Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

billywood
Igen, voltam.
Betöltöm, és jön a kép. Pár perc.

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

Ars3nal
megnézed történelmét

Billy te már voltál a pmfc-vel igaz?
ha igen akkor dobnál egy képet a keretedrõl ha tudsz?
Köszi. És még egy utolsó hoyg tudom kideríteni egy játékosról hogy generált-e vagy sem? Az editor nem nagyon szeret mûködni, van más lehetõség?

Ars3nal
Tóth Balázst Malatyasporból csak ajánlani tudom😊 igaz kölcsönbe van de nemsûrûn adja 8as alá😊

billywood
Igen, nálunk is.
Játsz angolul. Esetleg próbáld meg egy másik skinnel.

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

Én is azt hittem de vhogy Lazic és Botis nem nagyon akar magyarrá "válni" holott már sok éve itthon játszanak.

Ars3nal
nincs más módja, 5 év de editorba megnézheted hogy melyik országban mennyi

vezérszuszu
Köszi!

Hegeace
5 kõkemény hosszú év után 😞

Heló szia remélem hogy vagy

billywood
5 év után. Tudtommal nincs más módja. Esetleg ha, ismersz valakit a parlamentben akkor talán 😄

Jah és még 2 dolgo nálatok is fordítva van az nb2 nyugati és keleti csoportja? Illetve azt hogy lehetene megoldnai hogy az szünetben és meccs végén lévõ utasításokat a magyarosítás nem jelentíti meg de amúgy megtörténik az utasítáés cska nem látzsik, de mit cisnáljak hogy látni is lehessen?😊 Bocs ha hüylét kérdztem.

Sziasztok. Megmondaná nekem vki háyn év után lezs magyar állampolgár egy itthon jétszó légiós? Illetve nincs más módja a játékban az állampolgárság szerzésének? Elõre is kössz.

Ars3nal
jah😊 kicsit jobban sikerült igazolni^^

Hegeace
így már érthetõ h büszke vagy rá 😊

Fyrex
Hali!
Menedzser-Bizalom-Kérés a vezetõséghez(alul)

Avanti Crociati!

Ars3nal
köfi
(elsõ Watfordos gamebe 14 meccs alatt volt ennyi pontom^^)

vezérszuszu
Hello!
A vezetõséggel hogyan tudok tárgyalni?
PL pénzek stb. miatt

Hegeace
nem semmi! grat!

Ars3nal
a keret

Kép (77.3 K😎

4meccs 2gy 1d 1v

Kép (74.9 K😎

Csá.. szeretnék egy barátommal online játszani csak nem jön össze. Valaki lépésröl lépésre leirná hogy hogyan kell???
kösz Hegeace!
Hegeace
nem fért be 😄ASDASDAS.a szakmai stábod gyengíti, mert 34 évesen visszavonult közéjük 😊

zorrobomber
jó8 annak aki megy, én még kitartok

Ásítós meccs után:
Nott Forest - Newcastle 1-1

Hihetetlen, de 1-1 után disznó módon húzta a Newcastle az idõt!!! <#conf>
ennyit a kiesés elleni küzdelemrõl, remélem nem szólom el magam, 3 gyõztes meccs után jó ez a döntetlen is, legalábbis belefér...

Fyrex
nah és hol a nagy Ibráner? ^^

Avanti Crociati!

Hegeace
szerintem nem mond semmit,de te kérted: 😄

Hegeace
jó éjt!

Hali!
aki magyar csapattal játszik az toljon 1 képet a keretérõl!
Elõre is kösz!<#integet2>
Ars3nal
jónyóc

Holdpro
Sziasztok jó éjt
sok sikert <#integet2>

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Holdpro
Mai utolsó mérközésem..
Ezzel 3. helyen vagyunk

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Ars3nal
sikerült jól igazolni😊 Tóth Balázs 5 milla záradékért jött õ lett volna utolsó igazolásom de Nantes elvitte 7.25ért kölcsönbe, majd még eladtam 3 pléját így kezdõben két alapjátékos maradt😄 mivel csapat jól áll pénzügyileg így 3 játékosért pénz mellett záradékot is adtam... meccs után tolok keretet

zorrobomber
áá, ne is emlegessétek a kicsiket, Carling kupát játszottam, xar játékkal:
Notthingam Forest - Luton 2-1
persze hogy lerugták 3 játékosom, köztük Zanettit aki kulcspozíciót foglal el, õt az utolsó pillanatban igazoltam mert éreztem hogy kell még egy igazi húzóember középre, erre a hüje kis kötsögök idejönnek hozzám rugdosódni!!! <#guluszem1><#falbav><#wilting>

Holdpro
Kicsik ellen még megy 😊

Fyrex
nah jönnek a jó kiegek sorra

Avanti Crociati!

Holdpro
10 fordulóig bírtam 😊

zorrobomber
az elég gyors volt akkor 😊

Holdpro
Én is ma kezdtem velük de feladtam

Hegeace
gratula!

Sziasztok!
Most kezdtem el a plymouth-al a gémet, igazolgattam pár új játékost (a képen a csilagok az õj igazolásokat jelölik <#idiota>) Ez asszem a negyedik meccsem:
Hegeace
ejj ez a bugos fórum...

Atesz89
Már rá jöttem 😊

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Fyrex
nem neked szólt

Avanti Crociati!

Atesz89
Ezt hogy érted a Spursnél?
Nem találtam a megfelelõ taktikát pl Chartontól 4-0-ás vereség de Hegeace kisegített egy taktikával azóta magára talált egy picit a csapat.Egyébként az Uefa csoportkörben 100%-osan állok 1 meccsel a vége elõtt tovább jutva.Grat Holdpro lesz ez jobb is!

Ars3nal
nem generált😊

Ars3nal
széleken gyengék vagyunk, védelem szar, csatárgondok...

Holdpro
Miért ilyen nehézkes ?

Magic Boy
Megkérdezhetem, hogy mit csesztél el?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Hegeace
SZép! Hajrá Tottenham! 😄ASDASDASD

Atesz89
Hali és grat mindenkinek így állok jelenleg:

és a tabella: