Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ars3nal
grat,köv. ellenfél?

billywood
grat! de Jong is jól néz ki 😉

Bosszút álltam a visszavágón 😊) PMFC-Rangers 3-0

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

Ars3nal
ez egy félisten, és még nincs kikmaxolva😊

Ars3nal
valszínû jön De Jong 9milla+9 50meccs után😊

látszik hogy még nem lendültünk bele annyira, Hersi igazából TKP volt de csatárrá is átképeztem( az eltiltott Luque helyett játszott) szal elõl mindenfelé játszatható😊

GTheo
Agüero év végén ingyen igazolható, 184 PA, barca,valencia is tett ajánlatot, szerintem azért az én 14ezres fizum jó lesz neki 😊 De jó lenne....😊
Forlánért ajánlott az inter, pnzt meg Grossot, Kértem 20millát(font) és Grossot 😄 csak megadják...😛 kell a pééénz, meg nemsokára(nyáron) elszeretném hozni Fernando Gagot, 188as PA, asszem argentínok4eva x) 2év alatt spanyolok lesznek 😊
Ars3nal jól jönne nekem most 10 milla...Guille Francot kifogom dobni, vmien szörnyû playa, nem is rúgott gólt...Nihat meg egy állat, BLben 8meccs 9gól, bajnokság 17/13, szerintem jóóó 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Ars3nal
mostmár nem😄 de azért De Jongot kinéztem magamnak😄

billywood
igen az lehet, bár elég sok pécsi van a válogatottba <#ravasz1>
válogatottnál megy is

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

soma22
😄DDD
nem ám tulzásokba esni😄

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Ars3nal
😄

új vezetõséget kaptam😛 10milla igazolásra😊

soma22
persze, ezért is nem a taktikot szidtuk, hanem annyit mondtunk hogy nem jött be.😊

Ars3nal
lehet hogy a játékosaid nem megfelelõk a beállításhoz:S válogatottnál mindenképp kell mennie mivel pont magyarokhoz csináltam😊 nem mindegy pl. hogy egy nagydarab állatot teszel labdatartásra vagy egy technikás játékost és így tovább...

billywood
nem, az ars3nal félét. Mind1 ez van, válogatottnál mûködik klubnál nem. Most már ezt is tudom 😄

soma22
detto ugyanez volt nálam is...vagy enyémet probáltad?

Ars3nal
<#szomoru1>

billywood
Hát nem jött be... 15 percet élt meg a taktik, ezalatt 3 gólt kaptam 😞 utána váltottam vissza sajátra, de ezzel már csak tartani tudtuk az állást

Ars3nal
Besagno mindenhol jó😊

soma22
viszont akkor nagy az ür középen igy pedig pl besagno remekül játszik itt.

Ars3nal
érdekes, középsõ kp mehetne vkpnak is akár beállítása alapjan

soma22
ha valakit esetleg érdekel a taktikám akkor itt megtalálja.
kiváncsi vagyok másnál is beválik e...

billywood
Én most fogom kipróbálni PMFC-nél Bl-be Rangers ellen, mert saját ott nem nagyon mûködik

soma22
klubnál remek most a saját.de tuti kiprobálom majd.
szép eredmények, vbre ki kell jutnom...

Ars3nal
klubnál is kipróbálhatod, pár nagyobb válogatott eredmény: Magyar-Svéd 5-1,Magyar-Horvát 4-1,Magyar-Német(VBn) 4-0 Magyar-Argentin(szintén) 2-1 Magyar-CSeh(3.helyért)2-0

billywood
😄
Érdemes kipróbálni sztem 😉

soma22
közben kiderült hogy nem egy taktikrol beszéltünk...😊))
majd edzõmeccseken megnézem ezt is.

billywood
ja, hogy ott... hát ez van sajna, nálam mûködik eddig. láttam a képet... VB-re kijutsz!

Ars3nal
azaz

soma22
vagy csak én nem láttam😄
tehát:
4 védõ, egy vkp, két kp, egy tkp, két csatár kifele nyilazva.
ez az?

GTheo
Na izzítom a Villarrealt, vicces a gém, a loki továbbjutott egy Middlesbrough,Sevilla,Stuttgart,CSZKA Szófia csoportból...3-0ra bealázták a Stuttgartot...Magyar foci fm2007be asszem nulla lesz a mai eredménnyel együtt.....
Na remélem tok hozni képeket 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Ars3nal
erre ez nincs benne

soma22
melyik taktik az amire esküszöl?mert több is van a csomagban:
a 3-3-2-1-1
vagy a 5-4-1?

Ars3nal
jó8

siederhird
nNah léptem!
Jó 8 all!

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

soma22
igen ott probáltam, eredménye:
észak irek 20 perc alatt löttek 40 et kapura, örültem hogy csak 3at kaptam.saját taktikkal végül hoztam xre mint lejjebb meg is találod.nekem nem jött be sajna...

Ars3nal
nm😄

Iceman89
bakter mi a baja ennek a képnek :o na mindegy a lényeg rajta van 😄DD jah és teltház volt 😄

Iceman

billywood
thx srácok 😊
Soma: válogatottnál is próbáltad az ars3nal féle taktikot? Mert nekem nagyon bejött ott. Jah thx ars3nal 😄

soma22
no ezzel a meccsel bucsuztunk az eb-tõl...csalodott vagyok, nem is kicsit...

Iceman89
ezt nevezem 😊 már az elsõ meccsen eldõlt ki lessz a döntõs 😊 ismét összekerülünk a tavaly legyõzött Milannal 😊 remélem a meccs után is jó kedvem lesz 😄 a csatársoromra nem lehet panasz 😊 na de a kapusra sem 😊 olyan átlagot csinált a 4 meccs 13 gólból h 22 meccs 24 kapott 😄 11 góltalan 😊

Iceman

siederhird
Hatalmas grat!

Ars3nal
grat

soma22
grat, én csak szenvedek velük...

billywood
Hali és grat all! Picit folytattam a PMFC-s mentést, de most inkább a válogatottal értem el sikereket...
Elsõ két EB selejtezõ:

soma22
elhamarkodott voltam, de nem tudom eldönteni hogy sirjak vagy nevessek(mindenesetre az hogy visszaálltam a saját taktikra mindenképpen jo huzás volt...)

Ars3nal
megválok egy középpályásomtól mivel jött az "új Vieira"

nem kell tõlük fosni semmivel se kell jobban félni tõlük mint Henrytól vagy Cechtõl, sõt ha láttad volna mit csinált ellenem Buffon<#ravasz1>

Iceman89
hali! grat!!!!
BL szereplésem: 8addöntõ: AJAX sima.... 4eddöntõ: Chelsea 4-2 re következik a Juve 😞 lehet h nem leszünk idén döntõsek... Ha csak le nem sérül Ibrahimovic vagy Buffon...

Iceman

soma22
hali!
probáétam taktikot, nekem sajna nem jött be...azért köszi, egy probát mindenképpen megér.
sajna ugy néz ki idén ebre nem jut ki a csapat...még van egy félidõ és 1 meccs, de vezetnek az irek 3al...😞((kevésnek bizonyultam erre a feladatra, asszem elkel a válogatottnál a vérfrissités.

siederhird
Grat!

Ars3nal
grat

Fyrex

Avanti Crociati!

Ars3nal
nálam csak minusz 75milla😄