Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atesz89
Grat!!!!<#worship><#worship><#taps><#taps><#eljen><#eljen>

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Ars3nal
<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

billywood
Na ezt nem hittem volna... Elsõ 3 meccsem elbuktam, de amit utána mûvaltak a fiúk, az nem semmi. Buszke vok rájuk 😊 Uccsó meccsem:

És a csoport végeredménye:

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

Iceman89
már pont leakartam mondani Franciaország menedzseri posztjáról, és akkor érkezett egy jobb 😊 a legobbb 😄

Iceman

Ars3nal
ehh 3meccsen x lett gyõzelem helyett, rohadt hiba:S

Iceman89
kössz de lehet h ezzel 55 milla veszteségem lesz... most van az egyenlegemen 61 milla... és akkor most mi lesz a szezonbérletekkel, elvileg ez még külön van...

Iceman

Ars3nal
sztem fedett lelátókkal több lesz bevétel mint eddig, azt az egy évet csak kibírod...

loál meg akarom nézni pléja formáját erre kilép

Iceman89
ÛÛÛÛÛÛÛÛÛber loller.... hova tûn a 100es stadionom??? beakarják fedni a stadiont ami 1 évig tart, addig a Wigan stadionjába leszünk közösen... (25000) az kb azt jelenti h a meccsbevételeim negyedére fognak visszaesni... idén 73 milla volt a meccsbevételünk, azaz jövõre örülhetek ha lesz 20 😞

Iceman

Ars3nal
jól fut a szekér 3 év szar taktikos szenvedés után😊

Ars3nal
grat

nálam 2. legjobb védõ a játékban, de nemsokára lehagyja Terry "Black"-et<#idiota>

Iceman89
lehet h én is megveszem 😊 jó lesz oda Silverstre és Ferdinand mellé 😊 9 milláért lehet h odaadják 😊

Iceman

Itt az év csapata

Ars3nal
ez a De Jong egy állat...már 81es scout rateja van és még mindig fejlõdik😄

Vége a Bajnokságnak megvan a Bajnoki cím jövõre bl-t kéne nyerni

QuentinT
Grat Nektek.... Wayne "Vaddisznó" Rooney valóban jó... pláne ha kicsit megtanulná másra is használni a fejét, mint betonfaldöntögetésre<#nyes>
Az FBK Kaunas kipipálva, következõ ellenfél a Celtic lesz... az már nem fog ilyen könnyen menni

Illetve az elsõ bajnoki mérkõzésen fogadtuk a REAC gárdáját... Szolnok - REAC 3:0

Sysfox
Ez nem semmi...<#smile>

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Iceman89
hát én is ezt kérdeztem tõlük 😄 megverték elõdöntõbe a Milant 😄 elötte kiütötte a Barcelonát és a Benficát 😄

Iceman

siederhird
Nah a West Hammel kezdtem újat.

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

Fyrex
Tessenek benézni az offtopikba, és menjenek el szavazni ^^

Avanti Crociati!

Atesz89
Gratula!!!

Iceman89
a ligába nem volt nehéz dolgom... bár év közben nem így festett a dolog, amikor Frey bénázott 4 meccsen keresztül, de a végére jobb lett mint Buffon... hiába Nisti- Rooney csatár2 õs 8 gólt vágoss 2 meccsen a Juve hálóõrének

Iceman

58 meccs - 59 gól <#gonosz1><#gonosz1><#gonosz1><#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1><#gonosz1><#gonosz1><#gonosz1>
izzítóm barcát

Sysfox
Mit keres a Villa a döntõben???

Grat a gyõzelemhez!

Iceman89
hajrá 😊 1-2 év és te is megnyered vigyeld meg 😊 csak vedd meg Rooneyt 😛 ez j obb mint Ibrahimovic meg Ronaldinho 😄 legalábbis teljseítmény alapján nézzétek a kontinentális teljesítményét 😊 2 meccs alatt 6 ot vágott BL be 😊

Iceman

Ars3nal
grat

izzítom Trevisot

Iceman89
Héy emberek!!! a Manchester csodákra képes 😊 2 szezon 2 BL gyõzelem 😊 nagyon szoros meccsen tudtunk csak nyerni az Aston Villa ellen, bár azt gondoltam hogy a Juve után meg se kottyan... Keane 11 ese majd Recoba a 108. percben lõt gólja sokat segített... Nistelrooy pont elötte 4 nappal az FA kupa döntõn 10. percben lesérült, de Smith jól helyettesítette, sikerült az FA kupát is elvinni 😊

Iceman

siederhird
ÁÁÁ tönkrement a mentésem:'(
Most kezdenem kell 1 újat😞

Atesz89
Nagy grat!!!

siederhird
Hy és Grat all!

