Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ars3nal
nemsemmi:o
nálam meg Yeste 4. legjobb playa gamebe😛

GTheo
Azé nemmind1 😄
Jön télen Fernando Gago 140/184 9milláért 18-19éves 😛
Meg 2 fiatal kapus, 176 és 180 PAval...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Ars3nal
Athletic😄 mindig összekeverem elejét😄

Ars3nal
thx

egyik kedvenc pléjám Atleticoból😊 mekkora gólokat rúgott csak lestem Bilbao meccseken:o

zaki
Legenda... 😊

Grat.

Ars3nal
Atletico-Murcia 5-1 Exteberria 4et rúgott+gólpassz😊 õ is nagyon jól nyomja egész szezonban😊

Ars3nal
2 meccsen 4 kiállítással és két tizivel megusztam<#violent><#violent><#violent><#kocsog><#kocsog><#kocsog>

LasDen
köszi............ez még csak a kezdet....... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

zaki
Ú bazz, ez kemény... 😄

Részvétem... <#zavart1>

Ars3nal
ekkora egy szarházi csapatot még nem láttam a bíróról meg már nem is érdemes beszélni, egyik pléjámat krisztiánó ronáldóról a nagy színészrõl állították ki

GanXstaZoleeWrk
Abramovics és a sztárok 😊 mez eladást biztos fellendíti 😄

GanXstaZolee#2709

zaki
Grat, látom nálad is jól muzsikál a Raúl-Fred csatárpáros... 😊

zaki
Nálam nagyon jól játszott, csak eladtam 33 éves korában, akkor még kaptam érte egy kis zsét... Chelsea vette meg... 😊

GanXstaZoleeWrk

stabil kezdõ 11-em elment válogatottasdit jáccani... remek.

GanXstaZolee#2709

Ars3nal
taktikával van baj nem bekemmel szvsz

LasDen
itt borult a bili bekemmel kapcsolatban............ 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
Hát nyáron lehet elküldöm..........az Inter úgyis érdeklõdik iránta.......
aztán hozok vmi értelmesebbett.........

GanXstaZoleeWrk
öreg már küdd nyugdíjjba 😄

GanXstaZolee#2709

LasDen
Nah új felállás......a 2 VKP-ból az egyiket feltoltam Raúl mellé.........így Fred - Raúl páros van........
és a vkp-kat így tudom cserélgetni......... 😄
Beckham meg kezd az agyamra menni.......a kiscsapatok ellen 2-3-t rúg a nagy csapatok ellen meg meghal a pályán........

Ars3nal
grat

Atesz89
2-0-ra vertem az Intert hazai pályán 😊

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

zaki
Ne használj ékezetet, mert nem látni a képet... 😄

Ars3nal
áj láv disz gém

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
buzi köcsög kapus eddig jól védett most meg nullszögbõl meg 30 méterrõl kapta gólokat, kurva geci MU Paparestaval együtt

zaki
Realhoz nincs ilyen tuti mez? <#vigyor>

Ars3nal
Sociedad fan így nem jön, már próbáltam, nálam annyira nem jó csak 160as asszem

GanXstaZoleeWrk
Na Heitinga-t még utolsó pillanatban leigazoltam igy a Pablo, Yong, Heitinga, Kompany védelem már jó lesz talán.

GanXstaZolee#2709

GTheo
Kiket igazoltál?Oskitzet ha még nem hoztad el hozd el, 105/180 a gém elején nálam, nagy playa lehet télen lehet meg is veszem...és BASZK 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Ars3nal
nálam az a vicces hogy legjobb baszk kapusok nálam vannak...

van egy késõn érõ csatár a csapatomba, játék elején 25 éves volt 58as rateval most meg 70es rate és még nincs kimaxolva, jobb mint Llorente...
Aritz Aduriz

GanXstaZoleeWrk
Érdekes én is kapusgondal küszködök de találtam igéretes Brazil kapust 😊 már el is vitték kölcsönbe, Kirkland FMscoúcs szerint nagyon jó kapus szerintem annyira nem 😊

GanXstaZolee#2709

zaki
Én a manager asszisztensre szoktam hagyni, hgoy dumáljon a szünetben.

Ars3nal
nagy pléja, Iraolával nagyon jók szélen hátul, mióta megvettem nagyot javult a védelem stabilitása, már csak a kapusaimat kell kinevelni...

zaki
Del Hornot én még az 1. évbe megvettem télen 10 milka körül, alig játszott a Chelseaban, most a 2012-es Vb után akarom lecserélni, mert már 33 éves körül van asszem. Xabi Alonsot meg majdnem leigazoltam, csak a Milan ajánlatát fogadta inkább el... Mind1, Mascherano is kegyetlen jól szûr... 😊

GTheo
Sorti, de nem mindig jön be, mindig klikkelgetek össze vissza aztán 1x bejön 😄
Zaki remélem a barca elintéz 😛

Atesz89
nm és grat Zolee!

Ars3nal
grat, úgy látom ma Valenciaalázó estet tartunk😛

GanXstaZoleeWrk
Berbatov <#taps>

GanXstaZolee#2709

zaki
Jaja, de az annyira nem hozott lázba. Viszont ebbe a csomagba ami mutattál zsír fiatal tehetséges pléjákhoz is van kép, akiket mindig leigazolok a játék elején, szal thx még1X.

fernando torres
huuu GRAT!

izzé Barca mez honnan?

Ars3nal
thx, ja az, eddig egy fiatal kapust igazoltam játék elején, Del Hornot az elsõ év után, a nagy kiszemeltem Xabi Alonso valószínû nyáron meg is tudom venni😊

Atesz89
Grat és hajrá!

zaki
Jah, ha nem felejtem el... 😄

Jövõ héten, vagy 2 hét múlva jövök legközelebb, addig lenyomok 4-5 évet a Reallal minimum remélem...

Atesz89
A 2010 stars és a többi csomagot is nézted?

GTheo
Fura ez a taktikom...Elsõ félidõben leesek a székrõl annyira jól megy a csapatnak, aztán vmiért visszaállunk :S de nembaj ha minden elsõ félidõben 3-4et rúgunk akkr nem lesz baj 😊 Eto'o 2 bajnoki 6 gól 😊

Atesz89
Õt nem találtam már kerestem mutatsz majd a te gémedbõl egy képet Dawid Janczyk-ról?

zaki
Grat, szia, jó nyaralást! <#awink>

Fyrex
samsung mobilosok vagy egyéb mobil okosok fáradjanak az offtopikba....MOST!😊 htx

Avanti Crociati!

zaki
Olyan hülyén játszik az AI a Reallal, pl Brémás mentésemben 3 év alatt 1 játékost igazoltak összesen... 😛

1ébként nagy grat. Jó kis móka lehet a baszkokkal nyomulni...

zaki
Hú, ez jó kis csomag, köszi szépen. <#worship>

S Hernandez-re is keress rá, õ is brutál zsír pléja.

Ars3nal
thx

grat dalackraul, jó nyaralást

Atesz89
Grat és jó nyaralást!
Az elõbb elírtam a Yeste-t Yete-re sorry :S