Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GanXstaZolee#2709
Grat Franco, nagyon jó tényleg a Torres gyerek, meg term. az is amit Te mûveltél vele!
\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic
azert még betennék 1 képet igaz sima bajnoki de megint ugy kezdtunk hogy kicsit idegeslettem de a fiuk par perc alatt megnyugtattak.
Taktikám nem valami nagy szám illetve annyiban igen hogy otthon 4-3-3, idegenben 4-1-3-2 amit játszom felváltva szoros emberfogás és lesre állítás de inkább utóbbi. Régebben és ha csak bekkelni akarok akkor full védekezõ kontrára épülve csatár nélkül, támadó középpályásokkal, ez utóbbi ilyen alibi taktik 😊
GanXstaZolee#2709
Remélem Real alázás meglesz 😛
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
jók ezek az országelemzõ beszédek, legalább olvasni összetett mondatokat is a topikban 😄
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
csak mint afféle gyurcsány itt a topikban közöltem a véleményemet a néprõl :ASFSDDFAD:
Avanti Crociati!
písz van
Avanti Crociati!
szidtak míg nyaraltam? mondjuk úgyis visszaolvasok, csak haccáz üzi ^^
franco barátunk nincs itt gyakran, nem lóg egész nap ezen a fórumon, mint sokan mások
jóesetben hetente berak 6-7 képet, magyarul napi 1et, amelyek sokkal többet mondanak, sokkal nagyobb eredményt és tudást tükröznek, mint azoknál akik a hét minden napján 24 órában itt verik magukat
itt és most szeretném leszögezni megmásíthatatlanul, hogy franco volt/van és talán lesz is egy jó ideig közöttünk a legjobb, legeredményesebb manager, ez sosem volt kérdés
(szerk: félreértés itt ne essék, itt mindenki egyenlõ, de pont ez az egyenlõség nincs meg)
és mégis sajnálattal tapasztalom hogy amikor õ berak egy képet harmadannyian sem gratulálnak neki mint egy 3-4 gólos sima bajnoki gyõzelemnek bárki emberfiától aki esetleg többet van itt, sõt kifejezetten eltûnnek, vagy egyszerûen csak figyelmen kívül haggyák
okát és értelmét egyáltalán nem látom a dolognak, irígykedni vagy féltékenykedni nincs mire ez csak egy játék, vagy egyeseknek talán emberileg lenne vele baja, erre egyáltalán semmi okot nem adott
végszónak szeretném kérni hogy mindenki olvassa el az elsõ bekezdést
köszönöm és elnézést hogy ilyen hosszú voltam
Avanti Crociati!
GanXstaZolee#2709
Iceman
Iceman
Iceman
nálam álom 11: Buffon-Ashley Cole,De Jong,Terry,Vanden Borre-Besagno,Hleb,Fabregas,Muriqui-Luque,Henry
cserék:Frey(nemtom mér nem francia válogatott...),Boulahrouz,Srna,R.Carlos,Pedretti,Aimar,Fred
nem találok rá szavakat! fantasztikus amit mûvel a srác!
Avanti Crociati!
Cech - Ashley Cole, Silverstre, Rio Ferdinand, Lahm - Kapo, Lampard, C Ronaldo - Ronaldinho - Rooney, Zlatan Ibrahimovic....
persze a cserepadra biztosan bekerülne Podolski, Cissé, Juninho, Lúcio esetleg Kerlon 😊
Iceman
gondoltam EZT látnotok kell
mindig kell valamit mondani😊
szuperkupa begyûjtve, megvettem Idriss Kamenit kapuba, Priskin elsõ meccse a csapatnál, eddig kölcsönbe volt B ligába
GanXstaZolee#2709

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic
Iceman
Iceman
én max bátorítom õket 😊 mesterhármasnál szoktam csak dícsérni esetleg 10 es teljesítménynél 😊
Iceman
Bár bevallom, ilyennyilatkozatnál általában a gép alá szokott pakolni gy kezdõ managernek, szóval sztem nagy mákom vala.... 😄
Ti mit mondtok a csapatnak félidõben ilyenkor? 😊
GanXstaZolee#2709

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
teljesült az álmom😛 Boulahrouz-De Jong védõpáros, mindkettõ HSVs volt😄