Sysfox
Sokkal nagyobb különbséggel kellett volna nyernünk, de az utóbbi meccsek után ez is jó eredmény. Kiesõ helyen a Lazio...

Ars3nal
<#taps><#taps>

Sysfox
Grat! <#worship>

QuentinT
Jó reggelt és nagy grat<#worship> A Treviso csapata valami félelmetes<#worship><#worship><#worship>
Gyorsan lejátszottam pár szezon elejei barátságos mérkõzést...
Szolnok - Bordeaux 0:1 (Kiegyenlített meccs volt, a végén szögletbõl szerezték meg a gyõztes gólt)
Felcsút - Szolnok 2:3 (Hamar kapott góllal 1:0-ról álttunk fel és 1:3-nál már kiengedtünk a végére)
Szolnok - Lazio 2:0 (Meglepõen síma volt... mindössze 6 lövésük volt amibõl 3 találta el a kapunkat)
Szolnok - Newcastle (A Newcastle végig jobb volt és sokkal többet támadott, de ilyen a foci)2:1
A BL selejtezõ 2 fordulójában az FBK Kaunas az ellenfél.... remélem gond nélkül tovább jutunk...
A bajnokságban mi vagyunk az elsõszámú esélyesnek kikiáltva<#vigyor3>

Jó reggelt és grat all!!

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

Ars3nal
reggelt

hát Kompanyn nem igazán gondolkodtam, Huthot és Boulahrouzt néztem ki, bár így is itt van portugál válogatott alapembere Zé Castro

Atesz89
Itt(off topik 😄)Hidd el nem jársz vele rosszul...

Iceman89
hali!!!
tegnap sikeresen jártam el BL ben 😊 Rooney barát mindegyik Juve elleni meccsemen mester3assal mutatkozott 😊

Iceman

Sysfox
Itt vagy? Meg is vettem! Nagyon jó játékos, még azt is megbocsájtom neki, hogy kolumbiai...

550e fontban került csak, és nagyon ígéretes. Szerencsére maradt még ennyi pénzem. A téli átigazolási idõszakban jön, azaz nemsokára...

Atesz89
Hali!!Meglested Cardenast?

Sysfox
Üdv mindenkinek! <#wave>

GanXstaZoleeWrk
De Jong mellé még Kompany kell egy biztos védelembe 😊

Páran rábiddeltek Toró-ra még tegnap este 😊 beajánlottam érte 100ezer forintot + 1,75milliardot 24 havi részletben és elfogadták majd egy kicsit emelt fizu-s szerzõdést és máris enyim 😊 Ajax, Arsenal stb. bukta.

Egész jó kis brazil Tkp, TkpJ, TK .

Lucho Gonzalesszel még küzdök de más még nem jelentkezett érte 06.30al lejár a szerzõdése még 5 hónap kb. Kivancsi leszek.

GanXstaZolee#2709

Ars3nal
bealáztuk Torinot idegenbe 6-0ra

léptem jó8 all

billywood
hát igen, sztem is jobb lenne
nah megyek alukálni jo8 all!

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

Ars3nal
thx

UEFAval lehet jobban is jársz

billywood
hát neméppen... 4 meccs 1 gyõzelem 3 vereség. A 3. helyet jó lenne megcsípni
Jah, és grat!

Ars3nal
Betisen 11-0val léptünk túl

a csoport: Porto,Leverkusen,Herenveen,Wisla
cél a csoportgyõzelem😊

Atesz89
Hali és grat Mindenkinek!!!!(Fsgh nem jó a link az offtopikban)

fsgh
Gratula all😊 Fyrex:Ujat kezdél a Parmaval?😊hogy-hogy?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Ars3nal
jól állsz?

féltem Betistõl úgy látszik alaptalanul...Hersi rohadt gyors😊

billywood
Ez még a csoport, csak "középen" egymás után jön ugyanaz a csapat 2x.
Egyébként még jön a Monaco, és megyek Münchenbe.