Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez Cseszának megy (bugos sg...):
Ezzel csak annyi a probléma, hogy több menedzser asszisztens is lehet...
Ezzel csak annyi a probléma, hogy több menedzser asszisztens is lehet...
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
hát, sztem ugy hogy rámész a menedzser asszisztensedre vagy kirugod vagy feljánlasz neki egy másik posztot és a másik csávónak pedig felejánlod a menedzser asszisztensi posztot?!
vezetõ gyúró?
vezetõ gyúró?
Azt hogy lehet beállítani, ha mást akarok vezetõ gyúrónak vagy menedzser-asszisztensnek ?
huu de utálom én ezt a Samaras-t, mindig amikor bármelyik angol csapattal voltam sosem tudtam megverni a City-t mert ez a phöcs állandóan annyi gólt lõtt nekem hogy sose tudjak 3ponttal haza térni... 😛
'reggelt
Na ezzel egyetlrtek hogy szanalmas van amikor 8-10 kapufám van egy meccsen 1x se befelé pattan a labda ellen meg 2x támad 2 gól, aztán futhatunk az eredmeny utan, a végén hiába irja kommentár hogy WB végig jobb volt... viszont Maxi Lopez nállam nagyon bepörgött (kár hogy sérült volt 1-2 hónapig) most 34 meccsen 39 gólt lõtt eddig remélem meglesz szezon végére a gólkirályság premier lígben 😊
Na ezzel egyetlrtek hogy szanalmas van amikor 8-10 kapufám van egy meccsen 1x se befelé pattan a labda ellen meg 2x támad 2 gól, aztán futhatunk az eredmeny utan, a végén hiába irja kommentár hogy WB végig jobb volt... viszont Maxi Lopez nállam nagyon bepörgött (kár hogy sérült volt 1-2 hónapig) most 34 meccsen 39 gólt lõtt eddig remélem meglesz szezon végére a gólkirályság premier lígben 😊
GanXstaZolee#2709
az elsõ meccs is gusztustalan volt kevesebb helyzettel két kapufás góllal nyertek 4-2re, de a második már szánalmas,undorító,ocsmány
Klose össz. 3 kapufás gólt lõtt a két meccsen abból egyik két kapufás, elsõ meccsen 6ot lõttek kapura míg mi 13at
Klose össz. 3 kapufás gólt lõtt a két meccsen abból egyik két kapufás, elsõ meccsen 6ot lõttek kapura míg mi 13at
nah én is lépek aludni mármint ha eltok a vihartól meg fel is húzott h elvert az inter nah páá!
Heló szia remélem hogy vagy
Nálam esélyesincs 87es ibahimovic és mittomén hanyas pazzini kettõs mellett.
:S az durva
buzi bíró mindkét meccsen adott nekik egy tizenegyest meg korai kiállítások is megvoltak, de hát a sz**lámák nem tudtak mit csinálni Porcellissel😛
buzi bíró mindkét meccsen adott nekik egy tizenegyest meg korai kiállítások is megvoltak, de hát a sz**lámák nem tudtak mit csinálni Porcellissel😛
Elõtte a brescia (2õs emberhátrányban, 2 középhátvéd mármint az én részemrõl) 6-2 re gyepált el
Most keztem el az fm-et újra mert volt egy csúnya meccs és az elvette a kedvem 😞 de jól állok most juve-roma 4-0
hazai pályán 2-0, Tottenham következõ forduló,van egy magyar csatáruk kezdõbe😄, valami generált wonderkid😄
cseheket megvertem barimeccsen taktikoddal 3-1 re elõzõleg megvertek 2-0 ra.
alakul ez😊
alakul ez😊
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
köszi!
vicces a cseh válogatott:
kezdõ csatár papadopulos😄
vicces a cseh válogatott:
kezdõ csatár papadopulos😄
elb@sztam, a csillagot mentettem le😊
bemásolod ide vagy betennéd ujra magadnak?
bemásolod ide vagy betennéd ujra magadnak?
vazze felmondok vagy nemtom...
bilbao megver 3-1 re kiállitás tizenegyes...minden ellenünk van.ráadásul 2 honapja nincs egy rendes bal szélsõm(3 sérült...)
bilbao megver 3-1 re kiállitás tizenegyes...minden ellenünk van.ráadásul 2 honapja nincs egy rendes bal szélsõm(3 sérült...)
nah soma ez hogy tetszik? kicsit csúnyák a szinek de csak igy sikerült 16kb alá menni, ha kiszedem a leeds logót lehet kicsit szebb
Avanti Crociati!
jah, bár arra számitottam hogy nagyon megvernek.a lényeg hogy relativ közösen hoztunk egy biztos pontot😊)
gratula egymásnak😊
gratula egymásnak😊
najó, még most gyorsan megnéztem, a visszafutó hátvéden megpattan a labda, és úgy hullik a kapuba... még nem öngól de határeset...
nos 1-1 a listavezetõ real ellen.
arsenal:
most a taktikoddal kezdtem, vezetett a real, majd 60. perctõl saját, lehoztuk x-re.
ki érti ezt😄
arsenal:
most a taktikoddal kezdtem, vezetett a real, majd 60. perctõl saját, lehoztuk x-re.
ki érti ezt😄
jó kérdés majd holnap megnézem, ma már alvásra van szükségem...<#zavart2>#zavart2>
Nottingham Forest
Kuqi vagy kicsoda 5 meccsen 7 gólt vert, ebbõl 1 kupa, a 4 bajnokin meg 4 pont 😞(
rajczi sztem még kapura se lõtt, nembaj majd eladom a Vaduzba 😛
megvettem még Pöllhubert, Karim Bridji-t, Vincze G-t, 90%, hogy jön Guti
Nottingham Forest
Kuqi vagy kicsoda 5 meccsen 7 gólt vert, ebbõl 1 kupa, a 4 bajnokin meg 4 pont 😞(
rajczi sztem még kapura se lõtt, nembaj majd eladom a Vaduzba 😛
megvettem még Pöllhubert, Karim Bridji-t, Vincze G-t, 90%, hogy jön Guti