Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Betöltöm, és jön a kép. Pár perc.
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
ha igen akkor dobnál egy képet a keretedrõl ha tudsz?
Játsz angolul. Esetleg próbáld meg egy másik skinnel.
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
Heló szia remélem hogy vagy
Ásítós meccs után:
Nott Forest - Newcastle 1-1
Hihetetlen, de 1-1 után disznó módon húzta a Newcastle az idõt!!! <#conf>#conf>
ennyit a kiesés elleni küzdelemrõl, remélem nem szólom el magam, 3 gyõztes meccs után jó ez a döntetlen is, legalábbis belefér...
aki magyar csapattal játszik az toljon 1 képet a keretérõl!
Elõre is kösz!<#integet2>#integet2>
sok sikert <#integet2>#integet2>
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
Ezzel 3. helyen vagyunk
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
Notthingam Forest - Luton 2-1
persze hogy lerugták 3 játékosom, köztük Zanettit aki kulcspozíciót foglal el, õt az utolsó pillanatban igazoltam mert éreztem hogy kell még egy igazi húzóember középre, erre a hüje kis kötsögök idejönnek hozzám rugdosódni!!! <#guluszem1>#guluszem1><#falbav>#falbav><#wilting>#wilting>
Most kezdtem el a plymouth-al a gémet, igazolgattam pár új játékost (a képen a csilagok az õj igazolásokat jelölik <#idiota>#idiota>) Ez asszem a negyedik meccsem:

Nem találtam a megfelelõ taktikát pl Chartontól 4-0-ás vereség de Hegeace kisegített egy taktikával azóta magára talált egy picit a csapat.Egyébként az Uefa csoportkörben 100%-osan állok 1 meccsel a vége elõtt tovább jutva.Grat Holdpro lesz ez jobb is!
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.