Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
Én is kezdtem egyet a Boston uniteddel...nagyon nehéz az angol bajnokság2....
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
MSNen nem tudnánk beszélni?
SEGITESETEK! PLS
VKI?
tetszik pl az a 3ds mez amit az egyik dvtks csávó szokott itt reklámozni, meg hogy a gombfocik kcsit 3dsek legyenek, a bannerban lévõ oldal nem mindig jó, nicns vkinek ilyen összeseedett pakja amit pl msnen át tud küldeni?
Hello

Nagy Grat Soma és Atesz😊
Walsall 17.?
Ja és nem gyenge csak havernál volt és nagyon fáradt😊
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Magic ha kell offba írom a linket...
Nem tudom m i leht a baj... Morál is jó , taktika is , minden , egyedüla végjáték nem
Melyik mezcsomagot használod?
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
A meccs elõtt 😊
A Meccs után pedig az elsõ percben kiállították a balbekkemet :

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Kialakítok 19 helyzetet , abból 11 kapuira megy , és abbonandzierei 10es osztályzatot kap és nicn gól. OMG