Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
az a vicc hogy uefában iszonyat jó vagyok, bajnokságban 10-el több golt rugtam mint a 2. legtöbbet rugo, de kaptam is ugyanannyit...ugyanannak a csapatnak aki kikap az albacetétöl 5:4-re egy parma nem tud golt löni...
nem értem.
jah és grat
Avanti Crociati!
kikaptunk a toronymagasan utolsó Ternanatol...szétrúgták csatárokat a szemetek...<#violent>#violent><#kocsog>#kocsog>
arsenal:
a második félidõben a te taktikoddal toltam, kellemes meglepetést okozott a csapat.egy teljesen máshogy játszó brigádot láttam, de jol ment nekik ebben a felállásban, tehát nálam is jo, használható lesz
u.i.:
uccso gol szögi volt, aranyos😄
Heló szia remélem hogy vagy
sok sikert!
hajrá!
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
téli átigazolási szezonban vagyok, nemnagyon van pénz, de muszály bõvíteni a keretet
eddig jött:
Gert de Vlieger - Gk
Bjarni Gudjonsson - AMRC
Rajczi, Saliga I, Vieri <#vigyor1>#vigyor1>
na nemsoká izzítom Trevisot és megnyerem UEFAt de kell FPSezni egyet😄
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Avanti Crociati!
ha igen, akkor nem tudtok olyan progit amivel menet közben tudom állítani? Nem Ronaldinho-t akarom megvenni, hanem csak egy picit finomhangolni szeretném a realitást.
addig kezdek egy új gamét, ugyis rég toltam már a lokin kívül mással...lehet csapatot ajánlani <#crazya>#crazya>
Most egy frendly-n kaptak 9-et 😄D
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
de hogy ne sokáig örüljek a köv a Real lesz, komolyan még elõdöntõ se semmi mégis olyan komoly meccsek mintha a döntõt játszanám.
GanXstaZolee#2709
Morfeo duplázott<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship> sajnos a csoda még nem sikerült
Avanti Crociati!
Hello és grat all😊
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
3. forduló, eddig:
Lecce-Parma 1-1
Ascoli-Parma 1-3
Parma-Sampdoria 3-0
Avanti Crociati!
Meg van a továbbjutás:

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Na ez egy érdekes meccs volt 😊 Kerlont 3 honap sélrülés után behoztam 2. félidõre 86 percre össze is hozott 1 kamu 11est 😊 amit persze Maxi Lopez kihagyott majd a kipattanoból alakult keveredés végén csak bement, simán lejátszottuk Milánt egész végig.
GanXstaZolee#2709
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Viszont erdekes hogy Toró-t meg se néztem vétel elött amolyan zsákbamacska volt 😊
GanXstaZolee#2709