Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom eldönteni maradjon-e. Pl.: World in Conflict sokkal lassabb alatta, de Jericho gyorsabb.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
nem tagadom nagyon rajtavagyok a témán😄
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2007 jegelve, jöhet a 2008
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
ebbõl eddig csak pozitívumunk származott, mert nem az csinálják mint az EA, hogy bejelentik hogy szeptember 28., és október 10.én jön ki a játék, hanem kiadják sokkal elõbb és mindenki hepi
Avanti Crociati!
mehetünk offba, de szerintem itt is elfér(inkább ott)
off:egyébként ezt inkább offba kellene kibeszélni?
Egyébként azt mondták h karácsony elõtt jelenik meg ? De mit csinálnak annyit rajta, hisz így még a téli átigazolások sem lesznek benne...szal nem értem!Februárban(ha jól tudom) meg már jön a Live.Na most akkor ?
kicsit húzd meg a gyeplõt az elkövetkezendõ idõkben és eleve törölj egy ilyen hozzászólást amiben egy ilyen "http://torrent.eval.hu/" webcím szerepel.
Avanti Crociati!
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
#118459:
két verzió lesz, érdemes a nagyobbat leszedni mert ott több liga közül választhatsz és fél idényt tolhatsz végig.
mennyit lehet benne lejátszani, vagy ott hogy is van ez?
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
De bocs hogy megzavartam 1 mondatommal az életed.
na mindegy én nagyon várom már a holnapot
Meglesem hátha ...
ilyenkor jó lenne,ha linkelne is egy forrást.
apropó ram:én is pont 1 gb ramot tervezek venni az 512 mellé,de nekem nem vista miatt kell,hanem pl fm miatt is 😊
ReaL MaDRid x siempre