Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fernando torres
Messi 183/188
dos Santos 135/181

Ars3nal
nem

kezdtem egyet Bilbaoval...

GTheo
Dos Santosnak és Messinek nálad mennyi az a /pa-juk?Nálam PA mind2nél 191, messi asszem 164 ability még(szezoneleje) és Dos Santos 100körül.Na folytatom a gémet

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

siederhird
Hy all!
Azt szeretném megkérdi ha 1 játékos ability szintje eléri a pot ability szintjét akkor nem fejlõdik tovább?

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

fernando torres
fernando torres
nálem közülük csak Reyes játszik a kezem alatt a válogatottba..am igazad van ez lemaradt az elõbb : szvsz

Más klubhoz szezonközben nem lehet menni?

Ars3nal
behalok javíthatatlan hiba ezért bezáródik blablabla

Hegeace
Nem tom ki ismeri. Nekem érdekesnek tûnik.Késõbb majd közelebrõl megvizsgálom, de addig hátha vkit érdekel.
Stadion készítõ az fm-hez

Heló szia remélem hogy vagy

franc0
Petrov, Silva, Reyes legalább ilyen jók

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Német mezcsomagot honnan tudok leszedni valaki please egy linket

Ars3nal
béel negyeddöntõ Treviso-Arsenal 2-1 Arsenal-Treviso 3-3(Priskin is betalált^^)

Itt a kép a keretemrõl sikerült feltöltenem csak szarakszik a netem

fernando torres
lesz 39nél több is ha majd megint nyeri a díjakat..
nálam tkpb ,ronaldinho míg vissza nem vonul tkpk..dos Santos nálam jó csak ki kell nevelni még 21 évesen mert most vettem vissza Real Sociedadtól...most épült fel 6hónapos sérülésbõl..majdnem oyan mint ha 16 éves lenne..

GTheo
Remélem nálam is iesmi lesz 😊 Nálam jobbTkp mert Ronie a balTkp, a háromcsatáros barca taktikkal játszok még, nem semmi az a 39millió euro érték 😄 kb. még két évig minimum ezzel a taktikkal akarok nyomulni 😊 11es mez a zövé nálam 😛
Dos Santos lesz még óriási playa nálam 😛

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

fernando torres
Messi sztem a legjobb baloldali tkp..

Hegeace
jóreggelt minden managernek! látom még mindig iszonyatjók vattok! hajrá, hajrá és grat mindenkinek! 😊

Heló szia remélem hogy vagy

sideris
iaro.srv.hu

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

Na hazaértem valaki mondjon már valami jó képfeltöltõ oldalt mert amit használtam az nem müxik most😄

Holdpro
Sziasztok mai meccsem:

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

fernando torres
napot managerek!

töltöm be Barcat

xavi mekkora gólt rúgott 😄 30ról megkeni jobb felsõ kapufa , bal kapufa , jobbról bepattan xD

Milyen edzésd használsz ? Beraknád ?

nem tudom , pontosan hol , de én editorban a múltkor(amikor még elindult😄) tudtam mezeket szerkeszteni

sideris
Sziasztok! <#integet2> Én is nyomom az ágyúsokkal, elég jól megyeget, 17 meccse veretlen vok, még nem kaptam ki eddig 😛 bár voltak mákos meccseim, a Chelsea ellen 2 is! Ha valaki segítene, mit kell tenni, hogy az arsenal hazai mezét megjelenítse a játék megköszönném! Ui. clean.txt meg hasonlók megcsinálva, de még nem jó 😞

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

Most nem otthon vagyok de mikor hazamegyek rakok képet a keretemrõl

GanXstaZoleeWrk
mutass egy képet a keretrõl pls.

GanXstaZolee#2709

Ars3nal
hali&grat all

Ok akkor még Scorzat nem tudtok valahol bayern skint mert sehol nem találtam

Fyrex
Scorza alapból Bayernes? :S

csak mert áll. ugye csak messit vetted

Avanti Crociati!

1 Meccsemet sikerrel hoztuk

GanXstaZoleeWrk
Messi jó vétel mindenképpen, elsõ meccsén 8-as értékkel játszott és jobb is lehetett volna.

GanXstaZolee#2709

Fyrex
bayernnel nem valami nehéz blt nyerni, 2 évben simán megvan!

gépi 4-4-2 diamant v2 tökéletes

Avanti Crociati!

Kezdtem eggyet a Bayernel egyedül Messit vettem még soha nem sikerült senkivel se bl-t nyerni csak a Chelsevel csak az túl egyszerûû a Bayernel se sok esélyem van😄 valami nagyon bevált taktika kéne nekem

GanXstaZoleeWrk
Berbatov máris beköszönt 😊

Messi viszont nem bírja kondival 45%ra csökkent le a kondicioja a 85-percre.

GanXstaZolee#2709

Sysfox
Iaquinta is aláírt közben...<#smile>

Iversen mehet, amerre lát...

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Sysfox
Érdekes egyébként, hogy Guarín most még eléggé közepes játékos nálam. De remélem, hogy gyorsan fejlõdik majd.

GanXstaZoleeWrk
Õk mentek:

Paul Robinsont sajnaltam nagyon és szimpatikusan nyilatkozott sajnálta hogy mennie kell. (végülis 3 BL-t es bajnoksagot nyertem vele)

És õk jöttek:

GanXstaZolee#2709

Fyrex
mostanában nemnagyon találom a helyem a csapatoknál, remélem itt sikerül megmaradnom, eddig élvezem, csak kár h csak 5 csere lehet

Avanti Crociati!

Fyrex
jákinta & guarín <#felkialtas><#eljen><#eljen><#eljen><#worship><#worship>

Avanti Crociati!

Sysfox
Ja, már most 2.4 milliót ér, és csak 1200/hó a fizetése. Aprópénz...

Egyébként összekevertem, mert Guarín jön február elsején, nem õ... <#hawaii>

Fyrex
jóltudod

Dokumentumok/Sports Interactive/Football Manager 2006

itt van schedules mappa, ha nincs csinálsz egyet, de egyébként tökmind1 hova rakod az edzést, úgyis be kell importálni a gémben az edzés menüpont beosztás szerkesztés részénél

Avanti Crociati!

Sysfox
Az igazolásaim:

Iaquintanál már csak a szerzõdés elfogadása van vissza, Rosina nem valószínû, hogy jönni fog, de mindenki ráugrott, így én se hagyhattam ki...

Elmandert nem kell kommentálnom, Tudor-Iuliano csere meglesz, Guarín a jövõ, Brighi és Zauri jó játékosok.

Atesz89
Nagyok cool játékos 😊 mondtam h februárban jön

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

hát ugye vannak a letölthetõ edzéstervek, amiket a schedules nevû mappába kell bemásolni, vagy rosszul tudom?
Sysfox
Itt van Cárdenas...

Fyrex
szevasz neked is

ha talán kicsit kerekebben leírnád a problémád akkor segíthetnénk és nem kéne többször beírni

de ilyen nevû mappa nekünk sincs

Avanti Crociati!

GanXstaZoleeWrk
Na leigazoltam egy raklap brazil-afrikai-argentín fiatalt és pár magyart szinte kivétel nélkül mindet kölcsönbe is adtam 1 évre kiváncsi leszek hogy fejlõdnek ha nem jól akkor inkább játszatom õket a tartalékok vs. U18 meccseken, vmit tolják a kemény edzéseket.

GanXstaZolee#2709

megtudná nekem valaki mondani hogy miért nincsen schedues mappám?
Sysfox
Megérkezett Cárdenas...<#smile>