Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jaja jó szabály
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek
grat, én így nyertem Atleticoval kétszer bajnokságot😛 jó kis szabály ez😛
#87265: benne van a nevében-.- adatokat írhatod át vele
#87265: benne van a nevében-.- adatokat írhatod át vele
reggelt
Como 3 éve volt asszem elsõ osztályú utána pénzügyi gondok miatt kizárogatták õket szépen ha jól emlékszem
Como 3 éve volt asszem elsõ osztályú utána pénzügyi gondok miatt kizárogatták õket szépen ha jól emlékszem
sziasztok!én eddig az EDITOR-t nem használtam és nem ismerem,irnátok pár szót h mire való tulajdonképpen???elõre is köszi
Utolsó fordulóra biztossá vált ha nyerek bajnok vagyok😊
A gólarány döntött😛 Grat😛
Ez van...😄 hiába jött Palermobol Agliardi meg még Sicignano nem brilliroznak...
Megnyertem a második szezonomban a bajnokságot a HSV-vel!!!Nagyon nehéz volt a bajnokság vége megsérült VUCINIC,V.D Vaart,Olivera,Ibagaza,Guerrero,de így is sikerült megnyerni.A blben kiestem az elõdöntõben a végsõ gyõztes Benfica ellen, a német kupában szintén az elõdöntõig jutottam ahol a Schalke vert meg.
2006-2007 Bajnoki Tabella:
Német bajnokság gyõztes kerete:
A Bundesliga játékos statisztikái:
A Bundesliga góllövõlistája:

2006-2007 Bajnoki Tabella:
Német bajnokság gyõztes kerete:
A Bundesliga játékos statisztikái:
A Bundesliga góllövõlistája:

Godeas 2 meccs 3gol😛
Jah sztem 5-6éve lehetett talán Como elsõ osztályu...azota nagyon lesüllyedtek😛

Jah sztem 5-6éve lehetett talán Como elsõ osztályu...azota nagyon lesüllyedtek😛

Reggelt, a Como hh ennyire alsó osztályban van?nem volt pár éve még elsõ osztályú asszem?én úgyemléxem
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Besagno meccse volt😊 lött 2 nagyon szép golt 25rõl😊

ez télleg szoros😛 még bármi lehet😛
Már csak 5 pont az elsõ... És még így is ötödik vagyok...
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
az jo😛 és meccsenként hány golt lõsz?4et?5öt?😛
hát nem gyengén szurja...
grat.csapat h áll?
grat.csapat h áll?
flidõben 3-1 mint mi a szuperkupán😄DDDD
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Agresszívek😛 amugy jol alakul jah😛 nincs bõség zavara szindroma😊 a fiatalok meg kezdenek összeszokni a rutinos pléjákkal😛 pár meccs és megkezdik a menetelést😊
Hát nem igy képzeltem az elsö bajnokim...3-0rol cumiztunk le😞😞😞

Üdvözletem Menedzserek!
Olyan problémám lenne, hogy feltettem a 602_422-es patchet, hogy tudjam magyarítani a játékot. Ez sikerült is, de olyan probléma jelentkezett, hogy szinte minden folytatásgomb megnyomásakor menteni kezd a játék, és valami tahi pénznemre vált. Nem tudom volt-e ilyen problémáról már szó, és az a több mint 1K oldalnyi irodalom kicsit soknak tûnik😊. Tud valaki segíteni? Vagy ha volt szó róla, meik hozzászólást keressem?
Üdv: 8til
Olyan problémám lenne, hogy feltettem a 602_422-es patchet, hogy tudjam magyarítani a játékot. Ez sikerült is, de olyan probléma jelentkezett, hogy szinte minden folytatásgomb megnyomásakor menteni kezd a játék, és valami tahi pénznemre vált. Nem tudom volt-e ilyen problémáról már szó, és az a több mint 1K oldalnyi irodalom kicsit soknak tûnik😊. Tud valaki segíteni? Vagy ha volt szó róla, meik hozzászólást keressem?
Üdv: 8til
Tõled mindig kiszórnak valakit 😄DDD
Jó kis keret kezd kialakulni ahogy látom
Jó kis keret kezd kialakulni ahogy látom
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Ismét tétmeccsek😊 végre vége a nyári átigazolási szezonnak😊

Grat meg lesz a 4. hely!
A ZTE mellé kell egy kis szenvedés is ezért kezdtem egyet a Fulhammel!
A ZTE mellé kell egy kis szenvedés is ezért kezdtem egyet a Fulhammel!
ez a következõ valaki dolog generált? én is láttam már egy köv. Luciót, Leonardo volt a neve, most a Sevillámban játszik, de már eltûnt e cimke róla 😊 (még mikor a Lokiban voltam akkor fedeztem fel)
leigazoltam 750e-ért a köv. Lúciót😄 jön nyáron Maccarone meg talán a Sanyi, más erõsítést nem tervezek egyelõre
Hali nagyon jók vagytok!
Nagy Grat Ricconak,Arsenalnak,Oszinak,jobernek és Icemannek!!!!
Nagy Grat Ricconak,Arsenalnak,Oszinak,jobernek és Icemannek!!!!
a helyzetkihasználáson lenne mit javítani:S

Még játszik😊

Nem látszott meg a 2 osztály különbség😛

ja felraktam de nem indul el mikor töltené be az adatbázist valami bit rates szart ír ki
nem kell ott semmit másolgatni meg mentegetni.... egyszerû és nagyszerû 😊 de szerintem a legjobb az alap...
Iceman
FM genie nekem nem bejövõs, editorban sokkal több mindent állíthatsz, nem kell összevissza exportálni-installálni másolgatni-menteni meg mittomén, és csapat pénzügyeket is állíthatod reálisan nem ahogy a gép szeretné
ismered az FMGenie-t??? csodákra képes 😄DD kis türelemjáték de azért nem rossz... 1 baj van csak vele... nem lehet beállítani hogy menny pénzért igazoljon vki át máshová.... de így kiszírtam magammal, mert az Inter dupla olyan erõs lett... a Juve meg kapott kb 140 millát 😄DDD le is igazoltak pár sztárt... pl Owen...
Iceman
Elég sûrû volt a meccs eleji akciok😛
Örülök ennek a gyõzelemnek mert az Ivrea nyerte elözö szezonba azt a ligát amit most én.
Az meg h a 2.perctõl emberhátrányba játszottam...no comment

Örülök ennek a gyõzelemnek mert az Ivrea nyerte elözö szezonba azt a ligát amit most én.
Az meg h a 2.perctõl emberhátrányba játszottam...no comment

Gyors gol😛

erre én is kiváncsi vagyok hogy milyen update ez?
Az ifiket nem ugy vertük mint a B csapatot:S