Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GanXstaZoleeWrk
nah en is megjottem inditjuk a menetet tovább 😊 remélem idén is összejön az 1 hely 😊 nagy grat mindenkinek.

GanXstaZolee#2709

Ars3nal
estét és grat all, elmentem focizni de esõ miatt kocsma lett belõle<#idiota>
izzítom Trevisot

Priskin már 68as scout rate😊 kezdõ lesz mert Porcellist eladtam a bajnoki gólos záradék miatt😄 142/160

QuentinT
Az egyik legtehetségesebb játékosom, Abubakar Musa (24 éves nigériai csatár) bejelentette távozási szándékát, és errõl nem tudtam lebeszélni.... hiába a még két éves élõ szerzõdése is... de legalább pénzt keresek rajta némileg, mert ingyen igazoltam és most 2 millió fontért szerzõdik a mexikói Jaguares csapatához...<#ravasz1>
Csak a pótlásával leszek némileg gondban mert a legtöbb játékos csípõbõl elutasítja hogy hozzánk jöjjön<#gun>

soma22
bratula!
fbravo és gratula egyben😄]

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Atesz89
Megnyeretem a bajnokságot,kupát,bl-ben az elõdöntõben a MU vert ki 7-3 -as összesítéssel.De megyek meccset nézni.Hajrá ZTE!

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

soma22
üdv!!
hogy megy a szekér?

Atesz89
Hali soma!!!<#integet2>

soma22
ha hazaértem teszek fel képeket, de nem tul büszkén, max a nemzetközirõl😊
pedig az uefában olyan gyönyörüen megy a játék...

sideris
Hello Soma! Tucc kis képeket benyomni: csapat, tabella? Ha nem gond persze?

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

soma22
dettó...
intertotobol indulva már az uefa csoportkörében vezetem a csoportomat, a bajnokságban meg 1x helyen állok...lesül a pofámról a bõr...

amugy hali és grat mindenkinek.

Atesz89
Nem baj így is grat és neked is zorrobomber!!!

zorrobomber
asszem erre szokták mondani hogy na, ebbõl még minden lehet <#idiota>

QuentinT
Hi all! Grat a sikerekhez mindenkinek <#taps><#worship><#taps>
Sajnos nem sikerült megismételni a tavalyi szenzációs BL szereplést.. A Celtic még túl nagy falat volt... hiába szereztünk itthon elõnyt, a rengeteg hiba büntetett Skóciában...
Szolnok - Celtic 1:0
Celtic - Szolnok 2:0 (kihagytuk a kihagyhatatlant is, és hiába volt jó formában a kapusom, ha a hátvédeim adták a gólpasszokat<#sir>)
Persze a BL meccsek között volt bajnoki forduló is, de az élvonalba frissen visszakerülõ ZTE nem volt ellenfél:
Szolnok - ZTE 4:0

sideris
nyugi, lassan minden rendezõdik, megszok Téged a csapat, és rend lesz meg fegyelem 😊 Nyomsz egy képet tabelláról?

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

zorrobomber
újfent akcióban a védelmem (az ellenfél a 17. helyezett volt...)

Fyrex
nah jó most lett tele a ...

5.percben már 2-0 a fionak két 11esbõl és bonerát kiállította a spori...

a második félidõrõl csak annyit hogy 2-2re feljöttünk, eztán egy gólunkat érvénytelenítette a spori, majd 4-2 lett a vége nekik...

10 forduló után 14.ek vagyunk... lesül a pofámról a bõr..

Avanti Crociati!

sideris
igen, igazad lhet, bár azért a Livornóban is leginkább Lucarelli miatt lehetett a fejlõdés útjára lépni, olyan nagyon azért a Livorno sem erõs, de mivel Parmaval még sosem kezdtem az utóbbi 2 managerben, ezért természetes hogy nem tudok véleményt nyílvánítani az összehasonlításukról. Igazad van, inkább hajrá, és gyûrjük lefelé a gépet! 😄

Fyrex
mondjuk azis biztos h ilyen névvel nevetve mentem volna a láncfûrésznek...

Avanti Crociati!

zorrobomber
Shefki Kuqi még mindig szuper formában...:

Fyrex
Livorno kerete nem gyengén erõsebb a Parmaénál szvsz 😊

legalábbis a gémben 😊

csak ugye szar & rohadt nehéz mert aki játszik olasz ligát az láthatja hogy 85-90%ban a Parma kiesik elsõ évben a gép által... az elvárás a vezetõségtõl meg az hogy az felsõházban legyek

mondjuk az fm 2007ben mégnehezebb lesz a kedvenceimmel de talán nem lesznek ekkora elvárások :S úgyhogy panaszkodás helyett inkább küzdök tovább 😊

Avanti Crociati!

zorrobomber
próbálom gatyába rázni a csapatot de a védelem még mindig nem az igazi (pedig hoztam Pöllhubert, A. O'Brien-t, meg Pasquale-t)...

