Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nemtom, nézz körül sortin, én ott találtam ezt...
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Üdv!
Megsérült Cárdenas...1 hónapra...Király, eddig még nem is játszott, mert valami U21-es tornán volt, ahol bejutottak a döntõbe...
Megsérült Cárdenas...1 hónapra...Király, eddig még nem is játszott, mert valami U21-es tornán volt, ahol bejutottak a döntõbe...
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
😄 azért köszi!!!
BL szereplésünk megint jól sikerült... MU Ajax 4-0 😊 de az a legfurcsább h bajnoki meccseken az Old Traffordba vagyunk, de BL, kupa vagy más meccseken pedig a Wigan stadionjába 😄 ez tök furi... BL meccseken lenne sok a bevétl és akkor férnek el csak 25000 en 😞
BL szereplésünk megint jól sikerült... MU Ajax 4-0 😊 de az a legfurcsább h bajnoki meccseken az Old Traffordba vagyunk, de BL, kupa vagy más meccseken pedig a Wigan stadionjába 😄 ez tök furi... BL meccseken lenne sok a bevétl és akkor férnek el csak 25000 en 😞
Iceman
Ne viszem túlzásba, tényleg nem rosszból írtam, hanem mert megérdemled te is. Ez miatt ne legyen rossz érzésed.
(Majd jövõ héten gratulálhatsz nekem <#vigyor1>#vigyor1>)
(Majd jövõ héten gratulálhatsz nekem <#vigyor1>#vigyor1>)
üdv! azért ne vidd túlzásba... sokan vannak itt akik sokkal jobban értenek a játékhoz mint én. Én érzem szarul magam, amikor kérdezek vkit h ez hogy van, meg az hogy van... 😄
Iceman
hi'07 mikorra várható?
Jó kis csapat ez a Samp... Volpi, Palombo, Diana, Flachi, Bonazzoli, Gasbarroni mind nagyon jó játékosok. Adott a csapat magja, egy-két embert kell igazolni, és megvan a bajnoki cím (mint nekem)... 😄DD
elég ha te vagy a fõnök 😄
De azert tulzas hogy egesz nap tudnek mert van mit csinalni 😊 de 1 óra azert belefér 😊
Akarok egyet a Sampal kezdeni én is, pont jó lenne itt bent 😊
De azert tulzas hogy egesz nap tudnek mert van mit csinalni 😊 de 1 óra azert belefér 😊
Akarok egyet a Sampal kezdeni én is, pont jó lenne itt bent 😊
GanXstaZolee#2709
Jó reggelt!
Jó neked, hogy olyan melóhelyed van ahol lehet FM-ezni...
Jó neked, hogy olyan melóhelyed van ahol lehet FM-ezni...
joreggelt az ébredõknek, joejt akik most fexenek 😄
komplett iso nincs fenn vhol? 😊 csak mert meloban vagyok es unatkozom 😊 fel kéne dobni ide is.
komplett iso nincs fenn vhol? 😊 csak mert meloban vagyok es unatkozom 😊 fel kéne dobni ide is.
GanXstaZolee#2709
Há ja, mivel kb 1 hónapja nincs netem... :o
Fater melóhelyén vagyok, reggel 4kor megyünk haza.
Fater melóhelyén vagyok, reggel 4kor megyünk haza.
majd lesz az Casillas is😛
találtam még egy ígéretes csatárt meg ígéretes középhátvédet 16 évesek
generált nekem a gép egy nagyon jó szélsõt😊
találtam még egy ígéretes csatárt meg ígéretes középhátvédet 16 évesek
generált nekem a gép egy nagyon jó szélsõt😊
na ez nemsemmi, ilyet még énse láttam. grat !
Atesz, köszi a gratot még elõzõ oldalon
Atesz, köszi a gratot még elõzõ oldalon
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
én már nemsokáig még ifiket végignézegetem azt lépek
44millát kaptam TVre😊
most találtam egy durva kapust, következõ Cesar Sanchez😄 egyszeres spanyol válogatott😄 105/179 60 rate😛
44millát kaptam TVre😊
most találtam egy durva kapust, következõ Cesar Sanchez😄 egyszeres spanyol válogatott😄 105/179 60 rate😛
Én 4-kor húzok haza. De már most is hullafáradt vagyok, nem aludtam tegnap egy percet sem... :o
jah, fõleg mert egyes rohadt millás ruszkik vásárolgatnak kedvük szerint...de így is esélyes a csapatom a bajnoki címre ha már kétszer sikerült...
Del Horno, meg egy fiatal kapus
rohadt *********************************** cselzi megvette Xabi Alonsot padozni
rohadt *********************************** cselzi megvette Xabi Alonsot padozni
Hát sztem Xabi Alonso tuti nem fog eljönni hozzád... 😞
Csak 30 misit kapsz a tv-s jogdíjakért? Én legalább a dupláját... 😊
Csak 30 misit kapsz a tv-s jogdíjakért? Én legalább a dupláját... 😊
thx
már kaptam BLért 20 millát meg még bajnokság tvdíj is lesz 30 körül úgyhogy megpróbálom Xabi Alonsót elhozni és akkor tudok rotálni ezerrel, meg esetleg Artetat mert Tiko sajnos kezd kiöregedni így kell a csere Exteberria mögé mert õt ki nem teszem csapatból
már kaptam BLért 20 millát meg még bajnokság tvdíj is lesz 30 körül úgyhogy megpróbálom Xabi Alonsót elhozni és akkor tudok rotálni ezerrel, meg esetleg Artetat mert Tiko sajnos kezd kiöregedni így kell a csere Exteberria mögé mert õt ki nem teszem csapatból
tavalyhoz képest védekezésben és támadásban is sikerült számottevõ javulást elérni, összességében jól sikerült a szezon
thx,#83406 thx 😄
Na sztem meek, bye jó8t all
Na sztem meek, bye jó8t all
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Plz töröld fájrex elfelejtettem kivágni :S
Tess ittvan kicsibe😄 :
Eto'o vmiért "visszafogta" magát :S nem rúg sokat :S BLbe lõtt 2t azóta bajnokságban nem :S ott is csak az elsõ kettõ fordulóban 6ot.Zambrotta 13mas távolival akasztott 35rõl eggyet a hosszúpipába 😄

Tess ittvan kicsibe😄 :
Eto'o vmiért "visszafogta" magát :S nem rúg sokat :S BLbe lõtt 2t azóta bajnokságban nem :S ott is csak az elsõ kettõ fordulóban 6ot.Zambrotta 13mas távolival akasztott 35rõl eggyet a hosszúpipába 😄