Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
jah majd hazai pályán megbosszulom😛 fõleg ennek tekintetében
<#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1>
amugy üdv!
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Juve-Bilbao 1-0
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
na mindegy hagyjuk mert csak jobban felidegelem maga.
tekintsünk a jövõbe😊
Letoltam már 9szezont a Reallal, mindjárt jön pár kép! <#vigyor1>#vigyor1>
idegenben pedig végigtámadtam az egész meccset, kapusra 1-1 ben vitte a csatárom kb 8x de mindannyiszor a kapusba rugta.csomo fölé emelés, ök meg megint helyzet nélkül rugtak 2 golt...
vannak meccsek amiket lehetetlen egyszerûen megnyerni, van ez így, igazából is, nem lehet mindig csak nyerni, mert az ugy hívják h csít ^^
Avanti Crociati!
nagyon dühös vagyok most...ilyet még nem láttam ebben a gémben hogy ennyire ki akart volna ejtetni a gép...
ha másért nem, legalább miattam
Avanti Crociati!
javasolok egy visszafogottabb taktikát, 3-5-2, 4-4-2, 5-3-2,4-3-2-1
én is 4 védõt használok, de nem 2 VKP-t...
lehet h elég lenne 2 VKP mellett 3 védõ is, és akkor lenne egy KP is 😊
Iceman
Real Madrid 1. év.......
A keret:
kezdõ 11:
általában Cassano kezd Recoba helyén, de sérült.........
A védõ sorban Cicinho és Chiellini az akiket ritkábban rotálok........Ramost és Cannavarot szoktam a legtöbbször cserélgetni..........eddig vezetem a bajnokságot épphogy............elég soványka gyõzelmek szoktak születni.............
Tényleg jól ment az utóbbi héten a játék.... bár nem az én érdemem, túl jó csapattal jöttem ki...
Iceman
De persze a kupába megverjük a Manchestert csak a bajnokságba nem megye:S
Eboué csatárként is jól szerepel😄
1 igazi rangadóm
középpályám nagyon erõs így nemtudom elhozzam-e Xabi Alonsót valahogy... valószínû Del Horno jön vissza cselzibõl
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!