Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

franc0
fiatal tehetség 1
fiatal tehetség 2
legendás Torres
honosítottam, majd leigazoltam Ramón-t, 2,9m-ért
az új Pablo
betonvédelem
kapusom

a 23-as keretemben csak Ustari és Leo Franco (37) nem spanyol
Torres 124 válogatott gólnál jár
uccsó 2 évemben tripláztam

röviden ennyi ami eszembe jut Zaki

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

LasDen
18.250.000€ volt.........nem bíztam a véletlenre.........kapásból elfogadták.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ars3nal
kiütöttük a baszk riválist😛 Bilbao-Sociedad 5-0, bajnokságot 3 ponttal vezetjük, remélem idén is bajnokok leszünk😊

zaki
Mennyibe került?

zaki
Nyomjad õket... 😛

LasDen
nah a Fred hadmûvelet sikeresen lezárult...............

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Hegeace
Hali skacok! Zaki mester <#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>
Gratula!

Heló szia remélem hogy vagy

zorrobomber
kötve hiszem

Ars3nal
simán hülye vagy

franc0
vagyok, láttam õket
19.30ig itthon vagyok, ha ittleszel késõbb akkor szedek össze Neked 1-2 képet.
sírni fogsz 😄DD

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Ars3nal
Arsenal-Bilbao 4-0, 4 lövés 4 gól<#violent>

Fyrex
nah akkor meséld el nekem hogy miben jobb

de az offtopikban itt hallani sem akarok arról az EA-s .... majdnemmondtammirõl

Avanti Crociati!

Ars3nal
nem akarok kötekedni de Fifa Manager 2006ra is ezt mondták hogy milyen jó, azt közbe taktikai rész szar,még összehasonlítani se lehet játékosokat😄, meccsszimulálás szar, gépigény magas, szánalmas próba az EAtõl

Fyrex
huhh megjött Zaki nagyon beindultatok!

nagy grat!!!

Avanti Crociati!

soma22
ezt ha kihagytad volna nem tudtál volna aludni mi?😊))

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

zaki
Np. <#vigyor4>

soma22
jah tényleg.jogos, bocsi😊

Pisti1026
Nem akarok kötekedõ lenni de ha megnézitek a Fifa Manger 2007-et akkor látjátok, hogy nem sokáig lesz a Football Manager a " világ eggyik legjobb játéka".<#mf1><#mf1><#mf1>

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

zaki
Az a minimális elengedési záradék. <#zavart1>

soma22
spanyolban kötelezõ is.

szerintem nem mindegy mert ha nem adok meg összeget akkor többen jelentkeznek a játékosokért.

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

zaki
Szoktam. Általában jó magasra, nehogy az legyen, hogy megsértõdjenek, mert nem engedem el õket, és el akarnak menni...

Ja, és a B csapat a Castilla már zsinórban 6X nyerte meg a 2. osztályt... Csak fiatal 20-22 év alattiakat játszatok ott. Õket nem én irányítom, hanem a manager asszisztensem.

Ars3nal
ha nem adsz instrukciót akkor tökmindegy ám...

Zaki te szoktál az átigazolási státusznál értékeket meghatározni vagy határozatlanon hagyod?

Ars3nal
áj láv disz gém rovat fõleg hogy Llorente kapufát fejelt Gurpegi meg 30ról lõtte ki a keresztlécet:S

zaki
Taktikám egyébként 442 diamond attacting v2. Még McFrost ajánlotta régen, Realnál tökéletesen mûködik.

Itt egy kép a keretemrõl, csak már kezdenek kiöregedni sajnos... 😞

zorrobomber
no comment:

Atesz89
Egyszerûen fantasztikus vagy Zaki!!!

