Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://fmfansite.uw.hu/index.php?d_id=20
magyarosítás 😞
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
I’m Forever Blowing Bubbles...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Jóó a banner😊 ez a stadion nagyon emlékesztett a San Sirora😊csak nem az?😊
amúgy nem nagyn akar menni a játék:SS megprobálok taktikát variálni hátha...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Egy kis adalék annak akinek eddig nem mentek a grafikai kiegészítõk az a Options-Preferences-Display&Sound fülön kapcsolja ki a skin cache-t(mint a 2006-ban 😄D)
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
totti vsszajön 3 hét után , 3 meccset játszk , és kap megint 3 hónapot :||
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Nagyon jó az FM2007. Kedvenc újításom: fiókcsapatok
Grat mindenkinek. Mivel új a játék, ezért elõször egy elitklubbal kezdek, és kipróbálom mik az újítások. Aztán jöhet valami nagyobb kihívás
Forza Milan!
Vagyis több mint 30M euro profitot termeltem kevesebb mint fél év alatt !
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
most mondta oszt.társam mert õ is u19-es pse-be
majd belelendülünk sok a sérült monnyuk meg a csatárok nem joak annyira 😊

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
mingyá lökök pikcsõrt meccseimrõl
elég trék belefér 😊
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
és mindenkinek grat jok vagytok

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
szerkesztve:
Elozo linkre tobbern irtak hogy nem mukodik, ezert feltettem ujra.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Born to win
jah és grat all! 😉