Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
épp most boltolok 1 giga ramot a gépembe, mert tegnap óta vista van és hát kevésnek bizonyul az 512
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
miért van az,hogy neked állandóan beszarnak a mentéseid? :\ jobban is vigyázhatnál(nekem még csak egyszer romlott el egy mentésem,de azt is úgy csináltam,hogy mentés közben csináltam csomó mindent,és a ram megadta magát,a gép újraindult,utána már nem tudtam betölteni azt a játékot.ez olyan 9 hónapja lehetett még,azóta semmi gondom nem volt.
ReaL MaDRid x siempre
Catanianal ugyanigy baszodott el:S
:AASDasdasd nah az a nem mind1😄
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Bojant és Dos Santos nagyon jól megy beépíteni, ált csak csereként állnak be de novemberig Bojan már 5 gólt rúgott így is 😊(többet mint a kezdõ Henry...) Eto'o játssza idén az állat szerepét....13 meccs 16 gól, Ronie 14 meccs 8 gól 10 gólpassz :|
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
www.smart-bus.hu
Celtic, Galatasaray,Dortmund,Benfica a csoportom
Újpest is bejutott a csoportkörbe😄
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
megsúgom az fm2008 teljes is elõbb meg lesz neked, mint ahogy a boltokba kerül
Avanti Crociati!
és nem fake csak angol az meg nem zavar😊
azeri Karabach csapaton 9-0val túlmentünk, jön a Levski
Letöltöttem a cff super update-et.azt írja, hogy tegyem a db könyvtárba és kezdjek egy új gamet.ez megtörtént de nem változott semmi.biztos, hogy én bénázom, de mit rontottam el?
www.smart-bus.hu
De 30.án jön a demo,szerintem ne kezdj,bár te tudod =)
#118386: 99% hogy fake. De ha nincs letöltési korlátod és van idõd,egy próbát megér.
www.smart-bus.hu