasághoz!!!
Simán továbbjutsz a Newcastle ellen!és Selfisch én a Schalke ellen jutottam tovább a Bl selejtezõben...
Simán továbbjutsz a Newcastle ellen!és Selfisch én a Schalke ellen jutottam tovább a Bl selejtezõben...
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
skóciában kikaptam 3-2re és lerúgták 2 védõm
Roma/Palermo vs Newcastle/Sevilla
Feyenoord/Juventus vs Leverkusen/Sparta Praha
Avanti Crociati!
ilyen az égvilágon nincsen ! tavaly leverkusent kaptam UEFA-csoportkör elõtt, most BL-csoportkör elõtt a celticet :|
nem szégyen semmit megköszönni szivesen veszem a hálálkodások minden formáját ^^
szerk - majdnem mindet :>
#81407: Miért minek néz ki? ^^ Jövõhéttõl ilyen is lesz 😊
szerk - majdnem mindet :>
#81407: Miért minek néz ki? ^^ Jövõhéttõl ilyen is lesz 😊
Avanti Crociati!
#81405 : mijez a hét menedzsere és hét képe ? 😊
#81406 : iagazd volt , simán 3-0ra leintéztem õket
#81406 : iagazd volt , simán 3-0ra leintéztem õket
nah akkor egy kis linkelés felül
A házigazdának - Privát üzenet nekem, ha bármi probléma van a topikban amíg távol vagyok tessék megírni, hozzászólásszámot(kat) jelölve, illetve bármi ötlet, kérés, óhaj-sóhaj jöhet 😊
Sortitoutsi.net - Mindenki ismeri, mindeféle kiegészítõk, patchek
Kérdésem van, OFF & Helptopik - Link az altopikhoz
Throw-in.com - Sorti-hoz hasonló oldal.
Szabályok(!!!) - A folyamatosan bõvülõ szabályok, érdemes mindíg megnézni hogy történt e frissítés!
A házigazdának - Privát üzenet nekem, ha bármi probléma van a topikban amíg távol vagyok tessék megírni, hozzászólásszámot(kat) jelölve, illetve bármi ötlet, kérés, óhaj-sóhaj jöhet 😊
Sortitoutsi.net - Mindenki ismeri, mindeféle kiegészítõk, patchek
Kérdésem van, OFF & Helptopik - Link az altopikhoz
Throw-in.com - Sorti-hoz hasonló oldal.
Szabályok(!!!) - A folyamatosan bõvülõ szabályok, érdemes mindíg megnézni hogy történt e frissítés!
Avanti Crociati!
jóreggelt
BL 2. selejetezõ körben artmedia-val játszom :| idei BL meglepetéscsapata volt , ha jól emléxem
BL 2. selejetezõ körben artmedia-val játszom :| idei BL meglepetéscsapata volt , ha jól emléxem
Az eredménnyel elégedett vagyok, de a játékon még csiszolni kell...
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
én most buktam el vb döntõt az angolokkal 😞 1-0ra a spanyolok ellen. Kirkland öngól ppff
Heló szia remélem hogy vagy
Sevilla-Werder Bremen 5-0 (7-3)
nah mit mondd erre fájreksz?? "köszi puszi :>"
nah mit mondd erre fájreksz?? "köszi puszi :>"
Avanti Crociati!
meg kell erõsítenem a bal oldali védelmet+ egy jó magyar kapus is kell
bajnokság nem lehet kérdéses, most 4.számú kapus védett sajnos látszik is...
bajnokság nem lehet kérdéses, most 4.számú kapus védett sajnos látszik is...
Priskin egy állat, nem nyultam hozzá😊
dalackraul csak tedd fel 6.0.3 adatbázisfrissitéssel és jólesz
szegény láki, nem ezt érdemlik, Fehérvár bejutott UEFA csoportkörbe és Újpest csak idegenben lõtt góllal esett ki(nem volt Vaduz😄)
dalackraul csak tedd fel 6.0.3 adatbázisfrissitéssel és jólesz
szegény láki, nem ezt érdemlik, Fehérvár bejutott UEFA csoportkörbe és Újpest csak idegenben lõtt góllal esett ki(nem volt Vaduz😄)
na egy liga se jön be most rakhatom újra a gamét?
HI ALL!!! látom jött 1 kis vérfrissítés😄<#idiota>#idiota><#ravasz1>#ravasz1><#idiota>#idiota><#ravasz1>#ravasz1>mitörtént itt az elmult hetekben?:S😄
magadnak össze tod dobni semmi perc alatt ha csak a csapatokat akarod de friss játékosokat nem, editor és ott Swappal megcsinálod
ok de akkor már sajna nem nb2-es a fradi:S ezt nem lehetne normálisan megcsinálni?
bejön a kezdõ képernyõ ott fagy le hogy kiválasztom az nb2-õt és akkor egyszercsak vége:S
hát ha kezdõképernyõ se jön be az gáz...tedd vissza 6.0.3 patchet frissítéssel ha sehogy se jó
felraktam azt az updatet ahol a fradi nb2-es és töltené be a játékot és valami végzetes hibát ír ki most mit kell csinálni? de amúgy a Csabával kezdenék ha jó lenne