Hát igen az a gól is közre játszott meg nem szeretem az olyan plejákat akik egyfolytában mûeséseket csinálnak,de a technikai tudását elismerem ,fõleg az a rágógumis videó a legjobb!

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

Atesz89
Hajrá lesz ennél jobb is!!!

sideris
Nyugi, elsõ években azzal szivat a gép, fõleg az olasz ligában, hogy sokkal jobb vagy a MilanInterJuve hármasnál, de általában szart sem ér, nekem is sokszor ezért lett kishíján elegem a Livrnós pályafutásomból, szal megértelek....

Fyrex
most viszont senyvedek a parmaval

hazai pályán 2-3 a juve ellen...majdnem sikerült pontot szerezni de nem...az meg rohadtul nem elég semmire :S

11.hely 9 forduló után...

Avanti Crociati!

Fyrex
vótmá 21 nekem Parmaval 😛

nah jó nem egészen 2005ben ^^

grat!

Avanti Crociati!

sideris
Thx, tudom sokan a Népstadion beli gólja miatt különösképpen nem szeretik, én viszont még az Ajax elõtti korszakában ismertem meg a tévébõl, és azóta csodálom zsenialitását, technikai virtuozítását! Bár ez csak privát vélemény!

Grat Self!

hét képnéek szvsz ez se lenne rossz 😄

Grat!
Zlatant nagyon erõsre csinálták a játékban de én biztos nem fogom megvenni rohadtul unszimpatikus player számomra.

nagy csapatba volt 2 igazolásom:kapuscserének enyeama , meg eto'o mellé eddie johson

spanyol szuperkupa: barcelona - betis 3-0(3-0) G: Deco , Ronaldinho , Eddie Johson

Atesz89
Grat! necces volt...

sideris
Azért csak meg lett...ha nyögvenyelõsen is! 😄😄
Kellett nagyon ez a Zlatan gyerek!

Kösz neked is😛

sideris
hello!

Bakker, olyan tutti volt, h valakinek le kell sérülnie szuperkupa döntõ elõtt egy nappal edzésen, és ki más lenne? Henry 2 hónapra!<#boxer><#falbav>

Ars3nal
na léptem bye all

sideris
Grat, nekem is ezt szokta csinálni, a msodik félidõben hiába uszítom õket még több gólra, semmit nem tesznek érte... Jó a logód 😛😛

Atesz89
Grat szép!

Ars3nal
azt el akarom adni, szarul játszott elsõ évben, csak úgy csinálta ellenfeleknek 11eseket... akarok belõle venni egy igazi sztárcsatárt, mondjuk Reyest

mutass képet maradonáról

Drogba elsõ mesterötöse, a második félidõben viszont elég gyengén játszott a csapat.

sideris
Nagyon szépen köszönöm! <#worship><#worship> Sztem ez is nagyon jó munka!!! 😛 Egyelõre hagyom az elsõt, aztán majd rotálom õket! <#idiota><#beka2>

sideris
jahh, hát aki megteheti?? 😄😄😄 Mondjuk tényleg nem nagyon rúghat labdába Mascherano mellett!

Fyrex

tess Sideris de sztem elõzõ jobb 😊

Avanti Crociati!

Ars3nal
Pedretti inkább csak rotálásra lesz majd minden 3. meccsen játszik😄

sideris
tudom, persze hogy játszott, csak asaját tapasztalatomat írtam le, mint megfigyelést, amikor a Livornoval igazoltam, mindene kb 14-13-12 körül volt, aztán 2 hét alapozás után 18-19 re ugrott fel! Pedretti viszont annyiranemvolt jó elsõ 2 évben, olyan 6.7 körül nyomta, majd 3.évre ugyanazzal a taktikai beállításokkal, ugyanazon poszton ugyanolyan edzéssel 7.5 fölé ment....de hogy miért csak 2 év után???

Ars3nal
már játszott párszor nálam😊
Mascheranot senki nem akarja vinni így viszont annyi középpályásom lesz hogy az 3 csapatra elég majdnem

sideris
sry, ez Ars3nalnak ment volna 😊 Besagno olyan állat lesz 5 meccsután...az értékei ismarhára megugranak, mihelyst komolyabb csapatban fog edzeni!

sideris
Sztem õk tényleg erõsítés! Grat!
l
ucifer007: már végignyomtam Benfica-val én is 3 szezont korábban, még az elsõ játékom volt, sztem is jó! Grat az eredményeidhez!

Nagyon nagy köszönöm!!!!Zsír

Fyrex
Oszinak:

Avanti Crociati!