Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fyrex
😄DDDDDDD

vannak még csodák

nah én pókerolok + ugye meccs 😊)

Avanti Crociati!

GanXstaZoleeWrk
Jut eszembe eza Csitpléja 😊 31 évesen fejlõdik még ? + mennyi a scout ratinge ilyesmik?

GanXstaZolee#2709

sideris
Szia! Ne tévesszen meg, a mentésem neve is "próba", éppen azért, mert a sortiról szedtem le egy félkész adatbázisfrissítést, amiben a juvét relegálták a serie B be, majd ígyy vettem meg. Valójában official patchel nem nagyonb menne pár évig 😊

Grat Franco, nagyon jó tényleg a Torres gyerek, meg term. az is amit Te mûveltél vele!

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

GanXstaZoleeWrk
na most ezt foggalmam sincs magamra vegyem vagy sem 😊

azert még betennék 1 képet igaz sima bajnoki de megint ugy kezdtunk hogy kicsit idegeslettem de a fiuk par perc alatt megnyugtattak.

Taktikám nem valami nagy szám illetve annyiban igen hogy otthon 4-3-3, idegenben 4-1-3-2 amit játszom felváltva szoros emberfogás és lesre állítás de inkább utóbbi. Régebben és ha csak bekkelni akarok akkor full védekezõ kontrára épülve csatár nélkül, támadó középpályásokkal, ez utóbbi ilyen alibi taktik 😊

GanXstaZolee#2709

Fyrex
😄DDDDDDD

vannak még csodák

nah én pókerolok + ugye meccs 😊)

Avanti Crociati!

GTheo
Asszem elkezdtem eggyet a Barcával újra(elbaszódott a régi mentés, bocs aki a barcával tolja) Dos Santost és Messit tök fullra kifogom nevelni, megpróbálok keveset igazolni, csak fiatal tehetségeket, inkább spanyolokat, megpróbálom azt amit franco az atleticoval megcsinált(nehéééz lesz 😊)
Remélem Real alázás meglesz 😛

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

franc0
kiskakas a szemétdombon :😄S😄D:d

jók ezek az országelemzõ beszédek, legalább olvasni összetett mondatokat is a topikban 😄

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Fyrex
dehogy szidtak 😊

csak mint afféle gyurcsány itt a topikban közöltem a véleményemet a néprõl :ASFSDDFAD:

Avanti Crociati!

Fyrex
és természetesen ez csak egy megjegyzés, nincs haragom vagy semmi ilyesmi SENKI irányába

písz van

Avanti Crociati!

franc0
ahah köszi 😊

szidtak míg nyaraltam? mondjuk úgyis visszaolvasok, csak haccáz üzi ^^

Ars3nal
hát Henry,Cole(remélem elmegy cselzibe😄),Rosicky,Touré,Reyes,Fabregas,Hleb és sorolhatnám nehogymár kisebb sztárok mint krisztiánó "szeretmagától elesni" ronáldó

Fyrex
hmm, azthiszem most jött el az ideje egy újabb észrevételnek, akinek nem inge nem veszi magára, megsértõdni lehet, csak értelme nincs...

franco barátunk nincs itt gyakran, nem lóg egész nap ezen a fórumon, mint sokan mások

jóesetben hetente berak 6-7 képet, magyarul napi 1et, amelyek sokkal többet mondanak, sokkal nagyobb eredményt és tudást tükröznek, mint azoknál akik a hét minden napján 24 órában itt verik magukat

itt és most szeretném leszögezni megmásíthatatlanul, hogy franco volt/van és talán lesz is egy jó ideig közöttünk a legjobb, legeredményesebb manager, ez sosem volt kérdés
(szerk: félreértés itt ne essék, itt mindenki egyenlõ, de pont ez az egyenlõség nincs meg)

és mégis sajnálattal tapasztalom hogy amikor õ berak egy képet harmadannyian sem gratulálnak neki mint egy 3-4 gólos sima bajnoki gyõzelemnek bárki emberfiától aki esetleg többet van itt, sõt kifejezetten eltûnnek, vagy egyszerûen csak figyelmen kívül haggyák

okát és értelmét egyáltalán nem látom a dolognak, irígykedni vagy féltékenykedni nincs mire ez csak egy játék, vagy egyeseknek talán emberileg lenne vele baja, erre egyáltalán semmi okot nem adott

végszónak szeretném kérni hogy mindenki olvassa el az elsõ bekezdést

köszönöm és elnézést hogy ilyen hosszú voltam

Avanti Crociati!

Sideris te hogy igazoltad le Ibrahimovicot?
vezérszuszu
Hello!

A felállásodról egy képet please!

GanXstaZoleeWrk
volt ennél több is 😊 de Isseyt kerdezd õ Honvéddel 100 felett is járt BLel mindennel együtt.

GanXstaZolee#2709

Iceman89
érdekes hogy elvielg Buffon a legjobb kapus... de bl elõdöntõbe 2 meccs alatt adtunk neki 10 et a háta mögé <#eplus2><#eplus2><#nevetes2><#nevetes1><#awink>

Iceman

Iceman89
látom te meg inkább Arsenalos vagy 😊 bár az Arsenal címer nekem is itt van a nevem mellett, de szerintem több sztár van az MU ba... Nigel de Jong tényleg frankó!!!!

Iceman

Iceman89
hallode... te mióta vagy veretlen? 😄<#taps><#taps><#taps> nekem eddig asszem 27 volt a rekordom... amíg jött a Chelsea

Iceman

Ars3nal
nem semmi:o

nálam álom 11: Buffon-Ashley Cole,De Jong,Terry,Vanden Borre-Besagno,Hleb,Fabregas,Muriqui-Luque,Henry
cserék:Frey(nemtom mér nem francia válogatott...),Boulahrouz,Srna,R.Carlos,Pedretti,Aimar,Fred

Fyrex
<#worship><#worship><#worship><#worship><#eljen><#eljen><#eljen>

nem találok rá szavakat! fantasztikus amit mûvel a srác!

