Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
Most Falcoa sérült le 4 hónapra... Suazoval együtt eddig 2 meccset játszottak együtt. SZopet engem ez a game
Igaz hogy lány de akkor is FM fan-t nevelek belõle😊
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
ÜDv
off:megvan már az unokaöcséd/hugod??
Fõleg neked Soma a feljutáshoz
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
megérte fennmaradni, a csapat kiharcolta a rájátszás nélküli feljutást, igaz rendkivül nehéz volt. az utolso meccseken szörnyû formánk volt.
ájemverihepi😊)
utolsó meccsem, mindenképpen x kellett legalább...
a tabella:
és a sikerkeretem😊

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Heló szia remélem hogy vagy
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Grat mindenkinek
jó8
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
megkaptam uj 3 éves szerzõdésemet, 100k átig kerettel, és 28,5k fizetési kerettel😊
a Lübeckel is ezzel a taktikkal jutottam fel a harmadosztályból a Bundesliga egybe(2év alatt).
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Liedsonra beállítottam a szoros emberfogást, visszazárást, és kemény szerelés + Maduro is rajta kötöt ki spéci emberfogónak mert múlt meccsen kettõt vert nekm liie. Egy félidõt kibírt... 😄AS_DS_D_A__S_FAS_D_AFAde
Heló szia remélem hogy vagy
Nézd meg a játék státusznál a függõségi rátát😊
Neked mit ír?
És akkor no gyõzelem😞
Én most lendülök bele...😊
Soma már leírta h mi lehet a megoldás, több ötletem(ünk) nincs
én 3védõvel 2 védekezõközéppel 2 szélsõközéppályás 1 támadóközép 2csatár
(megsúgom Crack kéne, lehet hogy van azon amit bemountoltál😊