Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
én így állok a felénél
bl-ben még állok Olas kupából kiestem már és a szuperkupát se nyertem meg
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Matthew és saját problémámra van valami ötletetek? Megnéztem a FAQ-ot és nem találok semmit róla..... 😞
HELP US! plííííz!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Én ezzel a problémával kûzdöttem a 2006-al.egészenaddig, amig más okból újra lett rekva az egész rendszerem, bár utána is csinálta néha.

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
küldenél egy képet a keretedrõl????
kiváncsi vok<#wink>#wink>
I’m Forever Blowing Bubbles...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
grac jól nyomjátok
LasDen légyszíves kicsit finomabban ha kérhetem, ha nagyon késztetést érzel az ilyenre akkor káromkodd ki magad a másikban, ott mindent (majdnem 😛) szabad! 😊
köfi
Avanti Crociati!
egyébként a sok sérült lehet azért van, mert szezon elején nem alapoztattad meg Õket rendesen ? én nagyon keményre nyomtam az Agilitást és az Erõnlétet is, és most alig van sérültem(lekopogtam), és egy húzosabb, hajtós meccs után a jázékosoknak a kondija 85% körül van.
gólkirály(ok)

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Én is kezdtem egy gémet a Torinoval 😊
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
srry....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Lehet, hogy nem legitim a kérdésem, de nem tudom telepíteni a játékot. Mikor elindul a varázsló, kijön egy üzenet, hogy gond van egy bizonyos (jvm?) fájllal, és leáll a telepítés. Köszi elõre is a segítséget.

És hatalmas grat mindegyikõtöknek!
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
Grat Battyó jól nyomod😊pofás kis keret😊