Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
komolyra fordítva a szót nem érzem elég stabilnak a csapatot hogy idén bajnokságot nyerjünk:S
Idén ténbyleg legyél bajnok vagy tnyleg a sarokba fogsz térdelni ey hétig.😄
Mondjuk ez igaz rám is. Idén meg kell nyernem.
Divatcsapatok OLÉ!
tizivel meg 30méteres szabaddal nyertek...tizit kihagytuk:c majd hazai pályán széjjelverjük õket😄
tehát ha már mégis írsz akkor a gémrõl
köfi
Avanti Crociati!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
If this all goes to plan, then the
(magyarul jövõhét vasárnap reggel FM 2007 demo, Október 20.án teljes)
Avanti Crociati!
Ugur Yildirim egy vadállat😄DD 5meccsen játszott eddig és mindig duplázott😮O 10gólja van eddig😛
viszonlátás
Avanti Crociati!
sztem is mindenki egyenlõ itt😛
kellemes csalódtam benned és nagyon gratulálok h úgymond sokra viheted...
viszlát selfisch
itt mindenki egyenlõ úgyhogy mostantól részemrõl vége a hét menedzsere és képe témának
Avanti Crociati!
grat elsõsorban battyonak konf. kupához meg olympusnak a gét menedzsere címhez
ne értsétek félre , nem akarok semmi rosszat meg senkit sem akarok leszólni se flémet. Sztem a jó közösség már off-topikban van , régi nagy nevek mind elmentek. Nekem ebbõla hét menedzsere faszomból lett elegem. Nyertem tavaly Spanyol bajnokságot , kuipát díjakat , szuperkupát semmi. 2. ÉVBEN KAPÁSBÓL MEGNYERTEM BL-t , spaynol bajnokságot fölényesen , megint semmi. It ta toopikban szarnak az emberre.
Onkline-ban jácottam sworddel , megimserkedtem FM magyar szöv. kapitánnyal , aki azt onta , ha aktívan tolom vmelyik clanban , sokra vihetem ^^ Ennyit a kettõ közti különbségrõl
Na nem akarok senkit sem megbántani , viszlát fyrex,sysfox,franco,fsgh,hegeace,battyo,arsenal és társai <#wave>#wave>
Avanti Crociati!
pedig közünk nemvolt a meccshez
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
bajnokságban 8ponttal vezetünk (H)