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Ars3nal
nem semmi, grat

zaki
Még van 1-2 képem, késõbb benyomom azokat is. Remélem jön majd Franco, szeretném, ha látná õket... 😄

LasDen
szép............grat mindkettõhöz........én most a Ronaldoból kapott pénzbõl próbálom elcsábítani Fredet...........

zaki
1 éveseket szoktam neki most már csak kínálni az év végén télen, de sztem ez lesz az utolsó szezonja, vissza fog vonulni.... Már túl van a 700 bajnokin, olyan 380 gól körül jár... Jó lenne, ha elérné a 400-at.

LasDen
látom 36 éves már......meddig van szerzõdése?

zaki
Raúllal játszanak elõl. Addig játszik nálam, ameddig akar, elvégre 1ik kedvenc pléjám, a klub élõ legendája... 😄

Gyorsasága igencsak megkopott, de amíg ilyen jól játszik...

Bl meccseken már nem játszatom, csak bajnokikon.

És itt van Kerlon. Már az elsõ év telén megvettem, 195-ös PA-snek generálta a gép, máskor csak 175, mákom volt.

zaki
Fredrõl pont be akartam számolni... 😄

Én Ronaldot 2 év után eladtam, egész jó volt, csak már kiöregedett. 2 év alatt olyan 40-45 bajnoki gólt lõtt, ha jól emléxem. Aztán megvettem a helyére Fredet. Azt hiszem nem kell kommentárt hozzáfûznöm:

Egy isten. Õ rúgja a szabikat, meg a tiziket is, elég jól.

Néha pár meccsig nem lõ gólt, aztán bedurran, pl így:

Eredetileg Fernando Torrest akartam megszerezni, de nem akart átjönni (mondjuk meg tudom érteni... 😄), Adriano túl drága lett volna (ilyen 90 m euró...), Így jött Fred.

soma22
ha elõbb jössz szerintem hét managere😊
/nem mintha iceman eredményei nem indokolták volna😊/

Iceman89
grat haver 😊 ez nagyon dúrva...

Iceman

Hi Zaki nagyon nagy grat!!!

Ars3nal
csapat instrukciók szögletek ott pedig büntetõterület

zaki

<#smile>

LasDen
grat.......
Az Arsenal bejelentkezett 20M€-val Ronaldoért......most azon gondolkodom, hogy odadom nekik és Fredet elhozom a Lyonból.........már csak az a kérdés megéri-e........

Ars3nal
<#taps><#taps><#taps>

Atesz89
Zaki hatalmas grat <#worship><#worship><#worship><#worship>!

zaki
Aztán késõbb újra összekerültünk, na ez az abszolút rekord eddig nálam... 😄

Labdairtoklás vicces... 😛 Kb. 95-5 % lenne a reális... :c

Atesz89
Grat Arsenal!Hogy lehet beállítani hogy a szögletet a játékosom ne be,hanem a 16-os környékére adja?

LasDen
szép meccs........ 😄

zaki
Thx! Természetesen nektek is! Mindjárt visszaolvasok egy kicsit!

zaki
Lol meccs volt. Ez rekord volt nálam (egy ideig):

soma22
gratyula!

zaki
Nyah, szal akkor elõbb írom az eredményeket. Utoljára mikor írtam, akkor még csak 3 szezont zavartam le, most fogom kezdeni a tizediket. Nyertem 9 bajnokságot, 4 BL-t (1-et sajna elbuktam, pont a Barca ellen...), aztán 6 spanyol kupát is begyûjtöttem, 2 döntõt meg elvesztettem. Voltam az argentín válogatottal 1-2 évig, de eléggé lebõgtem a konföderációs kupán, meg a Copa Americán, így lemondtam, majd Kolumbia kispadját foglaltam el, egész jó kis csapat, csak rövid a kispad. Védelem zsír, csatársor kíváló, középpálya kicsit szûkös. Na mind1, selejtezõben 3.-ok voltunk, olyan 3.5-es rúgott gól átlaggal, vb-n meg balszerencsével már a csoportmeccseken kiestem, aztán lemondtam, most meg jelentkeztem a brazil, spanyol, meg a mexikói kispadra, remélem felvesznek vhova... 😞