Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

olympus
Koplárovics

Divatcsapatok OLÉ!

Sysfox
Engem pont ugyanígy rúgtak ki anno a Roverstõl... Semmi fenyegetõzés, éppen megindultunk felfelé és kirúgtak...

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

cory11
ha alsóbb osztályu csapattal kezdtek kik azok a játékosok akiket elsõként igazolnátok le.

báttyó02
😄DDDDDD!!!!!

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

cory11
egy anhol harmadosztályt lehet hogy megpróbálok

olympus
Féllábbal tolókocsival😄DDDDDDDDDDD

Divatcsapatok OLÉ!

báttyó02
sõt DSAASDSADASD
torresz-ibra-adrianot is verné egyedül ADSASFas

cory11
nem rossz kis csatár az tény😊

olympus
<#alien><#alien>

Divatcsapatok OLÉ!

cory11
lehet hogy én is valamilye angol alsóbb osztályuval kezdek.legszivesebben a legalsó osztályból kezdenék de mivel nemsokára jön az új gém igy nem tudom.

olympus
Yakubu! Istencsászár pléja veri a Torres Frd csatársort😄 egyedül😄

Divatcsapatok OLÉ!

báttyó02
yakubu mester 😄DD

cory11
ki az az YYakit

báttyó02
:SDASDASADSAD

olympus
olyannal kezdj akivel el tudod hozni YYAKIT😄DDDDDDDDD

Divatcsapatok OLÉ!

báttyó02
jaja leeds vagy wba-n gondokozom énis 😛
na majd meglássuk most tátenemnél ugyis átig jön,ugyhogy azt még lenyomom utána meg valszinü nyú géjm

cory11
Ferencváros - Tuzsér 7-1

WBA

update

2.osztály

hajrá 😛

báttyó02
konfederésön klub káp tököm :-P

elõdöntõt vmi shángháj stenyua ellen 6:0ra nyertük 😄
döntõ meg

cory11
leeds vagy plymouth

báttyó02
angliába akarok kezdeni mindenképp<#alien><#alien>

fsgh
Verona,Bressa,Bologna 😊)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
ciki😞 Én az fm05-ben Barcával voltam és kiestem a bl-bõl (4 szezon után kb..) kapásból kirugtak:SS Real és Betis padján nem ült senki😊 gondoltam megyek a Realhoz õk meg szó szerint kinevették a jelentkezésem😛 a Betis elfogadta és utána vertem a Betissel a Barcát és a Realt is😄DD

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

cory11
kivel akarsz kezdeni?próbáld meg a Lübeckkel igaz hogy német harmadosztály de nem rossz kis csapat.
szereztem egy pár játékost a netrõl akit nem ismerek és kipróbálom õket egy új gameban.

soma22
nincs egy normális csapat sem, vártam pár menetet és felkérés sem jött.kiléptem mentés nélkül...

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

báttyó02
mivel ugrott az esti buli (:@) azon gondolkozom h kezdek egy új gémet valamelyik másodosztályu csapattal 😊

fsgh
figy folytasd...keress egy csapatot akinek nincs managere😊

soma22
semmi indok.tény hogy rettenetes volt az idény, a 7. voltam.semmi figyelmeztetés, egyszercsak nem voltam manager.ezt érdemli egy olyan edzõ, aki visszautasit arsenalt, realt,barcat, egy cordoba miatt...

Hegeace
részvét 😞((((
mirefel vagy is semmi indok nélkül?

Heló szia remélem hogy vagy

fsgh
thx😊
#89253 :hogy áltál?

soma22
kirúgtak cordobátol 4526 nap után...mégcsak figyelmeztetést sem kaptam, és épp kilábalóban voltunk a gödörbõl...eljött az ideje egy új gamenek.
angol premier liga, vagy swansea lesz, vagy middlüszbró, vagy valami más.most kissé csalódott vagyok...

Hegeace
jól erõsítettél szvsz

fsgh
nah erõsítttem idén a védelmen😊 ugye tavaly szinte csak tkp/j/b/k-at és csatárt vettem😊 most meg õket😊 (Jankulovski eddig kölcsönbe volt nálam de mostmár végleg) így sszeáll egy elég ütõs hátsó alakzat😊) mégpedig:
Grosso - Hofland(Burdisso) - Hübschman - Cassetti elöttük meg Pedretti😊

Hegeace
Nah ugyláccik a milán csak az elõdöntõben tud velem szívózni.

fsgh
thx all😊

Hegeace
gratula !!!!!

cory11
van még 17millám majd megnézem hogy mennyi.de ha senki nem vesz meg Átilát biztos hogy õ lesz az egyik belsõ védõm.a Kölnös mentésemben a realnál volt és 8,5es átlaga volt szezon végén.igaz még várnom kell mert 15 éves.

cory11
nem rossz ez az eredmény se. majd jövõre!!!

báttyó02
pfõ fingom nincs 😛
hát ha még van annyi zséd akkor vedd meg mondjuk mertesacker-t,nálam most a roma-nál van egész szezonba 8(!!)as átlaga van/volt

cory11
akkor balra nem is igazolok majd csak egy cserét neki. úgyis mire Cole kiöregszik addigra beér.

fsgh
na szóval ezt sikerült kihozni ebbõl az idénybõl😊 bááár sokáig vezettem a bajnokságot.

cory11
ha van den borret kirakom jobbra akkor kit tegyek be középre mert Tourét eladtam a Sevillanak?vagy igazoljak oda is vkit?

báttyó02
a traoré gyerekbõl meg szintén istenkirály védõ lesz

báttyó02
eboué nagyon király szvsz csak a cseréjének igazolj vkit
nálam vanden borre a kezdõ jobbhátvéd,nagyon jól teljesít

cory11
meg nézem de szerintem még nincs 18.nálad ki a jobb hátvéd?nálam(még)Eboue de lehet hogy oda is kell valaki.Ashly Cole helyére idõvel vagy Fabio Santos vagy Macelo vagy Sandro fog beépülni bár van egy nagyon jó 16 éves ifim Armand Traoré.

soma22
vazze keress olyan oldalt ahol segitenek a képfeltöltésben, itt a managerben segitünk.köszi az igényes hozzászólást.

turpert
Kösz h segítetek jó kis hely lett ez is <#schmoll2>

Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!

báttyó02
ljunberg igen fos efembe 😄
lennon nagyon jó választás lenne,nálam végig 7es felett van az osztályzata
vagy vedd meg toró-t (bár nemtom hogy õ 18alatt van e)

cory11
jobb középre is kell valaki mert Ljungberg állandóan 6ost kap ki van vele a faxom.oda Lennont vagy Milnert veszem meg.

cory11
nem mert a Kölnhöz se a Young Boyshoz se a Barcahoz se és az Arsenalhoz se lehet.akármelyik csapattal vagy sehova sem tudz 18 év alatti barazilt igazolni kivéve ha a második állampolgársága egy EUs ország.PL Tales