Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
grat
ez az állat Yeste 8.50et teljesít, rúgott 10 gólt adott 9 gólpasszt 12 meccsen( 3 meccsen eltiltott volt:S)<#vigyor1>#vigyor1>
ez az állat Yeste 8.50et teljesít, rúgott 10 gólt adott 9 gólpasszt 12 meccsen( 3 meccsen eltiltott volt:S)<#vigyor1>#vigyor1>
Ismét fölényesen vertem az aresenalt, a meccs legjobbja Tuncay volt mindenkinek ajánlom hogy vegye meg nagyon univerzális player elöl bárhol lehet játszatni.
Sanli Tuncay:

Sanli Tuncay:

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek
Srna...
kedves hölgyeim és uraim már akkora a tét hogy egybõl all in, jó kis kártyaparti volt😄 végén védõ nélkül játszott Sevila 5 csatárral😄
kedves hölgyeim és uraim már akkora a tét hogy egybõl all in, jó kis kártyaparti volt😄 végén védõ nélkül játszott Sevila 5 csatárral😄
Lol, Szuper kupa Betissel (5-0,1-0) megnyertem simán és erre kivel kezdek a bajnokságban?😊 hát a Betissel 😄
Rafinhát nem engedik el semmi pénzért :S
Lehet átnyomom majd Zambrottát jobbra ha van vmi Bellettivel(gémbe jó playa) és jön Carlos Salcido 149/175, és akkr Gioval meglesznek õk baloldalt ha esetleg Bellettivel van vmi...Puyol 4 hónap :S:S:S
Rafinhát nem engedik el semmi pénzért :S
Lehet átnyomom majd Zambrottát jobbra ha van vmi Bellettivel(gémbe jó playa) és jön Carlos Salcido 149/175, és akkr Gioval meglesznek õk baloldalt ha esetleg Bellettivel van vmi...Puyol 4 hónap :S:S:S
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
mit mondtam jó de nem ér semmit
elmondani hosszu lenne
a gyepet továbbra sem találtuk meg hogy honnan használja a gém.... ha valaki esetleg megtalálja azonnal jelezze kérem
mit változtatnék? az egész egy okádék, nah jó csak nem szép zöld, olyanra cserélném mint a lent linkelt képen 😊
elmondani hosszu lenne
a gyepet továbbra sem találtuk meg hogy honnan használja a gém.... ha valaki esetleg megtalálja azonnal jelezze kérem
mit változtatnék? az egész egy okádék, nah jó csak nem szép zöld, olyanra cserélném mint a lent linkelt képen 😊
Avanti Crociati!
Hi és grat all!
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek
jonak tünik.
ez egy külön progi amugy?a gyepen mit szeretnél változtatni?
ez egy külön progi amugy?a gyepen mit szeretnél változtatni?
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
nájsznak nájsz csak semmit nem ér, ugyanis a gyepet nem változtatja meg csak a körülötte lévõ stadiont
magyarán ez egy okos megoldás a készítõktõl, de sajnos a gyepet még mindíg nem találtuk meg..
magyarán ez egy okos megoldás a készítõktõl, de sajnos a gyepet még mindíg nem találtuk meg..
Avanti Crociati!
Klassz !
na én asszem lépek is... byezz
további jó gamelést!!! még több jó generált pléyert, és még több rekordot 😄
további jó gamelést!!! még több jó generált pléyert, és még több rekordot 😄
Iceman
Most kezdtem legelsõ év, jobbra elhozom Rafinhát 157/183, és Belletti egész jó lesz cserének 1-2évig, majd jöhet aztán Alves esetleg, balon Zambrotta kezd, Fábio Santos lehet jön a cseréjének, Deschacht gyenge szerintem :S
Jövõ nyárra egy tuti igazolás Fabregas lesz, meg talán még vmien tehetség.
Jövõ nyárra egy tuti igazolás Fabregas lesz, meg talán még vmien tehetség.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
hát eddig összesen 11 meccsen játszott beleértve a BL-t a kupát és a bajnokit is... összesen 7.27 az átlaga... õ még a jövõ 😊 150/166 70,16% most még nem nagy szám, de technikailag jól képzett 😊 fõleg balhátvédnek használom
Iceman
na ezen is túlvagyunk... adtunk nekik egy 11 est, de kaptunk is 😊 amit Rooney értékesített...
szoros meccs volt a 2. félidõ közepéig 😊 amikor behoztam Nistelrooyt... szegény fáradt volt, akárcsak Rooney pedig elküldtem szabira 1 héttel a meccs elött... ez a Rooney mindig lefárad... pedig nem rossz az erõnléte, na meg cserélgetni is szoktam néha..

szoros meccs volt a 2. félidõ közepéig 😊 amikor behoztam Nistelrooyt... szegény fáradt volt, akárcsak Rooney pedig elküldtem szabira 1 héttel a meccs elött... ez a Rooney mindig lefárad... pedig nem rossz az erõnléte, na meg cserélgetni is szoktam néha..

