Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atesz89
Grat csak így tovább!!!

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

fsgh
Gratula

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Max08
Sziasztok!Kezdtem egyet a kedvenc csapatommal,a Barcával!Megvan a Szuper Kupa gõzelem:

Atesz89
Fyrex faxa lett a banner!
Szép munka!!!!

fsgh
#91221+#91222 reméljük😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Atesz89
Grat ezt már behúzod 😊

Grat neked simán meglessz😄

fsgh
Grat Morr3ello és Dalckraul😊

én így állok a felénél

bl-ben még állok Olas kupából kiestem már és a szuperkupát se nyertem meg

Fyrex
nem ártana visszaolvasni

azt mondják a magyarítás miatt van

Avanti Crociati!

Így állok a bajnokság felénél Manchester Arsenal és a Chelsea közt fog eldõlni a bajnokság ez már biztos😄

RemX
Srácok!

Matthew és saját problémámra van valami ötletetek? Megnéztem a FAQ-ot és nem találok semmit róla..... 😞

HELP US! plííííz!

Mor3llo
óóóóóóó, nemigaz....:@@@@@@@@@@ játszom szpartak elleni meccsem, erre újraindul a gépem :@@@@@@@@@@@ elveszett a leverkusen elleni meccsem is........

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

sza23
neten honnan tudom megrendelni az FM07-et.Nem találom sem az 576, sem a Galaxis webáruházban.tudnátok nekem segíteni?

Mor3llo
Te atyaég milyen sorozatom jön...Szpartak Moszkva,Hertha,Schalke,HSV,Liverpool...nem semmi :S szerencse h ebbõl csak a Schalke idegenbeli..

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
törölt hozzászólás

sza23
Szeva All!
Én ezzel a problémával kûzdöttem a 2006-al.egészenaddig, amig más okból újra lett rekva az egész rendszerem, bár utána is csinálta néha.

RemX
Bassszus ez volt nekem is pedig már 4-5 napja játszom.. ma elõször csinálta.... MI EZ??!?

fsgh
Ezaz!! csak kiszenvedtem😛

Matthewpamer

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

hy!
küldenél egy képet a keretedrõl????
kiváncsi vok<#wink>
siederhird
Reggelt all!

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

Pisti1026
Jó reggelt mindenkinek, tanulok egy kicsit aztán izzítom a Nottinghames mentésemet, már a Championship-ben, mivel megnyertem a harmadosztályt!

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

LasDen
oké csak egy kicsit kiakasztott.......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Fyrex
jóreggelt

grac jól nyomjátok

LasDen légyszíves kicsit finomabban ha kérhetem, ha nagyon késztetést érzel az ilyenre akkor káromkodd ki magad a másikban, ott mindent (majdnem 😛) szabad! 😊

köfi

Avanti Crociati!

Mor3llo
énis jó reggeltet kívánok mindenkinek(csak így szép magyarosan:AS😄:AS)
egyébként a sok sérült lehet azért van, mert szezon elején nem alapoztattad meg Õket rendesen ? én nagyon keményre nyomtam az Agilitást és az Erõnlétet is, és most alig van sérültem(lekopogtam), és egy húzosabb, hajtós meccs után a jázékosoknak a kondija 85% körül van.

Atesz89
Nagy grat!!!

Gratula

Jó reggelt all folytatom a chelseaval

Fabio Capello
Grat! <#worship><#taps><#eljen>

Elsõ tétmeccsem:

fsgh
Óriási grat!!!

siederhird
Grat!

báttyó02
thx😊

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Van pár tippetek hogy hogy rakjam be az angol bajnokság csapat lógoit????????
Hegeace
Jó rekkelt all
nem sámli keret !!!! grat.

Heló szia remélem hogy vagy

báttyó02
reggeltet,hoztam pár képet 😛

gólkirály(ok)

Atesz89
Hali és grat báttyó és fsgh!
Én is kezdtem egy gémet a Torinoval 😊

LasDen
éppen most akartam mondani/írni hogy hogy megy erre megint kiállítják Helguerat.......hát B*SSZA MEG EZ A G*CI
srry....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

siederhird
Sziasztok!

fsgh
Hello LasDen és Capello

Fabio Capello
Üdv mindenkinek és grat!

LasDen
reggelt....ma újra megpróbálkozom vel......de ahogy látom nem csak nálam probléma a sok sérülés........

Sziasztok!
Lehet, hogy nem legitim a kérdésem, de nem tudom telepíteni a játékot. Mikor elindul a varázsló, kijön egy üzenet, hogy gond van egy bizonyos (jvm?) fájllal, és leáll a telepítés. Köszi elõre is a segítséget.
fsgh
na ezen csodálkoztam: full jó kerettel kikaptam a Shaktartól és a Sportingtól a bl-ben...aztán full tartalékos kerettel(mert mindenki érült volt) nyertem a Cselzi ellen 4-3-ra😄D

fsgh
ez semmi nézd meg ezt:S

siederhird
Reggelt all!
És hatalmas grat mindegyikõtöknek!

fsgh
nem nagyon megy a bl-ben... 2 meccs 2 vereség:S Sporting ellen kaptam ki a legutóbb a Sportingtól kaptam ki 1-2-re és a meccs után jelentettem a Fifának hogy szerintem Crespo gólja szabályos volt közben meg elvették les címén😄DD remélem megadják😄

fsgh
Jóreggelt all😊

Grat Battyó jól nyomod😊pofás kis keret😊

RemX
áááá gyerekek... nagyon nem megy... VAlami nagyon eltört... most egymás után kétszer kikaptam.... kezd elúszni ez a szezon bár csak nemzetközi kupát várnak el...

báttyó02

báttyó02
http://www.freeweb.hu/huncm/FM2006/FM601.rar