Avanti Crociati!

GanXstaZoleeWrk
csítpléja bazz 😄D

GanXstaZolee#2709

GanXstaZoleeWrk

GanXstaZolee#2709

Üdv emberek és Grat All folytatom az Interrel az ide évben cél a bajnokok ligája gyõzelem

Iceman89
öööö igen õ is helyet kapna a 11 be 😊 de max Rooney mellett

Iceman

Iceman89
Mostanság nagyon elfogult lettem, amióta megy a szekér az MU val 😊 nálam kb így fest az álom 11:
Cech - Ashley Cole, Silverstre, Rio Ferdinand, Lahm - Kapo, Lampard, C Ronaldo - Ronaldinho - Rooney, Zlatan Ibrahimovic....
persze a cserepadra biztosan bekerülne Podolski, Cissé, Juninho, Lúcio esetleg Kerlon 😊

Iceman

franc0
sziasztok.
gondoltam EZT látnotok kell

Ars3nal
Mascherano eltakarodik 22ért, rossz a fejjátéka és nálam az VKP-n alap, 7.15 volt teljesítménye, rengeteg fejpárbajt elbukott a 8-as ugrás miatt

GanXstaZoleeWrk

na ez mar jobban tetszik 😊

GanXstaZolee#2709

Ars3nal
2-0ás vezetésre gondoltam...

mindig kell valamit mondani😊

szuperkupa begyûjtve, megvettem Idriss Kamenit kapuba, Priskin elsõ meccse a csapatnál, eddig kölcsönbe volt B ligába

GanXstaZoleeWrk
ja én is bátorítottam inkabb lehet kicsit dicserni kene ilyenkor vagy semmit? 😊

GanXstaZolee#2709

sideris
Hál'Isten, nekem most kezd gurulni a szekér.....újabb nagy csapat hajtott fejet a Highburyben 😄

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

Iceman89
ha vernek minket 2-0 ra akko szerintem mindegy mit mondasz nekik... max a taktika változtatása segít 😊 2-0 ra vezetett múltkor a Chelsea, majd 3-2 re nyertünk 1 félidõ alatt 😊 pedig ha jól emléxem csak bátorítottam õket...

Iceman

Iceman89
szerintetek hogy fest az álomcsapat? Melyik az a 11 játékos aki szerintetek a legjobb a játékba?

Iceman

Ars3nal
hát bátorítás nemmindig jó ám... 2-0nál már nemszeretik annyira

Iceman89
grat!!!
én max bátorítom õket 😊 mesterhármasnál szoktam csak dícsérni esetleg 10 es teljesítménynél 😊

Iceman

zorrobomber
ehh, mára ennyi elég lesz
<#falbav>

sideris
Grat, szép nagyon! 2-0nál általában csapatot bátorítom, aki pedig jobb mint átlag és támadó ember, azt külön inspirálom... ez az én bevált módszerem. Te? mit tettél?

Ars3nal
elégedett vagy pedig nem azt várom hogy gyengüljenek

sideris
Hááát, itt nekem csúnyán beszólt, mondtam neki, hogy alig várom, hogy szétcspajam a csapatát, és lõn! 😛
Bár bevallom, ilyennyilatkozatnál általában a gép alá szokott pakolni gy kezdõ managernek, szóval sztem nagy mákom vala.... 😄

GanXstaZoleeWrk
Na a nagy mumust sikerült megverni de mégse vagyok elégedett, a 2. félidõben simán kiengedtünk...

Ti mit mondtok a csapatnak félidõben ilyenkor? 😊

GanXstaZolee#2709

Ars3nal
grat, pedig O'Leary Arsenalos volt... nekem mindig nyalta a seggem mikor Arsenallal mentem

sideris
Köcsög Olíri beugatott, hogy szarok vagyunk, talán most kicsit befogja.......<#violent><#mf1>

zorrobomber
szeretném felhívni a figyelmet Kuqi újabb 2 góljára <#vigyor2> és arra a nem elhanyagolható tényre hogy 2 méteres védõim épp egy 3adosztályú Stockport ellen "brillíroztak" kupameccsen. Sebaj, ki is mondta hogy addig nincs baj amíg eggyel több gólt rúgunk? <#nyes>

Ars3nal
grat

GanXstaZoleeWrk

Toró kezdi bevaltani reményeimet 😊

És a többiek is beindultak 😊

GanXstaZolee#2709

Ars3nal
nemtudom liga reputáció változtatható-e de nálam már 2 magyar bl csapat van meg két uefas, átirtam editorba magyar bajnokság reputációját maxra, Debrecen meg kapott 999milla eurót meg 100e-res stadiont😄

soma22
érdekes mert nekem is a cordobával minél feljebb jutottam annál jobban jöttek az emberek.sztem a magyar liga erejét kellene megnövelni, mert sztem a liga miatt nem mennek oda a jobb pleják.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Ars3nal
láttad volna Weymouthomat oda kik jöttek el 5.osztályba már😊 Premier ligából is igazoltam😄 mondjuk elsõ évben eljutottam FA kupa 4. körig meg ilyesmik

teljesült az álmom😛 Boulahrouz-De Jong védõpáros, mindkettõ HSVs volt😄

zorrobomber
na ezért hagytam én ott a lokit mérgemben...a notthingam forrest jóval gyengébb, mégis eljött Vieri meg Jeffers is

Ars3nal
hali

HSV televan brutáljó védõkkel😊 jön remélem Boulahrouz😊