Iceman
melyik éveben jársz?
Olivier Deschacht elég jó és olcsó befeketetés bal oldalra avagy Maxwell de õ jóval drágább.
jobbra Carlos Magno,Dani Alves.
Olivier Deschacht elég jó és olcsó befeketetés bal oldalra avagy Maxwell de õ jóval drágább.
jobbra Carlos Magno,Dani Alves.
A Bilbaoba csak Baszkot lehet vagy baszkot kéne venni?Tudom h náluk csak baszkok vannak de fmbe sem lehet venni oda nem baszkot?😮
Akkr tényleg nehéz lehet, hajrá ars3nal ;]
Barcába vagy egy jobb vagy egy balhátvéd kéne most, Chivut nem adják 20 milla fontért se, Rafinhat megpróbálom, úgyemléxem jó a PAja neki, olcsóbb mint Alves és jobb is lesz 😛
#83118: nekem ált "kevés"(170körül) volt messié, de a scout ratingje naon jó, most 2x 191, a múltkor az argentín válogatottnál ovlt ennyi 😛
Akkr tényleg nehéz lehet, hajrá ars3nal ;]
Barcába vagy egy jobb vagy egy balhátvéd kéne most, Chivut nem adják 20 milla fontért se, Rafinhat megpróbálom, úgyemléxem jó a PAja neki, olcsóbb mint Alves és jobb is lesz 😛
#83118: nekem ált "kevés"(170körül) volt messié, de a scout ratingje naon jó, most 2x 191, a múltkor az argentín válogatottnál ovlt ennyi 😛
nálad messinek hányas is a pot. ability-je? mert nálam csak 170... és elég gyengécske lett a Barca C be
Iceman
kösz
háromszor ugyanott írt ki javíthatatlan hibát😞 csak azért kezdtem újat, BL gyõzelem után akartam csak újatkezdeni<#vigyor1>#vigyor1>
Betis-Athletic 1-3
háromszor ugyanott írt ki javíthatatlan hibát😞 csak azért kezdtem újat, BL gyõzelem után akartam csak újatkezdeni<#vigyor1>#vigyor1>
Betis-Athletic 1-3
grat
Barca elleni kudarc után csinált egy 4-3-3at, jól mutatkozott be az új taktika azthiszem😊
Barca elleni kudarc után csinált egy 4-3-3at, jól mutatkozott be az új taktika azthiszem😊
Sziasztok!
Pár napig nem voltam, kilátogattam Mezõkövesdre 😊
Most hogy hazaértem, kezdtem egy új játékot a wba-val (a Fradival kicsit uncsi volt, hogy nem jöttek a nemzetközi eredmények úgy, ahogy szerettem volna...), íme az elsõ gyõzelmünk a 4. játéknapon:
Ja és, egy kérdés 😄 Djuricot ismeritek? Jó pléjának tûnik 😊
Pár napig nem voltam, kilátogattam Mezõkövesdre 😊
Most hogy hazaértem, kezdtem egy új játékot a wba-val (a Fradival kicsit uncsi volt, hogy nem jöttek a nemzetközi eredmények úgy, ahogy szerettem volna...), íme az elsõ gyõzelmünk a 4. játéknapon:
Ja és, egy kérdés 😄 Djuricot ismeritek? Jó pléjának tûnik 😊
CSAK a Fradi
:o durva
nálam Llorente sokkal szarabb
hoppá mégse elnéztem sorokat😄 175 PA
Bilbao-Barca 0-1 pedig jobbak voltunk...
nálam Llorente sokkal szarabb
hoppá mégse elnéztem sorokat😄 175 PA
Bilbao-Barca 0-1 pedig jobbak voltunk...
na rögtön mélyvízbe dobtak...Barca ellen kezdünk:S de legalább hazai pályán
eddigi igazolásom egy tehetséges kapus, más baszkot nem tudtam elhozni...
eddigi igazolásom egy tehetséges kapus, más baszkot nem tudtam elhozni...