Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bosszút álltam a visszavágón 😊) PMFC-Rangers 3-0
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
látszik hogy még nem lendültünk bele annyira, Hersi igazából TKP volt de csatárrá is átképeztem( az eltiltott Luque helyett játszott) szal elõl mindenfelé játszatható😊
Forlánért ajánlott az inter, pnzt meg Grossot, Kértem 20millát(font) és Grossot 😄 csak megadják...😛 kell a pééénz, meg nemsokára(nyáron) elszeretném hozni Fernando Gagot, 188as PA, asszem argentínok4eva x) 2év alatt spanyolok lesznek 😊
Ars3nal jól jönne nekem most 10 milla...Guille Francot kifogom dobni, vmien szörnyû playa, nem is rúgott gólt...Nihat meg egy állat, BLben 8meccs 9gól, bajnokság 17/13, szerintem jóóó 😊
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
válogatottnál megy is
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
kiváncsi vagyok másnál is beválik e...
szép eredmények, vbre ki kell jutnom...
Érdemes kipróbálni sztem 😉
majd edzõmeccseken megnézem ezt is.
tehát:
4 védõ, egy vkp, két kp, egy tkp, két csatár kifele nyilazva.
ez az?
Na remélem tok hozni képeket 😊
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
a 3-3-2-1-1
vagy a 5-4-1?
észak irek 20 perc alatt löttek 40 et kapura, örültem hogy csak 3at kaptam.saját taktikkal végül hoztam xre mint lejjebb meg is találod.nekem nem jött be sajna...
Iceman
Soma: válogatottnál is próbáltad az ars3nal féle taktikot? Mert nekem nagyon bejött ott. Jah thx ars3nal 😄

Iceman
Elsõ két EB selejtezõ:

nem kell tõlük fosni semmivel se kell jobban félni tõlük mint Henrytól vagy Cechtõl, sõt ha láttad volna mit csinált ellenem Buffon<#ravasz1>#ravasz1>
BL szereplésem: 8addöntõ: AJAX sima.... 4eddöntõ: Chelsea 4-2 re következik a Juve 😞 lehet h nem leszünk idén döntõsek... Ha csak le nem sérül Ibrahimovic vagy Buffon...
Iceman
probáétam taktikot, nekem sajna nem jött be...azért köszi, egy probát mindenképpen megér.
sajna ugy néz ki idén ebre nem jut ki a csapat...még van egy félidõ és 1 meccs, de vezetnek az irek 3al...😞((kevésnek bizonyultam erre a feladatra, asszem elkel a válogatottnál a vérfrissités.