Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
😄DDDD ki aza kis yakiii?😄DD

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

olympus
Nézzétek a gólszerzõket😄

Divatcsapatok OLÉ!

Ars3nal
elment kedvem gametõl:c kirakosgat megint-.-

Ars3nal
csak?<#vigyor>

fsgh
aza komoly😮OO Ugur Yildirim probálja utánozni😄D 9 meccs 11gól eddig😄D

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

olympus
Yakubu 59 meccsen lõtt 56 gólt😄DDDDDDDDDD

Divatcsapatok OLÉ!

fsgh
de rossz neked😄DD én 8 forduló után 1pontra vagyok az elsõtõl...

Ars3nal
Athletic-Marseille 4-2
kis szarládák utolsó 2 percbe kettõt fejeltek^^

olympus
Az sza:'(
Én most 9 forduló után 5ponttal megyek:S

Divatcsapatok OLÉ!

fsgh
akkor együtt megyünk a sarokba😄DDASDA

komolyra fordítva a szót nem érzem elég stabilnak a csapatot hogy idén bajnokságot nyerjünk:S

olympus
grat!!!
Idén ténbyleg legyél bajnok vagy tnyleg a sarokba fogsz térdelni ey hétig.😄
Mondjuk ez igaz rám is. Idén meg kell nyernem.

Divatcsapatok OLÉ!

Ars3nal
Marseille-Athletic 2-1:c
tizivel meg 30méteres szabaddal nyertek...tizit kihagytuk:c majd hazai pályán széjjelverjük õket😄

fsgh
anyáámm Petrov 2x egymás után akkora gólt emelt 40 méterrõl😮OOO

de igaz 😄 ehe ehe eee

Hegeace
egy puzival kevesebb

Heló szia remélem hogy vagy

fsgh
az egy dolog de tavaly harmadik lettem és idén bajnokságot kéne nyerni...ahoz meg hébe hóba el kéne kapni nagy csapatokat is:S

Fyrex
azért juve és bologna nem ugyanaz 😊)

nem gáz

Avanti Crociati!

fsgh
bazz nem tom hova tenni a csapatom...Terannát és Bolognát 5-0 és4-0-ra verem de a Juve 3-1-re a Milan 4-3-ra ver:S meg a Psv és a Lyon is ver 1-0-ra:SSS

Fyrex
nah akkor elbúcsúztál Sel már egyszer, mi kontra így kvittek vagyunk

tehát ha már mégis írsz akkor a gémrõl

köfi

Avanti Crociati!

báttyó02
loálmár

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Ars3nal
elsõ meccs Intertotóba😄 Athletic-Maribor 7-0^^

Fyrex
nah egy kérdés:

nem tud vki egy átfogó nagyobb fészpekket?

Avanti Crociati!

fsgh
😄DDD és a legszebb az egészben hogy Palermo tarcsijából jött kölcsönbe és le fog járni a szerzõdése^^

😄DDD én is észrevettem, azon gondolkodtam hogy vissazvonnyam ééé :XD

fsgh
jeee akkor jövõ hétig még tolom a Bressás mentésem😛

Ars3nal
én a helyedben lecseszném😄DDDDDDDDD

fsgh
na a kövi meccsen nem 2 gólt lõtt hanem 2 gól passzt adott😄DDD

Fyrex
hopp volt egy kis fórumbág

mind2 huhogást törölte sry csesza 😊))

Avanti Crociati!

Ars3nal
zsír

LasDen
ez a next weekend a jövõ hét? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ars3nal
faxa pleja😊 újra elkezdek egy kicsit gamelni😄 tolom Bilbaoval^^ majd lehet székrõl leesni Yestéék láttánD?S:ADSA:SD?S:A?D:

😄DDD azkémény

Fyrex
nah akkor mostanától inkább ezen tessék elmélkedni 😊)

If this all goes to plan, then the demo will be released next weekend on Saturday night/Sunday morning UK time at midnight, and, again, if this all goes to plan, the game will be released in the UK and in as many other territories as possible on October 20th.

(magyarul jövõhét vasárnap reggel FM 2007 demo, Október 20.án teljes)

Avanti Crociati!

finomanszolva, nemszeretem az ilyen embereket...

fsgh
hello & grat all😊

Ugur Yildirim egy vadállat😄DD 5meccsen játszott eddig és mindig duplázott😮O 10gólja van eddig😛

rendbenman

Ars3nal
ennyi erõvel sírhatnék én is hogy 11-0ás Valencica verésért nem kaptam hét képét pölö de nagyon sokan ríhatnának, nem kell annyira komolyan venni mert akkor csak flém menne mint állat, sok szerencsét a klánozáshoz...
viszonlátás

Fyrex
persze hogy fogjuk csak eljátssza itt a nagyhalált

Avanti Crociati!

Fyrex
majd billywoodal konzultálnom kell, hogy szájt formájában folytatódjon a dolog

Avanti Crociati!

végülis u18as self... de õ biztos jol tudja amit csinál... de azér sztem fogjuk mi még itt látni

egy ilyen pöcs miatt nem kell abbahagynod, de ha van rá más okod is akkor...

wow vannak ám nagy szavak itten😛
sztem is mindenki egyenlõ itt😛

Fyrex
ugyebár el lett mondva h az nem kapja meg aki úgymond pályázik rá v külön megis jegyzi h hagy legyek stb. és továbbra sem körülötted forog a világ...

kellemes csalódtam benned és nagyon gratulálok h úgymond sokra viheted...

viszlát selfisch

itt mindenki egyenlõ úgyhogy mostantól részemrõl vége a hét menedzsere és képe témának

Avanti Crociati!

na hi all
grat elsõsorban battyonak konf. kupához meg olympusnak a gét menedzsere címhez

ne értsétek félre , nem akarok semmi rosszat meg senkit sem akarok leszólni se flémet. Sztem a jó közösség már off-topikban van , régi nagy nevek mind elmentek. Nekem ebbõla hét menedzsere faszomból lett elegem. Nyertem tavaly Spanyol bajnokságot , kuipát díjakat , szuperkupát semmi. 2. ÉVBEN KAPÁSBÓL MEGNYERTEM BL-t , spaynol bajnokságot fölényesen , megint semmi. It ta toopikban szarnak az emberre.
Onkline-ban jácottam sworddel , megimserkedtem FM magyar szöv. kapitánnyal , aki azt onta , ha aktívan tolom vmelyik clanban , sokra vihetem ^^ Ennyit a kettõ közti különbségrõl

Na nem akarok senkit sem megbántani , viszlát fyrex,sysfox,franco,fsgh,hegeace,battyo,arsenal és társai <#wave>

báttyó02
O-:

Fyrex
If this all goes to plan, then the demo will be released next weekend on Saturday night/Sunday morning UK time at midnight, and, again, if this all goes to plan, the game will be released in the UK and in as many other territories as possible on October 20th.

Avanti Crociati!

báttyó02
váhhááá carling cup-ban west hamet vertük ki 2:2-s döntetlen után tizikkel 😄DD
pedig közünk nemvolt a meccshez

báttyó02
ja amugy akiket elhoztam: Diao,Legtottaglie,és Emini(akinek nemgyengén durva a pot.ability-je szal kurvasokat fog fejlõdni)

báttyó02

bajnokságban 8ponttal vezetünk (H)

báttyó02
<#eljen><#vigyor4>